Pracovní problém, jak ho řešit ?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Glucklich píše:
Promin, ale na me pusobis strasne urputne. Chapu, ze tu praci a penize potrebujes, ale zase sefova ma taky nejaky sefy a dalsi lidi pod sebou a nad sebou.Treba si jen proveruji dalsi lidi, kdyz budou teda mit novou halu. Podle me ti moc neprislusi resit kdo a jak casto chodi. Mne nekdo takto smskou vycitat, ze v praci je nekdo jiny a jeho jsem nechala doma, tak by mi dost hnul zluci. Nehlede na to, ze v pracovni dobe mam asi jine starosti nez kazdy Mane vysvetlovat svoje rozhodnuti.
Přesně tak, navíc to je čistě rozhodnutí šéfové a nikomu nemusí svá rozhodnutí vysvětlovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Glucklich Nic tam opravdu zavaznyho nedělá. A ano, dotklo se mě to, protože jsem chodila jediná jeden čas, když to napíšu blbě zachraňovala je, protože neměli lidí. To jsem jim byla dobrá. A hala než bude to je půl roku a zase… Ty lidi co tam jsou jsou na brigádu, nebudou nastalo, a jsou tam jen na teď, do konce roku, přes sezónu.Měli jsme nějakou dohodu, se kterou jsem počítala a najednou je to jinak.
Nevim, kolik ti je, ale nauc se, ze zadny zamestnavatel zachranovani neoceni. Proste te vyzdíe a pak odkopne, az se prestanes hodit. Pro ne to neni zachranovani, ale naprosto bezne plneni smlouvy.
A ze jste mely dohodu, dohody se meni ze dne na den. Ona ti muze neco slibit a za 2 dny ji sef rekne, ze nema na dalsi lidi budget a nikdo nebude menit smlouvu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak pro příště tyhle věci řeš zásadně osobně, nanejhůř telefonicky. Aby mi někdo takto vypisoval smsky, a ještě si stěžoval, že zakázky určitě jsou a jsou tam jiní brigádníci a já ne. To je fakt blbý. A nedivím se, že už neodepsala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barbucha3 SMS vždycky píše ona sama. A promiň, jsem měla být ticho. Když týdny jsem chodila jen já a pomáhala. Dělat ze sebe blbce… Kolikrát jsem zrušila pohovor, abych vyhověla a šla do práce, přesunula i doktora.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Barbucha3 SMS vždycky píše ona sama. A promiň, jsem měla být ticho. Když týdny jsem chodila jen já a pomáhala. Dělat ze sebe blbce… Kolikrát jsem zrušila pohovor, abych vyhověla a šla do práce, přesunula i doktora.
Už ti to někdo psal, ale skutečně nikomu dělat blbce nemusíš. To sis naběhla sama a není to vina šéfové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Chápu, že jsi naštvaná, ale dokud nemáš před sebou smlouvu, tak jsou to vše jen sliby a ty musíš brát s velkou rezervou. Bohužel si to prostě nevydupeš, i kdybys jim dala tisíc důvodů, proč bys tam měla být teď zrovna ty místo někoho jiného. Oni dělají jak uznají za vhodné a tobě to bohužel nemusejí nijak zdůvodňovat, jsi jen brigádník na zavolání. Bude lepší hledat něco jiného. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Za tohle si dej facku a uvedom si, zes uz mohla mit jinou praci na hpp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
S těmi pohovory jsi udělala chybu, že jsi nechodila. Co se týká tvého jednání a vystupování… Byť můžeš být v právu, cokoli, ale působiš neskutečně arogantně, protivne, naštvaně. To vše lze, ale z pozice zaměstnavatele, pokud tě takto prokoukne a tuší problém, tak od tebe dá ruce pryč. Za chvíli nás tady pošleš do háje všechny.
Místo toho aby ses poučila, tak se vztekáš. Nevím, jakou máš hodinovou sazbu, ale za ten limit na ÚP jsi tam moc času netrávila. Když dám nějaký odhad 120 Kč na hodinu, tak v celku je to možná jeden plnohodnotný pracovní týden.
Navíc, mně se nikdy nestalo, že když jsem nemohla na pohovor, konkrétní den či hodinu dohodnout se jinak. Totéž mám zkušenost přímo od zdroje HR, když jsem se zeptala, jak to působí. Cokoli je lepší, než nepřijít vůbec. Jakákoliv dohoda o termínu se cení.
Z počátku jsem se tě zastala. Teď svůj názor s tim co přispíváš měním. Tebe bych na pracovišti fakt nechtěla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barbucha3 píše:
Chápu, že jsi naštvaná, ale dokud nemáš před sebou smlouvu, tak jsou to vše jen sliby a ty musíš brát s velkou rezervou. Bohužel si to prostě nevydupeš, i kdybys jim dala tisíc důvodů, proč bys tam měla být teď zrovna ty místo někoho jiného. Oni dělají jak uznají za vhodné a tobě to bohužel nemusejí nijak zdůvodňovat, jsi jen brigádník na zavolání. Bude lepší hledat něco jiného.
Jenze ta její naštvanost je neskutečně agresivní. I kdyby mi dala tisíc důvodů, tak přesně tenhle typ člověka nikdy nevezmu na stálo. A ani to zdůvodnění bych ji nedala, protože by ho stejně nepochopila a pořád si jela svou, na což opravdu nikdo nemá čas ani náladu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@unuděná Neberou nastalk, na HPP. Jak jsem psala hala kam se budou stěhovat se staví a budou brát, až někdy od jara, až bude postaveno. Teď jen dpc a DPP, případně lidí k důchodu, mateřská a úřad práce. Jiné místo nemám, lhát nebudu. Navíc jsem byla ráda i za ten přivýdělek k up, protože teď je hrozná doba a nemůžu vše nechat na partnerovi
Vítej v kapitalismu. Uvědom si, že stejně nemůžeš nic. Máš nějaké pořádně vzdělání? Jestli nemáš, tak si zariď nějaké rekvalifikace a makej na sobě ať s tebou kazd nezamete.
- Citovat
- Upravit
Některé pohovory nesly přesunout. Den byl jasně daný a po zkušenostech co jsem měla jsem byla ráda za brigádu s vidinou práce nastalo a tak jsem se chovala. Samozřejmě, že to šéfová nvi, šla jsem k vám, ale zrušila pohovor. Líbejte mě.
To opravdu ne. Když to šlo na pohovor jsem šla odpoledne, skončila jsem například po 6h práce. A některé pohovory byly zbytečne, místo toho jsem mohla být na brigádě. Jinak dělalo to 56h, s tím, ale že jak jsem psala chodilo se buď 8 nebo 6 hodin.
Arogantní nejsem, naopak. V životě si nechám s prominutím… Na hlavu, leckdy. A jak jsem psala snažila se vyhovět, dělat co nejlépe a jak nejlépe umím.
Bohužel, se mi doneslo, že šéfová tam nečelí a že tam má hlavní slovo jedná zaměstnankyně. Ale jsou to jen řeči, domněnky. Jinak skoku mám, ale humanitní obory, a jen vyšší. Maturitu mám jako ekonom. Ale ani jednomu jsme se nevěnovala. Teda pouze jako dobrovolník jeden čas…
No, rozeslala jsem pár životopisu a uvidím. Hlavně se dat do klidu, protože mě to trochu zamrzalo. Nemusela mít ještě minul týden říkat o tom úvazku.
- Citovat
- Upravit
Sice jsem diskusi jen tak proletěla, ale naštvaná, zakladatelko, můžeš být tak akorát na sebe, že jsi hloupá a uvěřila jsi planým slibům. Holt stává se, no.. Jako chápu tě, že jsi naštvaná, že už jsi třeba mohla někde být na HPP a že jsi to kvůli slibům šéfové odmítla. Nicméně, vítej v realitě, život není vždy jen spravedlivý.
Ber to tak, že teď už víš na čem jsi a hledej práci jinde. Nebo by jsi po tom všem chtěla pracovat pod takovou šéfovou, ke které bys neměla důvěru, že co řekne dnes, nemusí platit zítra???
Vykašli se na to, neuzavírej se do ulity vlastní ublíženosti a přijmi fakt že i ty jsi udělala chybu, když jsi vše okolo odmítala a slepě uvěřila slibům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to je taky chyba. Jsi lehce dostupná. Místo toho, aby měla šéfová obavu a zažila tlak, že tě jiným pracovním pohovorem ztratí a rychle uskuteční práci na stalo, tak jí o tom ani neřekneš.
Ve své podstatě vůbec nevím, co máš za vzdělání. Píšeš velmi nepřehledně a to ti sdeluji velmi mírně. Dostat tvůj motivační dopis a v něm tyhle informace, tak opravdu nevím, co si myslet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Glucklich Nic tam opravdu zavaznyho nedělá. A ano, dotklo se mě to, protože jsem chodila jediná jeden čas, když to napíšu blbě zachraňovala je, protože neměli lidí. To jsem jim byla dobrá. A hala než bude to je půl roku a zase… Ty lidi co tam jsou jsou na brigádu, nebudou nastalo, a jsou tam jen na teď, do konce roku, přes sezónu.
Měli jsme nějakou dohodu, se kterou jsem počítala a najednou je to jinak.