Pracuje některá jako prostitutka, společnice?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@matkabagristy píše:
ty si kůň
Tak hlavně že není bílý kůň ![]()
S úctou Anežka Pádivá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Presiel som si celu konverzaciu a uff nieco to aj trvalo. Ako chlap sa vyjadrim k teme z muzskeho pohladu. Dievcata co tu argumentuju, ze je to povolanie, ako kazde ine etc etc a nehambia sa zato… ok. Nehovorim tu o tych co naozaj nemali uz co, ale tie, ktore robia VIP spolocnicky a chodia do zahranicia sprevadzat panov a doma tvrdia, ze robia modelky etc etc… je to krasny zivot, hotely, darceky, kabelky, oblecenie… ale raz za tento zivot pride ucet a to v tedy, ked sa raz po rokoch naozaj zamilujete… vtedy pride cas na otvorenie pandorinej skrinky, pretoze ak budete mat pri sebe muza, ktory nieje uplny hlupak, tak si bude klast otazky, odkial ste zobrali na cestovanie, odkial ste zobrali na tie kabelky, odkial ste zobrali na byty etc etc a ak si nahovarate, ze su muzi, ktorych minulost partnerky nezaujima.. tak to je omyl… Potom budete musiet aj tak s pravdou von, lebo so svedomim a klamstvami sa donekonecna zit neda. V tej chvili by ste mozno rady vymenili, tie kabelky, tie hodinky, tie hotely zato, aby ste nemuseli riesit takuto otazku, ale to je uz neskoro. Ok odkopne vas jeden, nakolko ziaden normalny chlap, co si vazi seba sameho nepotrebuje mat doma byvalu ku.vu s lepsim vystupovanim. Co dalej, najdete si ineho? opat budete riesit tu istu otazku… budete to tentoraz zatlkat? Je to jedno, aj tak sa to prevali casom… Co potom, ked budete mat 50? budete vo svojom krasnom byte, s kabelkami a drahymi satami so psom, alebo uplnym debilom.. Takyto ucet nakoniec chcete? Kazdy sa moze rozhodnut, ale rozhodnutia maju svoje nasledky a niektore su trvale do konca zivota…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bizon85 píše:
Presiel som si celu konverzaciu a uff nieco to aj trvalo. Ako chlap sa vyjadrim k teme z muzskeho pohladu. Dievcata co tu argumentuju, ze je to povolanie, ako kazde ine etc etc a nehambia sa zato… ok. Nehovorim tu o tych co naozaj nemali uz co, ale tie, ktore robia VIP spolocnicky a chodia do zahranicia sprevadzat panov a doma tvrdia, ze robia modelky etc etc… je to krasny zivot, hotely, darceky, kabelky, oblecenie… ale raz za tento zivot pride ucet a to v tedy, ked sa raz po rokoch naozaj zamilujete… vtedy pride cas na otvorenie pandorinej skrinky, pretoze ak budete mat pri sebe muza, ktory nieje uplny hlupak, tak si bude klast otazky, odkial ste zobrali na cestovanie, odkial ste zobrali na tie kabelky, odkial ste zobrali na byty etc etc a ak si nahovarate, ze su muzi, ktorych minulost partnerky nezaujima.. tak to je omyl… Potom budete musiet aj tak s pravdou von, lebo so svedomim a klamstvami sa donekonecna zit neda. V tej chvili by ste mozno rady vymenili, tie kabelky, tie hodinky, tie hotely zato, aby ste nemuseli riesit takuto otazku, ale to je uz neskoro. Ok odkopne vas jeden, nakolko ziaden normalny chlap, co si vazi seba sameho nepotrebuje mat doma byvalu ku.vu s lepsim vystupovanim. Co dalej, najdete si ineho? opat budete riesit tu istu otazku… budete to tentoraz zatlkat? Je to jedno, aj tak sa to prevali casom… Co potom, ked budete mat 50? budete vo svojom krasnom byte, s kabelkami a drahymi satami so psom, alebo uplnym debilom.. Takyto ucet nakoniec chcete? Kazdy sa moze rozhodnut, ale rozhodnutia maju svoje nasledky a niektore su trvale do konca zivota…
Ale prosím tě, nedělej z toho melodrama
To si jako myslíš, že žádná holka, co pracovala jako společnice nebude mít spokojený vztah a šťastnou rodinu? Tohle možná platilo za min. režimu ![]()
Každá slavná misska se nechová o nic líp a ještě jim k tomu společnost tleská, navíc ani chlapi už nejsou co bývali. Většina jde po penězích jak slepice po flusu a když mají zabezpečenou partnerku tak si spokojeně mnou ruce bez ohledu na to, kdo jí na to dal.
S touhle branží nemám a nikdy jsem neměla nic společného, ale tenhle tvůj morální výkřik je jako o čem? Znám spoustu cnostných děvčat co dopadly mnohem, mnohem hůř.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bizon85 mýlíš se, moje životní reálná zkušenost! Dělala jsem to, a momentálně mam rodinu ( manžela 7 let + 3 děti ) muž o tom všem věděl na začátku dokonce jsem to ještě i dělala při našem vztahu a můj muž má vysokou školu, velkou prosperující firmu a od te doby co jsem přestala dělat toto jsem doma a věnuji se rodině a žijeme vážně spokojeně.
- Citovat
- Upravit
@bizon85 píše:
Ty kabelky, hodinky, hotely, peníze, bydlení mají od chlapů, kteří mají doma ženy a děti a místo své rodině dávají peníze ku. vě, která se za ty peníze, o které okradl rodinu, má dobře. A taky se má dobře za peníze od těch svobodných, kteří mají nějaké problémy a jinak by se k holce ani nedostali a třeba by ublížili malému dítěti. Proč by se žena kvůli tomu, že chlapovi je jedno, na co vleze, hlavně když má sex, měla cítit špatně? U chlapa to nic neznamená a ženské raději zakrýt i obličej co? Jistě, není to práce pro každého. Ano i chlapi tohle dělají. Ale když to někdo takhle cítí a nevadí mu to, tak ať to dělá. A ty se o to nestarej.
- Citovat
- Upravit
@bizon85 píše:
Co jste dneska hulil?
To tem chlapum zavidite, ze takovou sexy luxusni spolecnici nemate? To je pech co? Tak se starejte o tu svoji doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@bizon85 mýlíš se, moje životní reálná zkušenost! Dělala jsem to, a momentálně mam rodinu ( manžela 7 let + 3 děti ) muž o tom všem věděl na začátku dokonce jsem to ještě i dělala při našem vztahu a můj muž má vysokou školu, velkou prosperující firmu a od te doby co jsem přestala dělat toto jsem doma a věnuji se rodině a žijeme vážně spokojeně.
Asi je to možný, ale celkove by me zajimalo, kolik procent ku#ev zije dlouhodobě v harmonickych vztazich.
Mi se ten bizonuv pribeh nezdal nijak extra vysinuty.
Kazdeho jeho zamestnani ovlivní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Talitha píše:
Asi je to možný, ale celkove by me zajimalo, kolik procent ku#ev zije dlouhodobě v harmonickych vztazich.
Mi se ten bizonuv pribeh nezdal nijak extra vysinuty.
Kazdeho jeho zamestnani ovlivní.
Já bych řekla že dost. Pokud to jsou normální holky a ne nějaký ztracený existence závislý na kdečem. Mě to přišlo vyšinutný fest.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takovych holek je strasne moc, chlapi tohle neresi. No podivejte se na Jagra
Vzdyt dneska jen mezi vysokoskolackama je luxusnich prostitutek fura a rozhodne nemaji zpackanej zivot.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aenne Proc by nemohly bejt sexy? Oni majetni pani si vybiraji luxusni spolecnice, to nemuze delat kazda, musi o sebe pecovat a byt sik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní / netvrdim, ze to nemoze dopadanut aj dobre… ale povedze si pravdu, tak vacsina normalnych chlapov - nie neschopnych sociek to neprekusne… to je vsetko
terien / ano to je presne to, ze moralka uz neexistuje… za peniaze hoc co aj staremu talianovi cic.nu tahat, vies ked su take s tym zmierene, tak nech sa paci- nech to oznamia svojmu tatkovi, svojej matke… ze co robia a ako su nato hrde… Ja tu nehovorim o dievcatach, co mali tazky zivot a nemali inu moznost… ja tu hovorim o tych co sa stvaria, ake su strasne modelky a neviem co… a ked sme pri tych celebritnych modelkach? kolko z nich ma ten uzasny rodinny zivot? dva roky a koniec rozvod? Ako matka, ci tatko by si bola neskurocne nadsena, keby sa ti dcera pochvali, ze ju vcera nakladal 50 rocny talian, ale ma super prachy… tak netrep prosim ta hluposti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bizon85 píše:
Anonymní / netvrdim, ze to nemoze dopadanut aj dobre… ale povedze si pravdu, tak vacsina normalnych chlapov - nie neschopnych sociek to neprekusne… to je vsetkoterien / ano to je presne to, ze moralka uz neexistuje… za peniaze hoc co aj staremu talianovi cic.nu tahat, vies ked su take s tym zmierene, tak nech sa paci- nech to oznamia svojmu tatkovi, svojej matke… ze co robia a ako su nato hrde… Ja tu nehovorim o dievcatach, co mali tazky zivot a nemali inu moznost… ja tu hovorim o tych co sa stvaria, ake su strasne modelky a neviem co… a ked sme pri tych celebritnych modelkach? kolko z nich ma ten uzasny rodinny zivot? dva roky a koniec rozvod? Ako matka, ci tatko by si bola neskurocne nadsena, keby sa ti dcera pochvali, ze ju vcera nakladal 50 rocny talian, ale ma super prachy… tak netrep prosim ta hluposti
Jakože bych se šla nejdřív zeptat mamky a taťky jo?
Já netvrdím, že to je povolání snů, já reagovala na to, že jsi napsal, jak tyhle holky nebudou nikdy šťastné. Je to blbost.
To, že zrovna celebritní modelky střihají rozvody jak na běžícím pásu je prostě o tom, že jsou tupý. Ne o tom, že by si kvůli své minulosti nemohly najít kvalitního partnera jak tvrdíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terien píše:
Já bych řekla že dost. Pokud to jsou normální holky a ne nějaký ztracený existence závislý na kdečem. Mě to přišlo vyšinutný fest.
No, beru to z te strany, že i v běžné populaci jsou harmonické vztahy spíše vyjimkou.
Natož vztahy, kde je žena (ci muz) jaksi nestandardní.
Ja treba pracuju v soc. sféře a at chci nebo ne, dotýkají se mě osudy lidí, o které se starám. Jsem rozhodně jiná, než bych byla jako bankovní úřednice nebo prodavačka.
Tak i kur#y mají svá specifika a dost pochybuju o tom, že to, co se niterně dotýká jejich těla a hlavně duše, jakkoli přispívá k harmonickým vztahům v rodine.
A pokud jsou to natolik vyhorele bytosti, že se jich to nedotýká vůbec, potom tím spíš není o čem mluvit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aenne píše:
no není, protože krásna žena vypadá jinak… prostitutky mají vulgárne črty, tupý a vychcaný pohled, koukneš do očí a nic, žádna jiskra, žádne světlo, nic, jen prázdnota, obhrublost a vychcanost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Talitha píše:
No, beru to z te strany, že i v běžné populaci jsou harmonické vztahy spíše vyjimkou.
Natož vztahy, kde je žena (ci muz) jaksi nestandardní.
Ja treba pracuju v soc. sféře a at chci nebo ne, dotýkají se mě osudy lidí, o které se starám. Jsem rozhodně jiná, než bych byla jako bankovní úřednice nebo prodavačka.
Tak i kur#y mají svá specifika a dost pochybuju o tom, že to, co se niterně dotýká jejich těla a hlavně duše, jakkoli přispívá k harmonickým vztahům v rodine.
A pokud jsou to natolik vyhorele bytosti, že se jich to nedotýká vůbec, potom tím spíš není o čem mluvit.
No právě. O co mají tyhle holky horší vztahy než ostatní? Pokud vezmu teda ten příklad, jaký uvedl bizon, tak bývalá společnice, která si z živnosti koupila bydlení, zažila nějakou tu dovolenou a zbylo jí pár luxusních kousků má rozhodně lepší start než ostatní holky. A v cíli nedopadne o nic hůř, protože když se podíváš kolem sebe, tak mnohem víc si namelou držku hodný holky, který neublížily ani mouše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit