Pracovní problém, jak ho řešit ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
22.9.21 12:55
@Anonymní píše:
@unuděná Tak mi sem dej odkaz. Děkuji.PS: Lidl sem, ani dávat nemusíš.

Nedam, jelikoz je to firma, ve ktere pracuji a nechci aby se to tu verejne vedelo. Ne neni to Lidl ani nic podobneho, je to zdravotnicky eshop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41249
22.9.21 12:59
@Anonymní píše:
@Keyllah a to mám podle tebe se vykašlat na tréninky pro lidi. Na to je život moc krátký. V důchodu určitě nehodlám vzpomínat na to, jak sněm 30 let chodila 5 dní v týdnu jen do práce a z práce, vyspala a zase šla.
Zažila jsem dost. Lidí co neměli žádný volný život chodili jen do práce, a ani se důchodu nedožili. Co se jen honili a dostali jako mladý infarkt.Ale pokud pro vás je život jen práce a peníze, tak prosím. Každý máme jiné priority. Já samozřejmě chci pracovat 8 hodin denně, ale projít rozumně odpoledne domu a mít ještě čas na sebe a svoji rodinu.Ale chápu, narozdíl od vás, že každý to má jinak.
:mrgreen: to je fakt. Ty ani nezvládneš 8hodinou pracovní dobu, já k ní mám ještě chlapa, barák a dvě děti :mrgreen: jen samé výmluvy, unuděná má pravdu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41249
22.9.21 13:03
@werajsik píše:
Tak proč mi neanonymně lezeš na profil @Danielss??? :think: :jazyk:

u mě už byla taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.21 13:04

@Keyllah :mrgreen: Jasne, podle tebe nezvládnu. A proto jsem se cpala na místo, kde musím ve 4 vstávat a doma jsem v 15:30, pondělí až pátek a někdy i sobota. Do toho byt se zahradou, povinnosti doma a ještě kroužky s lidma, které vedu. Ale mě se dělat podle vás dvou nechce a už vůbec na 8hodin.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.21 13:04

@Keyllah 8o :mrgreen:

Vy máte dost. Jdu vyřešit tu špatnou výpověď.

• Citovat
  • Upravit
41249
22.9.21 13:08
@Anonymní píše:
@Keyllah :mrgreen:Jasne, podle tebe nezvládnu. A proto jsem se cpala na místo, kde musím ve 4 vstávat a doma jsem v 15:30, pondělí až pátek a někdy i sobota. Do toho byt se zahradou, povinnosti doma a ještě kroužky s lidma, které vedu. Ale mě se dělat podle vás dvou nechce a už vůbec na 8hodin.

ne podle mě, podle sebe přece, ne? proto hledáš zkrácený ;)
Už se do toho nějak moc zamotáváš, asi si napřed ujasni, co vůbec chceš a co je pro tebe prioritou, jestli práce, nebo koníčky a zábava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
22.9.21 13:14
@Keyllah píše:

Jujda… Tak to bylo omylem - píšu jak z PC, tak z mobilu. A z mobilu to je děs :zed: často kliknu jinam a hned jsem u někoho na návštěvě.. :mrgreen: :mrgreen:
Ale tuhle anonymní @Danielss tam očumovala, aby zjistila odkud jsem, a mohla tak mít v papuli, jak u nás je hafo míst, ktežto v SČK jako šafránu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
22.9.21 13:21
@Keyllah píše:

Oprava- už jsem to pochopila :mrgreen: :mrgreen: že anonymka byla u tebe :mrgreen: :mrgreen: No to je tak když čtu EM a zároveň uklízím :lol: :lol: :oops:

Jdu raději uklízet (pořádně), tady to stejně nemá význam se namáhat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65279
22.9.21 13:54

A už jste teda nekdo zjistil, komu tak perfektně radi a s cim, ze je strasny problém odhalit v SZ nick?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.9.21 13:56
@vokishka píše:
A už jste teda nekdo zjistil, komu tak perfektně radi a s cim, ze je strasny problém odhalit v SZ nick?

Kdepak, práci evidentně nechce, když nedokáže ani napsat soukromou zprávu v podstatě anonymní holce na netu, aby jí mohla poslat odkaz :roll: Bych chtěla vidět, jak píše zcela konkrétním lidem do konkrétní firmy a podepisuje se svým rodným jménem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35936
22.9.21 14:15

Možná kdyby jsi na nějaký rok objevovala svůj drahocenný čas a našla si normální práci kde by jsi pracovala sice třeba denně od nevidím do nevidím, ale získala by jsi potřebnou praxi a pracovní zkušenosti a pak by jsi si mohla třeba i vybírat a vyskakovat. Takto máš akorát školu k prdu a brigády každej pes jiná ves, to fakt zamestnavatele neoslovi. Takový životopisy jsme v práci házeli rovnou do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
22.9.21 14:32
@JancaS84 píše:
Možná kdyby jsi na nějaký rok objevovala svůj drahocenný čas a našla si normální práci kde by jsi pracovala sice třeba denně od nevidím do nevidím, ale získala by jsi potřebnou praxi a pracovní zkušenosti a pak by jsi si mohla třeba i vybírat a vyskakovat. Takto máš akorát školu k prdu a brigády každej pes jiná ves, to fakt zamestnavatele neoslovi. Takový životopisy jsme v práci házeli rovnou do koše.

Hledat primárně zkrácený úvazek je nesmysl, to jí samozřejmě hned tak někdo nedá. Jestli bude v CV kupit takové nesmyslné brigády, tak to se k „normální“ práci bude probojovávat hodně špatně. Nejlíp by bylo najít firmu s flexibilní pracovní dobou, u nás chodí kolegyně na šest a končí brzo, druhá na devět a podle toho taky odchází pozdě odpoledne domů. Hlavně to chce ale někde začít, i kdyby to bylo místo jenom vyloženě kvůli praxi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
22.9.21 14:41
@JancaS84 píše:
Možná kdyby jsi na nějaký rok objevovala svůj drahocenný čas a našla si normální práci kde by jsi pracovala sice třeba denně od nevidím do nevidím, ale získala by jsi potřebnou praxi a pracovní zkušenosti a pak by jsi si mohla třeba i vybírat a vyskakovat. Takto máš akorát školu k prdu a brigády každej pes jiná ves, to fakt zamestnavatele neoslovi. Takový životopisy jsme v práci házeli rovnou do koše.

Přesně tak, u nás totéž, takovou uchazečku bychom ani na pohovor nepozvali :nevim:

Holky výše správně poznaly, o kterou uživatelku jde - a když se podíváš na pár jejích příspěvků v diskusích, tak si o jejích pracovních zkušenostech uděláš slušnou představu… nesourodá změť brigád, úplně bez souvislosti se vzděláním… a jak to tak bude „lepit“ dál, tak postupem času se jí ta práce bude hledat čím dál hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35936
22.9.21 14:43
@stín katedrál píše:
Hledat primárně zkrácený úvazek je nesmysl, to jí samozřejmě hned tak někdo nedá. Jestli bude v CV kupit takové nesmyslné brigády, tak to se k „normální“ práci bude probojovávat hodně špatně. Nejlíp by bylo najít firmu s flexibilní pracovní dobou, u nás chodí kolegyně na šest a končí brzo, druhá na devět a podle toho taky odchází pozdě odpoledne domů. Hlavně to chce ale někde začít, i kdyby to bylo místo jenom vyloženě kvůli praxi.

Jj přesně tak. Taky jsem šla po škole do práce za prd peněz, práce hromadu na nějakej přesčas hodina, dvě denně se tam absolutně nehledelo, ale za 5 let tak jsem se tam naučila téměř komplet vše a další práci jsem si mohla vybírat. Prostě jsem se vypracovala, ze se mi kolikrat ozyvali bývalí kolegove, šéfové s nabidkou prace. Ale to zakladatelce asi nevysvetlime :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
22.9.21 14:57
@JancaS84 píše:
Jj přesně tak. Taky jsem šla po škole do práce za prd peněz, práce hromadu na nějakej přesčas hodina, dvě denně se tam absolutně nehledelo, ale za 5 let tak jsem se tam naučila téměř komplet vše a další práci jsem si mohla vybírat. Prostě jsem se vypracovala, ze se mi kolikrat ozyvali bývalí kolegove, šéfové s nabidkou prace. Ale to zakladatelce asi nevysvetlime :nevim:

Já jsem šla dokonce po VŠ pracovat zadarmo, jenom abych tu položku v CV měla - stáž na státním úřadě. :lol: Tam jsem získala kontakty a na doporučení kolegyně, které se líbilo, jak pracuju a jak jsem se rychle zaučila, jsem dostala svoje první místo v soukromé firmě. Obskurním brigádám jsem se vyhýbala nebo je aspoň v CV neuváděla. Jestli někdo shání nějakou odbornější práci v kanceláři a plácne do životopisu, že půl roku šůroval společné prostory v panelácích, tak to teda good luck!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat