Prace za vic penez
- Fotoalbum (16)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Sára 1 píše:
Fakt? To chce někdo dělat?
Mají dobré peníze i směny, co jsem slyšela. Jistá práce do důchodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie008 píše:
Mají dobré peníze i směny, co jsem slyšela. Jistá práce do důchodu.
No to nevim, jestli se to da nazvat prace za dobre penize ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takze jsem se dozvedel ze by bylo dobre delat treba serizovace tam tech dvacet cisteho asi bude nebo neco podobneho v tovarne a nebo v lidlu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 píše:
Takze jsem se dozvedel ze by bylo dobre delat treba serizovace tam tech dvacet cisteho asi bude nebo neco podobneho v tovarne a nebo v lidlu
Ale serizovaci u nás ve fabrice musí mít vzdělání v elektro oboru, většina z nich má průmyslovku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betty MacDonald píše:
Ale serizovaci u nás ve fabrice musí mít vzdělání v elektro oboru, většina z nich má průmyslovku.
Aha ale nekde by meli brat i uchazece se zakladnim vzdelanim na zauceni do fabrik kdyz ne serizovace tak neco jinyho, nejaky montazni prace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 píše:
Aha ale nekde by meli brat i uchazece se zakladnim vzdelanim na zauceni do fabrik kdyz ne serizovace tak neco jinyho, nejaky montazni prace
Já na tebe nechci být zlá, ale myslím, že nemáš ani predstavu, jak to ve fabrice u linky ci u pasu chodí, ta pracovní morálka, kázeň, čipování i na přestávku, nemoznost si kdykoli odbehnout…a hlavně plnit vražedné normy. Neni to jednoduché ani pro lidi šikovne a inteligentni, neustoji to úplně každý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 píše:
My ty zaměstnaní nenajdem. Co tak zkusít psát email (někdy se ty možna ozvou) a nebo zkusit volat. Bude to rychlejší než tvé vypisování. Teoreticky teď máš šanci v lidlu najít místo nebo jako popelař možna taky
- Citovat
- Upravit
@Betty MacDonald píše:
Já na tebe nechci být zlá, ale myslím, že nemáš ani predstavu, jak to ve fabrice u linky ci u pasu chodí, ta pracovní morálka, kázeň, čipování i na přestávku, nemoznost si kdykoli odbehnout…a hlavně plnit vražedné normy. Neni to jednoduché ani pro lidi šikovne a inteligentni, neustoji to úplně každý.
Kdo chce pracovat, tak tohle neřeší, kdo je líná veš, tak ten hledá výmluvy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucka.Chlu píše:
Je nepřeberně možností…
jen se něco nauč, zkoušel jsi to?
Nevim co bych se mel konkretne naucit co se tyce nejakeho zamestnani, z remesel ktere by mohli byt dobrou volbou jeste nevim co a to co bych mohl zkusit je se zaucit na montazniho delnika, to by me lakalo mnohem vic nez delat ridice nebo nez delat nekde v obchodaku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucka.Chlu píše:
Je nepřeberně možností…
jen se něco nauč, zkoušel jsi to?
Spis me vic laka delat nekde delnika tam se staci zaucit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A delat ridice to je akorat tocit volantem a to me nebavi i kdyz si sikovny ridic vydela o neco vic penez v porovnani s prodavaci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@romanos7 píše:
Nevim co bych se mel konkretne naucit co se tyce nejakeho zamestnani, z remesel ktere by mohli byt dobrou volbou jeste nevim co a to co bych mohl zkusit je se zaucit na montazniho delnika, to by me lakalo mnohem vic nez delat ridice nebo nez delat nekde v obchodaku
Hele, ale když o tomto svém bohulibém záměru budeš zakládat diskuse na eMiminu, nikam se nehneš.
Počkej, až se přežene karanténa, vyhlídni si firmu, kde bys chtěl dělat a svěř se jim. ![]()
Mně se alespoň tento postup, kdykoli jsem chtěla někde začít pracovat, maximálně osvědčil.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit