Pračka a susička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
8.1.10 11:09

Farska, susicku muzes mit nad prackou treba i na polici, ktera je nad ni pridelana, ona je susicka mnohem lehci nez pracka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
10.2.10 16:22

Teda holky, díky za diskuzi :-)
Já chci taky  :mrgreen:

Příspěvek upraven 28.12.15 v 23:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
13.2.10 10:20

Ahoj, taky máme sušičku na pračce a mezi nimi tu výsuvnou polici. Celé je to sešroubované, takže sušička spadnou nemůže :wink: Jen musím mít při praní zavřená dvířka od sušičky, jinak to bouchá :-?

Se sušičkou jsem moc spokojená, ušetří spoustu práce a oblečení je krásně měkkoučké :palec: Rozhodně doporučuju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
15.2.10 11:30

Tak už máme AEG sušičku doma. Zatím spokojenost, jen to prádlo nevoní :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
15.2.10 11:48
Andrimka píše:
Tak už máme AEG sušičku doma. Zatím spokojenost, jen to prádlo nevoní :-?

Vydrž, ono to trvá než se sušička „zavoní“. Prvních pár sušení to bylo takové chemické, tovární, pak mi nevoněla vůbec a teď mi prádlo voní i když nedám ubrousek - vlastně ho nedáváme u většiny sušení.

Nevím, čím to je, ale trvalo to určitě několik měsíců než mi začala vonět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
17.2.10 17:00

Já bych si taky moc přála sušičku - hlavně kvůli sušení, sušák se mi vejde rozložrná jen v obýváku a vzhledem k frekvenci praní je tam vlastně denně, už je jak kus nábytku :cert: což vůbec není hezké, navíc když přijde návštěva…

Ale když já jemám kam ji dát:-(( Koupelnu mám mrňavou, tech. místnost kde mám pračku je úplně pidi,vedle ní už se mi sušička nevejde a na ni taky ne, protože tam je kotel a bojler :nevim:

Tak fakt nevím, asi se musím se sušičkou rozloučit, když 2v1 je kritizované :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
17.2.10 17:11

Já chci také strašně moc sušičku, jenže kvůli tomu budeme muset vyměnit i pračku, jelikož ji mám s plněním z vrchu a vedle se mi nevejde :-( Jenže to už je dost peněž za obojí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
10.7.18 13:52

připojím se na téma - vadí, když je sušička o fous hlubší, než pračka? Pračku budu mít 59cm, sušičku 61. Mezikus se blbě shání, tak tam zatím dám protiskluzové podložky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí