Práce v cestovní kanceláři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
385
6.4.18 13:10

@Premek_Orac Díky, je to přesně jak popisuješ. U mě je přednější spokojený klient než mraky prodaných zájezdů pro lidi, kteří se mi už nevrátí.
@Majule1811 ale to je celkem dobrý, 3,5 % z prodeje - pro pěknou výplatu stačí dobře prodávat a ta otvíračka a jednou za měsíc sobota je taky v mezích normálu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4519
9.4.18 10:45

@jancabr jj, ale porad se trosku rozmyslim, nikdy jsem takovou praci nedelala a v te ulici jsou dalsi 3 cestovky, tak si rikam, jak asi prosperuji vis. a anglictinu taky moc neovladam, nevim, jak moc je potreba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
9.4.18 10:50

@Majule1811 hele nabídka bude všude podobná, když si zákazníky naučíš, že pro ně trpělivě budeš hledat první poslední, ještě na tebe budou stát frontu. Jasan my kolem 30ky a méně tam nepřijdeme, ale třeba moji rodiče teď hodně cestují a vždy vypráví jak jim ta skvělá paní sehnala Egypt ve slevě za 23 tisíc na 14 dni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4519
9.4.18 10:56

@Bubla_Bučková nejak se to ve mne mele, a jak rikam jen v te same ulici dalsi 3 cestovky, jinak ve meste je jich asi 8, vyhoda je ze to mam asi 10 minut chuze od baraku, a platove si nepohorsim od byvale prace, jsem na tom stejne…ale nez se zaucim, aby ty lidi chodili a jestli vubec chodi… v oboru prodeje jsem dosud nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
9.4.18 11:12

@Majule1811 hele bank a pojišťoven máš v jedné ulici kolik, to je normální… fakt je to o tobě, říct si, co ty čekas jako zákazník a zda to umíš taky poskytnout. A co to je? Milá, ochotna pani, co poradí. Třeba si vzít i kontakt a případně zavolat při náhlé akční nabídce? Chce to maknout. Takový to, že jeden pokus a nemáme, arogance, nejdřív si dopiju kafe, to tam nemá co dělat. Já osobně si myslím, že je to fajn práce a dokud nezkusis, tak nebudeš vědět. Peníze se mi zdají fajn, kolektiv ale udělá hodně… Pravda, práce ve službách není pro každého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
9.4.18 14:27

@Majule1811 jazyky nejsou extra potřeba, jako prodejce s nikým v cizím jazyce nekomunikuješ. To dělá produkt manažer. Je výhodou znát alespoň pár slovíček. Já ráda před nabídkou kontroluju hotelům recenze na tripadvisoru. Tam jsou cestovatelé z celého světa a přijde mi jako nejvěrohodnější. Jo a jedná se o cestovní kancelář nebo agenturu? A je ta pobočka už zavedená, nebo jí otevírají jako novou? Ale i tak je to ze začátku fakt záhul naučit se rychle a efektivně hledat. Ovšem další rok zjistíš, že nabídka hotelů se zas tolik nemění a ty letoviska taky leží stále na tom samém místě. Jde o první sezónu.
Jak píše @Bubla_Bučková, my kolem 30 zas tolik tyto služby nevyužíváme, ale 40+ a hlavně 50+ už jo a ocení milý přístup a snahu. Zmíní se kamarádům, doporučí tě a prodeje půjdou jedna radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4519
9.4.18 15:28

@jancabr jeda se o cestovni kancelář, je zavedena, ale jak rikam v te same ulici jsou dalsi 3 a o ulici vedle dalsi dve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
9.4.18 15:34

@Majule1811 tak kdyby neměli lidi a zájem, tak přece nenabíraj ;) a už tě vzali? jdi do toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4519
9.4.18 15:43

@Bubla_Bučková ano v patek mi psala, ze by me radi prijali do kolektivu a mela jsem cas do dneska se rozmyslet, tak furt vaham… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
9.4.18 15:45

@Majule1811 to je bezva :kytka: já bych do toho šla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
9.4.18 15:59

@Majule1811 nad konkurencí nedumej, jdi do toho. Uvidíš jak to bude fungovat, ve zkušebce můžeš skončit vždycky. Navíc je duben. Spousta lidí ještě dovču nemá vybranou a budou last minute, Já teď v dubnu tak trochu odpočívám, ale pomalu se psychicky chystám na mrtě práce v období květen/červen - srpen. To se z kanclu skoro nehnu. Pak uvidíš jestli tě to bude bavit a vydržíš do dalšího roku.
No a ještě příjemným bonusem jsou infocesty - studijní cesta za pár korun - já za 14 dní letím na týden na Djerbu. Sice je to dost cesta po hotelech, ale pak se mnohem líp prodává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4519
9.4.18 16:07

@jancabr jj rikala mi ze 2× rocne se jede na infopobyt…jedenkrat letecky jedrnkrat busem, ale aai to neni zadna dovca ale spis litani ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
9.4.18 16:37

@Majule1811 dá se to. Je to bonusová zkušenost. Díky infocestám jsem se podívala po Evropě. S našima jsme vůbec necestovali, tak jsem vše měla spíš načtené, nakoukané z dokumentů a zjištěné ze zkušeností kamarádů. Infocesty jsou hodně o hotelech, poznávání místní kuchyně, místa kam klienty posíláš, standard ubytování a služeb v dané zemi. Ale daleko líp se pak prodává. Mám takhle za sebou Bulharsko (za 4 dny cca 50 ubytovacíh kapacit), Rhodos (3 dny, 30 kapacit), Kréta (2 dny, 15 kapacit), Severní Kypr (3 dny práce, 3 dny volna), Sicílie (4 dny, 20 kapacit). A občas se stihneš i trochu vykoupat. Třeba v Bulharsku ve 3 ráno :lol: ale toho jídla a té vypité rakie a vynikajícího bílého vína zdarma při obědech a večeřích kde nás hostili :lol: Z informací z Bulharska kde jsem byla přes šesti lety žiju doteď. Změny jsou minimální.
Na Djerbě nás za týden čeká taky nějaká ta práce, ale i volno, návštěva krokodýlí farmy, golf,… jej to se už těšim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat