Pračka - moje kámoška č.1

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
4.8.13 16:30

@chacki Klidně pokračuj v diskuzi, nikdo to nebrání. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
4.8.13 16:38

Mám tu samou co zakladatelka jen v černým provedení a na 8 kilo pradla. Loni mě stála 21 tisíc i s prodlouženou zárukou. Líbila se mi vzhledem i funkcemi. Jsem s ní spokojená, pečuju o ni asi jako každá ženská ale že bych z ní byla hotová, to fakt ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
4.8.13 16:39

Holky, už mě to nebaví. Já jsem to nechtěla „zamořit“ diskuzemi stejného tématu, ale teď když chci vymazat své diskuze, tak to nejde. Napište si adminovi, pokud vám to tak vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
4.8.13 16:41
@chacki píše:
Holky, už mě to nebaví. Já jsem to nechtěla „zamořit“ diskuzemi stejného tématu, ale teď když chci vymazat své diskuze, tak to nejde. Napište si adminovi, pokud vám to tak vadí.

klid je neděle odpoledne, aspoń se zabavíme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
62
4.8.13 16:42
@Jasněnkaa píše:
klid je neděle odpoledne, aspoń se zabavíme :mrgreen:

Jo ale proč na můj účet.? Já jsem opravdu myslela, že si tady poklábosím se super maminama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
4.8.13 16:44

@chacki Tak to neber. Zabavíme se tu spolu, ne na tvůj účet. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027

@chacki no vždyť jo, sama jsi psala, jak nás jinde titulují, tak co se teď divíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@chacki píše:
Jo ale proč na můj účet.? Já jsem opravdu myslela, že si tady poklábosím se super maminama.

hele tady se skoro každá diskuze zvrhne :lol: normálně diskutuj dál a netrap se :kytka:

• Citovat
  • Upravit
62
4.8.13 16:46

@vendulaaa ale ne já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
4.8.13 16:47

@Tiger-lily Jenže se mi tím pokazila celá diskuze a zvrhlo se to na jiné téma, že ke které je určená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
4.8.13 16:49
@chacki píše:
@Tiger-lily Jenže se mi tím pokazila celá diskuze a zvrhlo se to na jiné téma, že ke které je určená.

tak běž taky někam nějakou pokazit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6027
4.8.13 16:50

@chacki no tak nám aspoň osvětli, jak jsi dokázala změnit ten úvodní příspěvek za reakci.
Na zbytek se časem zapomene, už tu bylo víc ulítlých diskuzí a o hodně zběsilejších tématech, zlatá pračka a myčka. Možná, kdybys to nazvala nějak normálněji a dala to vše do jednoho, tak se to nezvrhne. Třeba Jaké máte domácí spotřebiče? Jak je udržujete? Tam by ses mohla pochlubit i poradit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
4.8.13 16:52
@Jasněnkaa píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@chacki jo, to je tady normální, neber si to osobně ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
4.8.13 16:55
@Jasněnkaa píše:

Aha, tak o tom tady na emiminu to celé je. O to jde… Kazit diskuze ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
4.8.13 16:57
@vendulaaa píše:
@chacki no tak nám aspoň osvětli, jak jsi dokázala změnit ten úvodní příspěvek za reakci.
Na zbytek se časem zapomene, už tu bylo víc ulítlých diskuzí a o hodně zběsilejších tématech, zlatá pračka a myčka. Možná, kdybys to nazvala nějak normálněji a dala to vše do jednoho, tak se to nezvrhne. Třeba Jaké máte domácí spotřebiče? Jak je udržujete? Tam by ses mohla pochlubit i poradit…

Jak jsi psala, nebo kdo to byl…jsem nováček…Ty jsi tady nikdy nezačínala? Omluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí