Pracovní problém, jak ho řešit ?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
@Keyllah Primárně si hledám HPP, ale jak píšu v blízkosti domova Rakovnicka a Kladenská. Vidím jak to funguje i lidi co znám, žádný život. Jen práce a spát. Volně dva dny a pak znovu.
pak je to tvůj boj
jen se nediv, že to ostatním připadá jen jako sama výmluva a nic nejde, nic nemůžeš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše:
bych si dávala pozor, koho doporučím. Aby jsi z toho pak neměla ostudu ty, protože někteří pracanti jsou zadarmo drazí
Kdepa, já bych se k ní nehlásila. Ten inzerát je normálně na netu, poslala bych jí odkaz. Samozřejmě že se nechci hlásit k někomu, kdo se takhle vyjadřuje a evidentně nemá moc zájem makat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná Třeba to, že tu primárně radim, pomáhám lidem? A to, že sem výjimečně pisu svůj problém? Chápeš?
Klidně to napiš sem. Pokud to není Buštěhrad a jeho Lidl. Myslím, že nikdo jiný g diskuzi práci nehledá, a i kdyby ano, tak míst je dost. Jak píšeš.
A dekujj
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@werajsik Pár vět napíšu, samozřejmě když je pole působnosti. Ale kolikrát, ani není kam. Chtějí jen údaje a životopis, viz formulář.
Tak takhle jsem odpověď na inzerát téměř nikdy neposlísala. I to o něčem svědčí. V drtivé většině je v inzerátu psaný kontaktní email (pokud tedy beru v úvahu nabídky s maturitou) a na ten jsem odpovídala přes svůj email. Tam jsem se uvedla a přiložila životopis.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná
Tak teď jsi akorát ukázala, že jsi… Nebudu psát co, to nemám v povaze. Neznám mě a píšeš nesmysly.
Přesně takové hydry jsem měla v práci a promiň za upřímnost. Ony kecani, kafíčka, mobil, menší výkon Já i ostatní brigádníci děláme a pauza jen o oběd, ale podle tebe se mi pracovat nechce. Hmmm, to určitě ![]()
No, nic mějte se.
- Citovat
- Upravit
@werajsik V poslední době, je jen kontaktní formulář. Údaje o zaměstnavateli, tel, nebo email jsou minimálně a často se bohužel děje, to že místa jsou přes agentury.
Výjimečně je místo vyvěšeno přímo firmou a údaje jsou přímo na ni. Aspoň s tím jsem se od pondělí setkala.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@unuděná A já nebudu psát neanonymne. Kdybych chtěla, píší už sem. Ale jako pokus dobře![]()
![]()
Tak proč mi neanonymně lezeš na profil @Danielss???
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@unuděná![]()
![]()
Tak teď jsi akorát ukázala, že jsi… Nebudu psát co, to nemám v povaze. Neznám mě a píšeš nesmysly.
Přesně takové hydry jsem měla v práci a promiň za upřímnost. Ony kecani, kafíčka, mobil, menší výkon Já i ostatní brigádníci děláme a pauza jen o oběd, ale podle tebe se mi pracovat nechce. Hmmm, to určitěNo, nic mějte se.
Sama jsi to tu napsala, ze nechces delat 8 hodin denne, pac pak cely den nedelas nic jineho
a ano, fakt si myslim, ze jsi lina. A ke vsemu jeste hloupa, kdyz odmitas pomoc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah a to mám podle tebe se vykašlat na tréninky pro lidi. Na to je život moc krátký. V důchodu určitě nehodlám vzpomínat na to, jak sněm 30 let chodila 5 dní v týdnu jen do práce a z práce, vyspala a zase šla.
Zažila jsem dost. Lidí co neměli žádný volný život chodili jen do práce, a ani se důchodu nedožili. Co se jen honili a dostali jako mladý infarkt.
Ale pokud pro vás je život jen práce a peníze, tak prosím. Každý máme jiné priority. Já samozřejmě chci pracovat 8 hodin denně, ale projít rozumně odpoledne domu a mít ještě čas na sebe a svoji rodinu. Ale chápu, narozdíl od vás, že každý to má jinak.
- Citovat
- Upravit
@unuděná Co to meleš za nesmysly, prosimtě?!
Nechci dělat 8 hodin + ještě dojíždět z Prahy. Tam hledám práci na zkrácený, 6/7hodin. Rakovnicko a Kladensko chci klasickou pracovní dobu. Do prde…už že budu sprostá naučte se tady nepodsouvat a nedomyslel co to lidi nepíší. Všímám si, že některé z vás to mají v povaze.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Keyllah a to mám podle tebe se vykašlat na tréninky pro lidi. Na to je život moc krátký. V důchodu určitě nehodlám vzpomínat na to, jak sněm 30 let chodila 5 dní v týdnu jen do práce a z práce, vyspala a zase šla.
Zažila jsem dost. Lidí co neměli žádný volný život chodili jen do práce, a ani se důchodu nedožili. Co se jen honili a dostali jako mladý infarkt.Ale pokud pro vás je život jen práce a peníze, tak prosím. Každý máme jiné priority. Já samozřejmě chci pracovat 8 hodin denně, ale projít rozumně odpoledne domu a mít ještě čas na sebe a svoji rodinu. Ale chápu, narozdíl od vás, že každý to má jinak.
Predstav si, ze vetsina lidi pracuje na plny uvazek a stiha i rodinu a svoje konicky
jestli ty radsi budes v duchodu vzpominat, jak jsi byla na UP a delala brigady nacerno, pak ano, kazdy to ma trochu jinak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@unuděná Co to meleš za nesmysly, prosimtě?!Nechci dělat 8 hodin + ještě dojíždět z Prahy. Tam hledám práci na zkrácený, 6/7hodin. Rakovnicko a Kladensko chci klasickou pracovní dobu. Do prde…už že budu sprostá naučte se tady nepodsouvat a nedomyslel co to lidi nepíší. Všímám si, že některé z vás to mají v povaze.
Vsak ti nabizim misto 10km pod Kladnem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, teď odbočím. Vytiskla jsem si ukončení DOČ a zjistila, že šéfová dala razítko a podpis na místo zaměstnanec. A na mě zbyla kolonka zaměstnavatel.
Je to problém nebo ne? A neříkejte mi, že ano - to už si fakt bude myslet, že jen typu a chci prudit.
- Citovat
- Upravit
@unuděná Tak mi sem dej odkaz. Děkuji.
PS: Lidl sem, ani dávat nemusíš.
- Citovat
- Upravit
@unuděná Žádná brigád na černo to nebyla. Odvody jsem měla, dokonce světe div se i SP.
- Citovat
- Upravit