Pračka a susička
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Farska, susicku muzes mit nad prackou treba i na polici, ktera je nad ni pridelana, ona je susicka mnohem lehci nez pracka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda holky, díky za diskuzi ![]()
Já chci taky ![]()
Příspěvek upraven 28.12.15 v 23:07
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky máme sušičku na pračce a mezi nimi tu výsuvnou polici. Celé je to sešroubované, takže sušička spadnou nemůže
Jen musím mít při praní zavřená dvířka od sušičky, jinak to bouchá ![]()
Se sušičkou jsem moc spokojená, ušetří spoustu práce a oblečení je krásně měkkoučké
Rozhodně doporučuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak už máme AEG sušičku doma. Zatím spokojenost, jen to prádlo nevoní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Andrimka píše:
Tak už máme AEG sušičku doma. Zatím spokojenost, jen to prádlo nevoní
Vydrž, ono to trvá než se sušička „zavoní“. Prvních pár sušení to bylo takové chemické, tovární, pak mi nevoněla vůbec a teď mi prádlo voní i když nedám ubrousek - vlastně ho nedáváme u většiny sušení.
Nevím, čím to je, ale trvalo to určitě několik měsíců než mi začala vonět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych si taky moc přála sušičku - hlavně kvůli sušení, sušák se mi vejde rozložrná jen v obýváku a vzhledem k frekvenci praní je tam vlastně denně, už je jak kus nábytku
což vůbec není hezké, navíc když přijde návštěva…
Ale když já jemám kam ji dát:-(( Koupelnu mám mrňavou, tech. místnost kde mám pračku je úplně pidi,vedle ní už se mi sušička nevejde a na ni taky ne, protože tam je kotel a bojler ![]()
Tak fakt nevím, asi se musím se sušičkou rozloučit, když 2v1 je kritizované ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já chci také strašně moc sušičku, jenže kvůli tomu budeme muset vyměnit i pračku, jelikož ji mám s plněním z vrchu a vedle se mi nevejde
Jenže to už je dost peněž za obojí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
připojím se na téma - vadí, když je sušička o fous hlubší, než pračka? Pračku budu mít 59cm, sušičku 61. Mezikus se blbě shání, tak tam zatím dám protiskluzové podložky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit