Prace za vic penez
- Fotoalbum (16)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@truelly úplně stejně 👏 😃
@romanos7 nevymlouvej se a běž zkusit ten Lidl nebo jiný supermarket, dá se dobre vydělat, dělala jsem tam brigádně při vejsce a je to fajn. Ale ano, makat tam musíš. Hlavně teď nabírají, jak brigádníky tak normálně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 píše:
@truelly to mas nejak hodne 28000 na to ze se asi moc nepredres
Doted jsem si myslela, ze ti nebylo dano a jsi k tomu dost linej. Ale tohle musi byt troll.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yorkmut píše:
Jestli jsou studenti jako ty, tak se predre hodne. Delat s takovym materialem…
tak romcova uca se evidentne ulejvala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
A ty jako zaměstnanec nabízíš co? Co umíš, nebo proč zrovna Tebe by si měli vybrat
Ja jsem pracovitej a linej nejsem. A zaucil bych se pracovat ve vyrobe. Akorat by mi vadilo kdyby tam byl vetsi hluk od stroju coz v soucasne dobe jsou nejspis splnovany nejaky normy podle evropske unie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
tak romcova uca se evidentne ulejvala
Nebo si rekla, ze kde nic neni… ![]()
- Citovat
- Upravit
@matkabagristy píše:
to uz nekolikrat neuspesne zkousel
aha, tak to má holt smůlu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 tak se ptej až opadne co je ted tak jistě něco seženeš
Ano normy jsou ale ty splní kde kdo. Jak jsou tam stroje tak tam hluk prostě bude
Já bych šla do lidlu, u manžela v práci tam chlapi chodili po práci a do skladu balili balíky pro eshop. Prý to tam utíkalo fakt rychle
To vzdělání bude prostě brzda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 jo ten lidl by nemusel byt spatnej a platove to tam je taky prej dobry,20000 kc cisteho by tam mohlo byt na pozici prodavac. Ridice delat nechci to me uz moc nebavi.Moc moznosti me nenapada. Takze do obchodaku nebo pizzerka a nebo do fabriky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takovej ridic se zakladnim vzdelanim muze mit vetsi mzdu nez ucitel s vejskou, takze plat ne vzdy zavisi na vzdelani
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 píše:
Takovej ridic se zakladnim vzdelanim muze mit vetsi mzdu nez ucitel s vejskou, takze plat ne vzdy zavisi na vzdelani
Super, tak uz vis, kde hledat. Sup sup. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7
Tak běž k popelářům, tam jsou prachy slušný a nic zvláštního umět nemusíš. A nebo kopat výkopy, ti mívali taky přes dvacku bez vzdělání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 píše:
@bobulka88 jakej troll to nevim co to je za slovo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bobulka88 delat ridice me uz nebavi, hodne hodin a stereotyp to bych sel radsi k popelarum nakladat popelnice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit