Pracovní problém, jak ho řešit ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.9.21 11:45

@unuděná :roll: Dík. Tohle fakt, potěší,. No, dokazovat ti to nebudu - nemusí nikdo vidět mé údaje. Ale mám humanitní a jazykovou školu.

• Citovat
  • Upravit
41182
22.9.21 11:47
@Anonymní píše:
@Keyllah Prostě, neudělám to. Napíšu si přesně počet hodin kolik mám odpracováno. Ne, navíc. Byla jsem tak vychovaná.

Tak neuděláš. A tohle jsou následky. Moc ale nechápu, čemu se divíš, šéfovou odmítneš, pak jí napíšeš, že lže a nabídneš jí vypověď a jsi překvapená, že toho využije? že dá přednost těm, na které je spolehnutí a nepíší jí, že lže? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.21 11:48

@Keyllah Nenapsala jsem ji, že lze. Ach jo už.

• Citovat
  • Upravit
3957
22.9.21 11:48
@unuděná píše:
Tak to ti nevěřím, nezlob se :mrgreen: :mrgreen:
Že jo… :mrgreen: A proto se za každou cenu cpe do firmy, kde to je cítit černotou na sto honů a danou práci by zvládl i lehce zaostalý člověk… Tak jistěeeeeeee :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41182
22.9.21 11:49
@Anonymní píše:
@Keyllah To s tebou souhlasím. Akorát říkám, reálně se mnou spokojeni byly.Vždy jsem přišla i o víkend. Vždy jsem odepsala, zavolala ( kolikrát sefovou někdo ignoruje ), nedělala si pauzy, kdy nemám…

Ne, nebyli. To by jsi jinak nedostala výpověď :roll: lidi, se kterými je zaměstnavatel reálně spokojen, nevyhazuje :zed:
Neděláš si pauzy, kdy nemáš? a to je nějaký plus? to je snad tvá povinnost, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.9.21 11:50
@Anonymní píše:
@unuděná :roll: Dík. Tohle fakt, potěší,. No, dokazovat ti to nebudu - nemusí nikdo vidět mé údaje. Ale mám humanitní a jazykovou školu.

Jazykovou? S těmi hrubkami a neschopností chápat psaný text? :think:
Nevěřím, že někdo s vysokou školou není schopen dlouhodobě najít normální práci a musí k ÚP ještě dělat polo-černé brigády. Že neví a neumí si zjistit, jaký je rozdíl mezi DPP a DPČ a HPP na zkrácený úvazek. A že je schopný vyplodit něco takového, jako je tato diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41182
22.9.21 11:51
@Anonymní píše:
@unuděná 8o :roll: Tohle nedělám a nikdy by mě to nenapadlo. A děkuji, mám sice vystudovanou i titul, ale jsem jednodušší. Dobrá. :mrgreen:
A to nemluvím o tom, že v praktickém životě fungují na jedničku.Pořád se nechápeme, že šéfová tvrdí něco a přitom to pravda není, a proto jsem ji to v SMS připomněla.Co mi říkala. Vždyť ona, ani nové brigádníky neinformuje o tom, že se pojede na směny 8o Dozvěděly se to ty blízké až kde mě :nevim: A je to pravda, ne žádné, jedná povídala,.

jasně, vůbec jsi jí nenaznačila, že lže? fakt máš titul z humanitní školy?? tam bych chápání psaného textu trochu předpokládala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.21 11:51

@werajsik Protože nemám práci v našem kraji a stěhování nepřichází v úvahu, máme tu bydlení.
Bohužel, tady si mistecka těžce hlídají a na úřadech je proflakle, že se buď dědí, a nebo jsou přes známosti :poblion: Bohužel, ty nemám.
A člověk byl rád aspoň za nějaké místo a práci. Nevím co je těžkého na tom pochopit, až na vás přijde krize, že budete shánět, chodit na pohovory a mnohdy na fiktivní, tak to možná pochopíte. Sice máme rezervy, máme co jíst. Ale na potřebuji pracovat a ne sedět doma.

• Citovat
  • Upravit
41182
22.9.21 11:52
@Anonymní píše:
@Keyllah To s tebou souhlasím. Akorát říkám, reálně se mnou spokojeni byly.Vždy jsem přišla i o víkend. Vždy jsem odepsala, zavolala ( kolikrát sefovou někdo ignoruje ), nedělala si pauzy, kdy nemám…

a přesto jsi dostala výpověď. Co asi dělají těm, se kterými reálně spokojení nejsou?! :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.9.21 11:53

Jaký je to kraj jenom pro zajímavost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Keyllah Brigádníci si je dělají. Věř mi, že když byli schopné vyhodit svým chováním chlapa, který si plnil co měl, byl pracovitý, ale prostě jen, protože ho tam nechtěli, tak šel… Další kolegyní neustále drbou za zády, docela často i chybí kvůli zdravotním problémům a výpověď nedostane. Ničemu se už nedivím.

• Citovat
  • Upravit
41182
@Anonymní píše:
@unuděná 8o :roll: Tohle nedělám a nikdy by mě to nenapadlo. A děkuji, mám sice vystudovanou i titul, ale jsem jednodušší. Dobrá. :mrgreen:
A to nemluvím o tom, že v praktickém životě fungují na jedničku.Pořád se nechápeme, že šéfová tvrdí něco a přitom to pravda není, a proto jsem ji to v SMS připomněla. Co mi říkala. Vždyť ona, ani nové brigádníky neinformuje o tom, že se pojede na směny 8o Dozvěděly se to ty blízké až kde mě :nevim: A je to pravda, ne žádné, jedná povídala,.

Dis? a k tomu roční jazykovku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.21 11:54

@unuděná Středočeský. A prosím, nezacinej s Prahou. Tu mám 60km k ceduli, Praha západ.

• Citovat
  • Upravit
41182
22.9.21 11:55
@Anonymní píše:
@werajsik Protože nemám práci v našem kraji a stěhování nepřichází v úvahu, máme tu bydlení.
Bohužel, tady si mistecka těžce hlídají a na úřadech je proflakle, že se buď dědí, a nebo jsou přes známosti :poblion: Bohužel, ty nemám.
A člověk byl rád aspoň za nějaké místo a práci. Nevím co je těžkého na tom pochopit, až na vás přijde krize, že budete shánět, chodit na pohovory a mnohdy na fiktivní, tak to možná pochopíte. Sice máme rezervy, máme co jíst. Ale na potřebuji pracovat a ne sedět doma.

dědí? místa na úřadech? :think: a já si naivně myslela, že musíš mít i nějaké vzdělání, když to požaduje přímo zákon, a ony se ty místa dají dědit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.9.21 11:57
@Anonymní píše:
@unuděná Středočeský. A prosím, nezacinej s Prahou. Tu mám 60km k ceduli, Praha západ.

A není tam práce na HPP jo? To fakt vykládej někomu jinému. Navíc s jazykovou školou by ses mohla živit třeba jako překladatelka ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat