Pracuje některá jako prostitutka, společnice?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zakladatelko mne to kdysi nabizeli na vejsce jako privydelek.. Bylo to pomerne slusne kryty - na private vic holek a vzdycky ochranka, kdyby se vyskytl nejakej magor.. Ja jsem teda nemela potrebu to delat, ale osobne se mi ta predstava nehnusi, zalezi jakej mas vztah k sexu, jestli jsi schopna sexu „jen tak“ a taky si to trochu uzit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, já bych se privátu fakt bála. Jste tam jen vy dva a člověk nikdy neví co je to za úchylácký prase… Kdežto v klubu jsi aspoń svým způsobem hlídaná. Já zase vím, že je hafo chlapů, kteří mají rádi ženskou za co chytnout a těch v bordelu zas tak moc není. Přeji ti, aby se ti situace vylepšila a mohla jsi vydělat peníze lepším způsobem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sex „jen tak“ mi nevadi, prozatim to ale bylo vetsinou s tim, kdo se mi libil, ze… proto bych chtela (dejme tomu casem) mit jen ty sve dva chlapiky, potrebuju preklenout urcite obdobi, ne se tim zivit dalsich pet let…
Treba bych ani nemusela chodit n PRIVAT, mam „prostory“… ale jak se k nim dostat, ze. Z inzeratu mam strach… ![]()
- Citovat
- Upravit
@juchinka píše:
Hele, já bych se privátu fakt bála. Jste tam jen vy dva a člověk nikdy neví co je to za úchylácký prase… Kdežto v klubu jsi aspoń svým způsobem hlídaná. Já zase vím, že je hafo chlapů, kteří mají rádi ženskou za co chytnout a těch v bordelu zas tak moc není. Přeji ti, aby se ti situace vylepšila a mohla jsi vydělat peníze lepším způsobem
Dekuju, opravdu o tom premyslim horem dolem a neohrnovala bych nos nad praci jakoukoli (uklizecka, servirka, prodavacka), nejsem lina pracovat, jenze tam je 50 kc na hodinu a ten cas tomu dat nemuzu, mala ma rok a caste hlidani opravdu nemam.
- Citovat
- Upravit
@juchinka no to zalezi ze jo.. Jak se holky domluvi nebo jestli jdes k nekomu. Tohle byl velkej byt v centru, pet pokoju - pet holek, byla tam jako „recepcni“, takova bordel mama + ten chlapik kdyby neco, holky vsechny studentky a stridaly se tam podle jak mely cas.. Kamoska tam delala. Byla spokojena, penez mela hodne. Neco davala ty zensky co to obhospodarovala a zbytek mela do kapsy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych na privát rozhodně nešla. ty ceny jsou strašně nízké, ne všude je ochranka a čisto. Taky tam přijde bůhví kdo a holka musí nabídnout širší servi. Když už, tak jedině klub nebo eskortní agenturu.
- Citovat
- Upravit
Dělala jsem prostitutku necelé 2roky a vše začalo tak nevině že ani nevím jak sem se ktomu dostala.. začla jsem hodně mladá a s kámoškama jsme na netu (lide, xchat atd
) hledali muže jen tak na realek (sex),(pro srandu)! A čím dál tím více po shlédnutí mé fotky mi muži začali psát za kolik jsem ochotná se snima vyspat ze začátku sem řikala razantní NE -nejsem přece k*rva! Ale potom přijel jeden ten dal učitý obnos a hnedka byli penize na něco více (chodila jsem eště do školy takže každá kačka se hodila) a pak už sem tomu propadla a bez peněz nemohla být a řikala si o penize sama což mi dobře procházelo sem mladá podle mužu pohledná, štíhla blondýna a chlapy jen sypali! Nikdy sem nedělala na privatu ani v bordelu vše sem si vyhledávala s domova a přišla si na hezké penize. Začínala jsem v 19letech a ikdyž to bude znít divně ze začátku sem ktomu měla odpor a časem to přešlo a začlo mě to i bavit. Už rok a pul to nedělám protože jsem si našla přítele (který přišel jak anděl s nebe) a byla to láska jako trám a i přesto že věděl co dělám semnou začal chodit, žít a jsem štastná! Ale mužu říct že jako prostitutka jsem si žila na vysoke noze párty, hadříky život jsem si řídila podle sebe. A ted jako „slušný“ člověk chodím každý den do práce žádné vyspávání ani žádné ponocování aby bylo na ráno vyspáno volno jenom v sobotu a peněz mam o 80% mín než co sem si vydělala prostituci a už jen proto nato ráda vzpomínám protože to byl „Život“ podle peněz se žije hold no! Takže zamě kdo si chce vydělat tak prostituce je nejlepší a nejrychlejší zpusob. Vychvaluji jí tu až do nebe co
ale nevratila bych ani den že sem se rozhodla proto to ukončit mam totiž skvělého chlapa snad brzy i rodinu..
- Citovat
- Upravit
Ahoj, teda i v te nejvetsi nouzi bych nesla delat privat, nikdy nikdo nevi co se muze stat!!! prijde tam 6 cernochu a natrhnou ti p* rdel. Na praci v klubu bych asi taky nemela, predstava sex za penize se mi prici. Ovsem prace jako konzumentka v klubu asi nebude spatna, ( ale asi hure placena nez prostituce?!) a co takhle delat sex po telefonu?? Neznm nikoho, kdo gy to delal, ale vzdy toho byly plny noviny a chlapy snad na eroticky linky porad volaji, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@2012Mex nekde jsem četla když nabírali na telefonky. musíš být na příjmu snad 24hodin denně a když máš příchozí hovor tak to musíš prostě vzít. možná mám mylné info ![]()
- Citovat
- Upravit
Já tuhle práci dělala. Byla jsem registrovaná v agentuře. Domluvili mi zchůzku a já za pánem jela do hotelu, nebo někdy i na dovolenou. Většinou to byli čtyřicátníci od rodin, nebo mladí zbohatlíci. Za hodinu v hotelu pán dal kolem těch 6 tisíc a to je ještě hodně málo. V zahraničí se platí klidně patnáct. Požadavky jsou být krásná, vzdělaná a mluvit plynně anglicky. Dělala jsem to 5 let, za celou dobu žádná nemoc, ani úraz.
- Citovat
- Upravit
@slunicko83 píše:
@Kamča.dalmatinka ahoj, to, co píšeš - máma, táta, dítě a táta hodně vydělávající, je ten ideální případ, který ale ne vždycky vidíš… V tomhle případě je fakt, že těch 7 tisíc můžeš v klídku použít na potřeby dítěteOvšem je tu spousta maminek, které nemají fakt ani za základní potřeby, chlap jim neplatí, nebo platí málo nebo pozdě…a jak funguje v tomhle případě stát? vysměje se ti, že má na výplatu rodičovské 30 dní a podobný nesmysly. Pak se fakt nedivím, že si Češky vydělávají nejstarším řemeslem. Je hezký dávat za příklad jiné státy, kde mají samozřejmě jinak nastavený sociální systém a matky musí po pár měsících do práce, ale je potřeba se taky podívat na to, jak mají pořešené jesle, školky apod. Vždyť dneska v ČR nemůžeš svoje dítě dostat do školky ani v těch 3 letech jak je plno a chtít ho dát někam dřív? leda do soukromé za desítku měsíčně třeba… Například ve Francii mají rozsáhlý systém jeslí a počítají s každou maminkou, která má právo dát tam svoje dítě na jak dlouho bude chtít už v několika měsících! Kdyby byly takové možnosti tady, tak valná většina matek na MD vydělává peníze už na rodičáku a není závislá na tý almužně od státu, která stačí tak akorát na plenky a Nutrilon. Náš sociální systém je nastavenej špatně, potřebným samozřejmě nedává, ale menšina ho ždíme a on se nechá
Pak se fakt není čemu divit, že ženská prodá i sama sebe pro potřeby svého dítěte
pravda, u nás je to špatně nastaveno a jen tak se to nezmení…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mahja píše:
pravda, u nás je to špatně nastaveno a jen tak se to nezmení…
Na stát bych to nesváděla, to je hodně laciný oslí můstek. Když si to někdo v životě podělá, nic neumí, ničím není, dítě si pořídila nahodile, pak holt musí kouřit penis cizím chlapům nejasného původu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Na stát bych to nesváděla, to je hodně laciný oslí můstek. Když si to někdo v životě podělá, nic neumí, ničím není, dítě si pořídila nahodile, pak holt musí kouřit penis cizím chlapům nejasného původu.
Trochu drsné, ale pravdivé.
- Citovat
- Upravit