Práce ve školni jídelně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Skoč do vybrané jídelny a zeptej se, zda vůbec někoho hledají…
Hlavu ti nikdo neutrhne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Anonymní omlouvám se za anonymní ale mám tříleté dítě a stydím se za to že mám trému jít se ptát na práci pracovat chci a i jsem se už ptala ale zatím stoho nic moc nevyslo a mám vždy velkou trému hledám už teď i když mi rodicak konci až za půl roku tak mám strach z pracáku a tak trochu nevím kde se ptát mám vyhlédle nějaké práce a hlavně jednu chtěla bych se zeptat ve školni jídelně ale v tomto případě nevím kde je lepší se ptát přímo ve školni jídelně nebo jít za ředitelem a nebo stim otravovat starosty. Vím je to detinksky dotaz ale ptám se na práci poprvé a jsem hodně nesměla a zakřikla tak se prosím nezlob te za tenhle dostaz děkuji
Většina lidí má trému, práce v kuchyní je náročná tahání hrnců atd.Ale zase si domů doneseš jídlo prázdniny a jen ranni. Zavolej řediteli, sekretářce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napis si životopis i když jsi ještě nedělala to nevadí. Napíšeš tam jakou máš školu, rodicak, své dovednosti. A šla bych se zeptat rovnou k vedoucí školní jídelny. Ideálně si tam zavolat a domluvit si schůzku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annabela11 píše:
Většina lidí má trému, práce v kuchyní je náročná tahání hrnců atd.Ale zase si domů doneseš jídlo prázdniny a jen ranni. Zavolej řediteli, sekretářce
To s tím jídlem už ve většině případů není pravda. Konkrétně u nás byly prohlídky jak v diamantových dolech, byl problém i vzít si starou oschlou rýži pro slepice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuji za rády životopis jsem si už si napsala a zavolám hned příští týden jak bude brouček ve školce dávám ho tam jen nazkousku nejde mi o jídlo jdemi hlavně jen o to mít jen ranní s malým dítětem, zatím moc děkuji chtěla jsem napsat meil ale telefonát je asi lepší i když si říkám že meil je lepší připomenutí. Děkuji
- Citovat
- Upravit
Dělám také ve školní jídelně, sice jen na dobu obědů, ale musím říci, že i tak je tam makačka a většinou se zastavíš někdy na 5 minut mezi volnou jídelnou.
Nevím, na jaký úvazek tam chceš jít, jestli na 8h nebo kratší.
Nic to není, nemusíš se stresovat, jen se dojdi zeptat vedoucí jídelny a on/a Ti řekne, co a jak.
Já jsem také měla obavy, ale jakmile jsem tam vkročila, tak to ze mě spadlo.
Držím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jitka 11 píše:
Dělám také ve školní jídelně, sice jen na dobu obědů, ale musím říci, že i tak je tam makačka a většinou se zastavíš někdy na 5 minut mezi volnou jídelnou.
Nevím, na jaký úvazek tam chceš jít, jestli na 8h nebo kratší.
Nic to není, nemusíš se stresovat, jen se dojdi zeptat vedoucí jídelny a on/a Ti řekne, co a jak.
Já jsem také měla obavy, ale jakmile jsem tam vkročila, tak to ze mě spadlo.
Držím![]()
No klidně zatím jen nachvili a pak na dyl trochu vím o co jde dělala jsem chvíli na internetni škole v kuchyni ale jen praxe při studiu takže mám jen představu. O víkendu napíši meil do jídelny at nevolam nevhod a zatím to nezpicha mám ještě půl roku rodičak jinak moc děkuji
- Citovat
- Upravit
Ahoj všem. Mám možnost jít pracovat do školní jídelny jako provozni ŠJ. V požadavcích:maturita, velmi dobrá znalost na PC, znalost skladového hospodářství.
Jenže v tomto oboru nemám vůbec žádnou zkušenost. Mé předchozí zkušenosti: pracovník v sociálních službách a práce v hypermarketu.
Kdo pracuje v tomto oboru, je možné práci zvládnout i bez zkušeností?
Práci bych měl měla 10 minut pěšky, pouze ranní směna. Tak mě to velmi láká.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
tak pokud chtějí určité znalosti, které ty nemáš, těžko tě vezmou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka mám maturitu v příbuzném oboru, jen bez té praxe ve skladovém hospodářství. PC ovládání dobře. Jinak pozice je vhodná i pro absolventy.
Práci mohu mít jistou, je to přes známé. Na mě je rozhodnutí, jestli jo přijmu.
- Citovat
- Upravit
Tak já bych nestahovala kalhoty a udělala bych ze své praxe naopak přednost, že umíš pracovat se zboží-cenami a potravinami, pokud tam přímo mají napsáno „vhodné i pro absolventy“, tak naopak uvítají úplně každou aspoň nahodile podobnou praxi
naopak bych tvé šance viděla jako velmi dobré.. hodně štěstí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud máš tak fajn podmínky k práci, a přijali by tě, šla bych do toho. Tohle je sice úplně mimo můj obor, ale spoustu věcí se dá doučit za pochodu, ne? Bude tě aspoň někdo zaučovat, vysvětlí, co a jak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 díky za názor. Zároveň mám i ze školy praxi z kuchyně(ale to už je dávno) a tvorbu jídelníčků. Což si říkám, že je také plus. Právě jsem si říkala, že to není vyloženě odborná pozice, kterou bych se nemohla naučit.
Určitě bych se nehlásila někde na pozici např. účetní, nebo asistenta pedagoga, kde vím, že je to vzdělávání v oboru potřeba.
- Citovat
- Upravit
Anonymní omlouvám se za anonymní ale mám tříleté dítě a stydím se za to že mám trému jít se ptát na práci pracovat chci a i jsem se už ptala ale zatím stoho nic moc nevyslo a mám vždy velkou trému hledám už teď i když mi rodicak konci až za půl roku tak mám strach z pracáku a tak trochu nevím kde se ptát mám vyhlédle nějaké práce a hlavně jednu chtěla bych se zeptat ve školni jídelně ale v tomto případě nevím kde je lepší se ptát přímo ve školni jídelně nebo jít za ředitelem a nebo stim otravovat starosty. Vím je to detinksky dotaz ale ptám se na práci poprvé a jsem hodně nesměla a zakřikla tak se prosím nezlob te za tenhle dostaz děkuji