Práce z domu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Poiu píše:Řeknu ti, že tady nikoho žádnej kurz a papír nezajímá. V IT jde hlavně o znalosti. Vyfásneš úkol - vyřeš, řekni, jaksi řešila. Je jedno, jestli ses to naučila doma podle netu, knihy, od mladšího bratra nebo souseda.
@zvidavajanca To jsem zacala se ucit. Zatim jen v Cecku. Chtela bych i projit nejakym kurzem, abych mela papir v ruce. Kurzu je samozrejme vicero, to ale postupne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše:
@Poiu Jo, ale vidíte tam, jak má vypadat nabídka práce z domu, která není podvodem: Je z ní jasné, kdo ji nabízí, co musíte umět, co budete dělat a za kolik. A žádné „poplatky za startovací balíček“ nebo co.
Nebo více info do zpráv že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi desetkrát jsem sem na emimino dával práci na doma. Šičku jednoduchých košíků a kupodivu se nikdo neozval a pouze v diskusi šly blbé kecy. (jediná to zkusila a totálně nezvládla)
Nakonc jsem to hodil na nejbrigady.cz a měl jsem jich během jednoho dne 18.
Takže já mám pocit že se zde kumulují lidé co doopravdy pracovat nechtějí, nebo mají schopnosti pouze tak na to balení obálek. ![]()
Joo a jedna veselá. Včera mi jedna šička přivezla hotové výrobky a při vyjíždění z našeho parkoviště mi naboural její manžel auto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak od 1.2.2017 budeme schánet pár brigádnic na rozdávání slevových kodů na náš eshop.
Princip je jednoduchý, každá brigádnice dostane svůj kod na slevu a při využití tohoto kodu zákazníkem dostává odměnu. U slevového kuponu na 500Kč odměna 500Kč, kupon 1000Kč odměna 250Kč. Máme kupony jak v papírové formě tak i v elektronické. Kupony mají platnost jeden měsíc. Při poslední podobné akci jsme na odměnách vyplatili přes 30 000kč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca Tak to je vic nez jasne, ale nejdrive ty zkusenosti musim ziskat. @jakanas Ja se nebranim nicemu, sit uchazejic umim.
A ohledne brigady slevovych kuponu, bych rada vice informaci a pokud potrebujete i sicku info muzete take prihodit. Klidne oz. Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Poiu píše:
@jakanas A mimochodem, ridit umim snad taky.
jo to říkal i ten chlap ( živí se nějakým rozvozem) a tvrdil to i pošťák co mi v létě zrušil o deset metrů vedle dodávku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakanas píše:
jo to říkal i ten chlap ( živí se nějakým rozvozem) a tvrdil to i pošťák co mi v létě zrušil o deset metrů vedle dodávku
TAk když vidím lidi, co to dělaj „profesionálně“, tak ti většinou řídit fakt neumí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a loni mi před prodejnou skácel pošťák lampu. 23.12.2015 okolo 17h ( takže byla tma) dorazili dva vysmátí hošaní pro svoz. přejeli parkoviště, a začali rychle couvat zpět. V té chvíli už lampu neviděl v zrcátkách a v plné rychlosti do ní najel… Chlapci se furt smáli a smáli… teda policajti přijeli až za hodinu tak se trochu zklidnili, ale stejně si myslím že byli zkouření.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Notino hledá brigádníky z domu, ale nutné je zaučení v Brně (zhruba pár hodin denně během prvních 14 dnů).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakanas Naprosto s Vami souhlasim. Vetsina lidi, co hledaji praci ji hledaji stylem „nevite nekdo o necem?“ a kdyz pak nabidku dostanou a i dobre placenou, tak se jim do toho nechce a maji miliony vymluv proc se jim nechce. Ja svoji „lenost“ prekonala a prace z domu zivy me i celou rodinu, takze ne, ze prace neni. Jenom se musi chtit pracovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Na práci z domu se vyprdněte, to je moc rizikové. Ještě jako studentka jsem se naučila péct pár druhů zákusků, chutnaly jako z cukrárny (věnečky, větrníky, špičky, kremrole, různé řezy z ovoce atd…) a mohli mi utrhat ruce. Stačilo to dát na internet. Někdy jsem pekla každý den, jindy třeba dvakrát v týdnu, ale poptávka byla stále. V pohodě jsem si vydělala měsíčně i deset tisíc. Žádný smlouvy, jen záloha předem.
Vyborna rada, kdyz na to musis mit zivnost a splnovat hodne prisne normy na misto, kde ty veci peces ![]()
Edit: koukam, ze reaguji na stary prispevek ![]()
- Citovat
- Upravit
@jakanas dobrý den, vím, že je to dlooouho, ale neshanite stále někoho na tento typ výrobků? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit