Pracovní problém, jak ho řešit ?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
@unuděná Znovu ti opakuji, že nikdo nechce po mě žádný písemný projev. **A v reálu i od cizích vím, že v komunikaci nemám žádný problém.Slušná, chytrá, ochotná a pohodová holka.**
tak kde asi bude ten problém
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chceš práci ve skladu u Kladna? Dám ti soukromý tip, nabírají mraky lidí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná Když jedu od nás je to Praha - západ. Nevím co řešíš. Zkrácený, protože než se dopravim domu, tak mám také nějaké povinnosti. Nevím, zda by třeba od 6-19 jsme schopné fungovat v práci a na cestě a pak ještě doma. Já opravdu ne. A mít život kdy přijde z práce, lehnu a zas druhý den jdu. Na to je život krátký.
Mám koníčky a vědu i kroužky
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@unuděná Když jedu od nás je to Praha - západ. Nevím co řešíš. Zkrácený, protože než se dopravim domu, tak mám také nějaké povinnosti. Nevím, zda by třeba od 6-19 jsme schopné fungovat v práci a na cestě a pak ještě doma. Já opravdu ne. A mít život kdy přijde z práce, lehnu a zas druhý den jdu. Na to je život krátký.Mám koníčky a vědu i kroužky
Jo, samé výmluvy. Hradčany jsou centrum. To už můžeš hledat po celé Praze, protože ze Zličína jsi rychleji i na Černém mostě metrem, než se hrkat na Hradčany.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@unuděná Když jedu od nás je to Praha - západ. Nevím co řešíš. Zkrácený, protože než se dopravim domu, tak mám také nějaké povinnosti. Nevím, zda by třeba od 6-19 jsme schopné fungovat v práci a na cestě a pak ještě doma. Já opravdu ne. A mít život kdy přijde z práce, lehnu a zas druhý den jdu. Na to je život krátký.Mám koníčky a vědu i kroužky
a jsme doma
už asi tuším, proč se stále nedaří…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@unuděná Dej. Děkuji.
Musíš mi napsat soukromě, nebudu to tu psát veřejně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah Asi tom, že si držím od lidí odstup. Ne, od všech. Ale když vidím a cítím z druhých špatný dojem, nemám potřebu se přetvařovat a hrát si na kamarády. Vše ve slušnosti, pomůžu, přihodím slovo, ale nějaké svěřování a kamarádeni?
Coz bylo i v této práci. Prostě kolegyne. Nic víc. Žádné drbání, pomluvy druhých za zády. Udělám si co mám, případně další věci a jdu domů.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@unuděná Znovu ti opakuji, že nikdo nechce po mě žádný písemný projev. A v reálu i od cizích vím, že v komunikaci nemám žádný problém.Slušná, chytrá, ochotná a pohodová holka.
Jak nechce písemný projev? To odpovídáš na ty inzeráty jak? Protože, pokud hledáš v oborech s maturitou (a výš) tak tam se předpokládá, že se nějak písemně uvedeš.. Odpověď na inzerát něco ve smyslu „brej, chcu u vás dělat“ tě sama o sobě vyřadí z řad možných uchazečů. Musíš se umět prezentovat. Termín průvodní dopis k žádosti o zaměstnání ti něco říká? Pohledej na netu. A zřejmě jsme narazili na problém proč si tu práci nemůžeš najít..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná A já nebudu psát neanonymne. Kdybych chtěla, píší už sem. Ale jako pokus dobře
![]()
- Citovat
- Upravit
@werajsik Pár vět napíšu, samozřejmě když je pole působnosti. Ale kolikrát, ani není kam. Chtějí jen údaje a životopis, viz formulář.
- Citovat
- Upravit
Jediné co od včera mám malinko jisté, tak paní rozjizdií pomalu znovu firmu na úklid. Rakovnicko, Kladensko a Berounsko. Včera jsme spolu mluvily a příští týden půjdeme spolu uklízet. Platové je to velmi dobré, ale bohužel, prozatím jen nárazová práce, protože mi nemůže zatím dát HPP.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@unuděná A já nebudu psát neanonymne. Kdybych chtěla, píší už sem. Ale jako pokus dobře![]()
![]()
Děláš si ze mě prd.el už?? Tak já ti nabízím práci podle tvého gusta, kousek od místa bydliště, na hpp, klidně zkrácený úvazek, ve skladu, kde tě to posledně bavilo a pod firmou, která má slušnou tradici, práce je solidně placená a ty napíšeš, že nebudeš psát neanonymně??
Vždyť mi jen napiš SZ ne? Co myslíš, že vykoumám z nějakého mystického nicku jako Anicka779? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah Primárně si hledám HPP, ale jak píšu v blízkosti domova Rakovnicka a Kladenská. Vidím jak to funguje i lidi co znám, žádný život. Jen práce a spát. Volně dva dny a pak znovu.
- Citovat
- Upravit
@unuděná píše:
Děláš si ze mě prd.el už?? Tak já ti nabízím práci podle tvého gusta, kousek od místa bydliště, na hpp, klidně zkrácený úvazek, ve skladu, kde tě to posledně bavilo a pod firmou, která má slušnou tradici, práce je solidně placená a ty napíšeš, že nebudeš psát neanonymně??Vždyť mi jen napiš SZ ne? Co myslíš, že vykoumám z nějakého mystického nicku jako Anicka779?
bych si dávala pozor, koho doporučím. Aby jsi z toho pak neměla ostudu ty, protože někteří pracanti jsou zadarmo drazí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit