Práce v noci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
30.3.12 20:38
@kvetinka56 píše:
Hm a vzali by ho i od ledna? :think:

i od září ;) i od ledna i od března, pokud ho budeš mít zapsaného ted v květnu a platit uhradu od září 250kč/měsíc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
30.3.12 21:19

obsluha herny
dispečerka Taxi žena v domácnosti ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.12 10:56

Pracuji pouze v noci ve třech hotelích. V jednom se nezastavím až do 4 hodin ráno, ale tam by vzali i holku s min. znalostí cizí řeči (mají 60 pokojů, takže proto je tam i dost práce, druhý hotel je poloviční, ale zato tam jezdí 90% cizinců , takže je třeba znát angličtinu, ale o půlnoci už pomalu nemám co dělat, no a třetí hotel je nejmenší, takže i nejméně práce, ale musím stále nějakou práci vykazovat, páč jsou všude kamery (včetně recepce), takže by bylo dost divné, kdybych si před zraky šéfů, surfovala po netu nebo dokonce spala. Omlouvám se za anonymitu, ale nikdy nevíte, kdo vás tady zná

• Citovat
  • Upravit
1651
31.3.12 16:54
Já si teda rozhodně jako repre typ nepřipadám. A já seděla za kasou, takže mě vůbec nebylo vidět (měli jsme tam takovou nedobytnou boudičku a jen malinký okýnko). Ale já bych teda už na noční asi nešla. Mně to stačilo. Máš potom stašně nabouraný denní režim :-(
@Lacenka píše:
si to můžeš dovolit s postavičkou jak ze žurnálu, jsi vyloženě repre tip, což se o mě říct moc nedá ;) :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat