Prace za vic penez

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
30.3.20 14:47

@Markéta80 prace ridice me nevyhovuje kvuli pracovni dobe to radsi do skladu nebo fabriky nebo popelare pokud nebudou popelnice prilis tezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
30.3.20 15:31
@romanos7 píše:
@Markéta80 prace ridice me nevyhovuje kvuli pracovni dobe to radsi do skladu nebo fabriky nebo popelare pokud nebudou popelnice prilis tezky

No pockej, najednou se bojis tezkych popelnic? Vzdyt jsi rikal, ze pohoda, ze se daji kutalet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42537
30.3.20 15:47
@romanos7 píše:
@Markéta80 marketo jako ridic busu si vydelam asi vic nez v obchodaku

Tak to se hodně pleteš. Podle tvého písemného projevu ti dám zadara dobrou radu, važ si svého oboru a zkus se v něm zlepšit. Můj bratranec dělá busridice, aby měl dvacku, tak má spoustu přesčasů a u ta normos pracovní doba je o ničem. Jezdí linku, na které začíná 4.30. a končí 17.30, prostoje se nepočítají i když si v té době uklízí autobus. Aco ty na to, to ba se ti asi nelibilo, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42537
30.3.20 15:52

@romanos7 A je opravdu poznat, že o práci ve fabrice nemáš ani šajn… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
30.3.20 16:04
@Betty MacDonald píše:
Tak to se hodně pleteš. Podle tvého písemného projevu ti dám zadara dobrou radu, važ si svého oboru a zkus se v něm zlepšit. Můj bratranec dělá busridice, aby měl dvacku, tak má spoustu přesčasů a u ta normos pracovní doba je o ničem. Jezdí linku, na které začíná 4.30. a končí 17.30, prostoje se nepočítají i když si v té době uklízí autobus. Aco ty na to, to ba se ti asi nelibilo, že?

To se divim ze tvuj bratranec u takove dopravni firmy jen za dvacku jeste jezdi, to u nas je vic za tyto hodiny by mel mit tricitku.Tak to je dobrej borec ze jeste nepresel k jine dopravni firme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
30.3.20 16:07

@Betty MacDonald minimalne tricitku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
30.3.20 16:10
@Betty MacDonald píše:
Tak to se hodně pleteš. Podle tvého písemného projevu ti dám zadara dobrou radu, važ si svého oboru a zkus se v něm zlepšit. Můj bratranec dělá busridice, aby měl dvacku, tak má spoustu přesčasů a u ta normos pracovní doba je o ničem. Jezdí linku, na které začíná 4.30. a končí 17.30, prostoje se nepočítají i když si v té době uklízí autobus. Aco ty na to, to ba se ti asi nelibilo, že?

To by se mi teda nelibilo za takovi penize tolik hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
30.3.20 16:14

Ihned se priznejte, kdo tady troli, pripadne kdo nam tohle vytrzeni ze stereotypu karanteny s haranty plati??? Prispeju a DEKUJU :mrgreen:!

• Citovat
  • Upravit
42537
30.3.20 16:18

@romanos7 Nevím, na které planetě žiješ, já žiju na SM a u nás to tak je. Ty se musíš zamyslet nad svými schopnostmi a taky vzít v úvahu, co vlastně můžeš nabídnout na trhu práce. Já jsem kdysi dělala personalistku, a ty opravdu nemáš co nabídnout… Práce ve fabrice u strojů bez hluku v podstatě neexistuje, tvoje naivní představa, že bys to mohl zkusit jako serizovač bez vzdělání, u popelaru jsou popelnice moc těžké… Tímto končím, nemám k tomu dodat už nic, co bys ty mohl pochopit. Ale vážně, dej šanci svému oboru a zkus se v něm zlepšit, to je to jediné, co to můžu poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42537
30.3.20 16:26

@ontarova.stara Já se hlásím dobrovolně, že jsem to s chlapcem myslela jako, že mu poradím…No, moje chyba, uznávám a jdu na hanbu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
30.3.20 16:34
@Betty MacDonald píše:
@ontarova.stara Já se hlásím dobrovolně, že jsem to s chlapcem myslela jako, že mu poradím…No, moje chyba, uznávám a jdu na hanbu. :mrgreen:

Chtelas mit alespon jeden vychovny uspech v obdobi karanteny, vid :lol:?

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
30.3.20 16:45
@romanos7 píše:
To se divim ze tvuj bratranec u takove dopravni firmy jen za dvacku jeste jezdi, to u nas je vic za tyto hodiny by mel mit tricitku.Tak to je dobrej borec ze jeste nepresel k jine dopravni firme

ty jsi taky asi dobrý borec. Když týden tu píšeš jak bys nedělal to a tamto, ale prozatím vlastně buď nedělaš vůbec nic tedy sedíš doma nebo děláš míň jak za 20 a říkáš jen že bys takovou a takovou prací za ty prachy nedělal…

• Citovat
  • Upravit
42537
30.3.20 16:51

@ontarova.stara Asi tak nějak, ale v tomto případě na to máme přísloví, komu není rady, tomu…A já to vzdávám :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
30.3.20 16:57
@Betty MacDonald píše:
@romanos7 Nevím, na které planetě žiješ, já žiju na SM a u nás to tak je. Ty se musíš zamyslet nad svými schopnostmi a taky vzít v úvahu, co vlastně můžeš nabídnout na trhu práce. Já jsem kdysi dělala personalistku, a ty opravdu nemáš co nabídnout… Práce ve fabrice u strojů bez hluku v podstatě neexistuje, tvoje naivní představa, že bys to mohl zkusit jako serizovač bez vzdělání, u popelaru jsou popelnice moc těžké… Tímto končím, nemám k tomu dodat už nic, co bys ty mohl pochopit. Ale vážně, dej šanci svému oboru a zkus se v něm zlepšit, to je to jediné, co to můžu poradit.

Ze se prej mam zamyslet nad svymi schopnostmi.Ja muzu pracovat jako ridic a resil jsem jaka dalsi prace by byla vhodna jako jina prace.No uz jsem se toho dozvedel dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
30.3.20 17:02

A ja muzu jezdit treba busem kdyz se mam zamyslet co muzu nabidnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie