Pracovní problém, jak ho řešit ?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@unuděná @stín katedrál @JancaS84
No upřímně, jestli toto (zakladatelka) má opravdu maturitu (a VOŠ), tak je jedině dobře, že dál jak k pokoutným brigádám a zaměstnáním ve fabrikách to nedotáhla. Představa, že bych se s takovým člověkem setkala někde na úřadě, je pro mě více než děsivá, přímo hororová
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
Kdepak, práci evidentně nechce, když nedokáže ani napsat soukromou zprávu v podstatě anonymní holce na netu, aby jí mohla poslat odkazBych chtěla vidět, jak píše zcela konkrétním lidem do konkrétní firmy a podepisuje se svým rodným jménem
![]()
Taky si myslím, stejně jsem už práskla o koho jde ![]()
No nic, ale řekla bych, že jsi jí poradila i tak dost, zbytek si může vyhledat sama.. Asi tam v okolí nebude moc skladů pro lékárenský eshop, takže pokud bude mít opravdový zájem, zjistí si info sama…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@unuděná Chápu. Děkuji. Upřímně, šéfová mě zklamala. Ji jednou jsem měla za slušnou a férovou. A ne, že mi napíše, že o výpověď jsem si prakticky sama řekla. Neřekla. Jen jsem chtěla mít jasno. A upřímně, kdyby k mě stála výpověď mi nedá. No, poučení pro příště - nedělat ze sebe kr.vu a nevycházet pokaždé vstříc.Kamarádka co tam dělá teď a zaučovala jsem ji, mi volala, že jí je z jejich chování zle a práce ji nebaví. Nabrali nové lidi v to po co mi šéfová tvrdila, že nejsou zakázky, objednávek je v řádu tisíců. A samozřejmě, že se budou dělat směny - to ním, ani šéfová prý neřekla a dozvěděla se to až ode mě.
No a můžu se zeptat kolikrát si ji uháněla sms.. Ne vážně, protože mě to silně připomíná moji známou, má částečný důchod, nanervy, deprese atd.. a pracovala u nás, a pořád.. musím se zeptat, jak to se mnou mají,, já potřebuju vědět, jeslti mi dají výpověd, mám se jít zeptat, a pořád takové.
CO vím, tak dvakrát byla v kanceláři a dvakrát volala šefovi.. Po posledním rozhovoru, ji poslal hend výpověd, taky ji řekl, že si o to řekla n neni možné, že si moc,, otravovala..
Jinak si myslím, že mají právo výběru, a prostě za tu dobu ses jim něčím znelíbila..
Jako takových slibůna pohovorech a někde, když sjem se ptala na práci, že se určitě ozvou, a že to platí bylo.. Tak prsotě je to jenom, mluvené slovo, pokud to neni na papíru, tak to nic neznamená,,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko,
tvá situace mě mrzí, ale opravdu jsi neměla šéfové připomínat, že máš uloženou sms, kde něco slíbila..
Určitě bych nešla zadat o to, aby mě vzali zpět, jak jsi navrhovala jako možnou eventuálitu.
Holt bych sla znovu na UP a přitom si hledala práci, neurčité to není jediná fabrika v okolí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit