Pračka - moje kámoška č.1
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ynax píše:
To je toho, já mám tento typ - už slouží 30let a pere jak divá. Když ždíme stmeluje rodinu, protože jak skáče, všichni musíme přiběhnout a nalehnout na ni, aby nám nevyskotačila z koupelny do obýváku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jasněnkaa píše:
@chacki nechci ti do ničeho kecat, ale víš že máš jen 5 témat na měsíc
Dívala jsem se jí do profilu, a má založených už 6 témat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ynax píše:
To je toho, já mám tento typ - už slouží 30let a pere jak divá. Když ždíme stmeluje rodinu, protože jak skáče, všichni musíme přiběhnout a nalehnout na ni, aby nám nevyskotačila z koupelny do obýváku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chacki můžeš mi vysvětlit, jakým zázrakem jsi vymazala svůj úvodní příspěvek a dala na začátek ten můj? Nebo se to tak zobrazuje jen mně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero i mně, taky jsem zírala, že tys to tady všechno na chudinu původní zakladatelku narafičila… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Upřímně dámy, nenapadlo vás nic jiného, než urážet slušný lidi. Když vás dané téma nezajímá nechoďte tam.ad
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chacki upřímně, Chacki, nechápu, proč jsi prohodila naše příspěvky a nějakým způsobem strčila na první místo ten můj komentář… proč?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero je to zbytečné-mějte se.
Příspěvek upraven 04.08.13 v 16:41
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chacki počkej ty tady umíš přehazovat příspěvky? já myslela že to může jen admin
přehoď tenhle před tvůj ![]()
- Citovat
- Upravit
@chacki tady asi nejde o to, že si chce někdo popovídat o domácnosti, takových diskuzí je tu habaděj. Ale zamořit to tady pěti diskuzemi na lautr stejné téma, to je opravdu výkon! To jsi opravdu Ajťák jak poleno, to se hned vidí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit