Pracuje některá jako prostitutka, společnice?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Taky teda ale nechápu, co by se jim mělo vracet? možná to, že obšťastnili tolik mužů? že by někdo obšťastňoval je?
jako někdo to dělat musí, já bych taky nešla dělat hajzlbábu a taky jich je moře.
To bych radši umřela hlady. Každý dělá co umí
Ale taky tohle „zaměstnání“ nepatří ke kariérám, které bych měla v záloze, ale muset se rozmýšlet mezi tím a hajzbábou, tak fakt nevím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fakt teda čumim, práci prostitutky(což v podstatě není práce) kladeš na stejnou úroveň jak práci obsluhy a úklidu toalet, ne-li výš? Kolik lidí tolik názorů, ale, fakt občas nestačím zírat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alun-ka Tak práce to není, ale musí to být občas pěkná dřina. Já osobně bych raději uklízela ty toalety. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball píše:
Proč by se jim to mělo vracet? Kolika chlapům by se to vrazilo na mozek, kdyby nebyly tyhle dámy.
Je to můj názor a doufám že se to vrátí i těm chlapům ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terka33pol Myslíš,že by bylo lepší aby ti chlapi chytali ženy někde po městě, kdyby se neměli kde vyřádit? Někdo ženskou nemá a potřebuje jí, tak to řeší takhle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já pochopilně taky, překvapil mě ten despekt(už ten název,,hajzlbába"),jako, že je to skoro totéž.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball Jak to že existují muži kteří ačkoliv jsou sexuálně zdatní, nemusí ani nahánět ženy po městě ani chodit do Bordelu? Mají sexu dost a nikdy za něj nemusí platit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@araw po nočním uvažování a několika skleničkách a moři slz asi tu hejzlbábu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terka33pol píše:
@boball Jak to že existují muži kteří ačkoliv jsou sexuálně zdatní, nemusí ani nahánět ženy po městě ani chodit do Bordelu? Mají sexu dost a nikdy za něj nemusí platit?
Já nějak ten tvůj dotaz nechápu. Když má chlap uspokojení jinde, nemusí lézt do bordelu. Někteří to prostě tak nemají i když můžou být ženatí, takže se chodí uspokojovat tam kde dostanou to, co doma nemají, co je na tom divného? Někteří to řeší milenkama, to je snad ještě horší. Tvrdím snad, že tam chodí každej? Nicméně nechápu co tě na tom tak sejří, že máš potřebu jim přát všechno nejhorší, nějak se tě osobně dotýká, či co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball píše:
Já nějak ten tvůj dotaz nechápu. Když má chlap uspokojení jinde, nemusí lézt do bordelu. Někteří to prostě tak nemají i když můžou být ženatí, takže se chodí uspokojovat tam kde dostanou to, co doma nemají, co je na tom divného? Někteří to řeší milenkama, to je snad ještě horší. Tvrdím snad, že tam chodí každej? Nicméně nechápu co tě na tom tak sejří, že máš potřebu jim přát všechno nejhorší, nějak se tě osobně dotýká, či co?
Normální není ani bordel ani milenka, já zas nechápu tebe že mužeš kur…považovat za normální. Koukej máme na věc rozdílný názor ale střílet se k vůli tomu nebudeme. Spousta lidí bude souhlasit se mnou spousta s tebou
a o tom to je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Take prispeju. Delala jsem to kdyz jsem byla mlada. Nemela jsem penize a dluzila dva najimy za bydleni. Nejsem nato moc hrda ale dostala jsem se z krize a navic neco poradneho usetrila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stepanka99 Chválit tě za to nebudu, ale zase respekt, žes to neřešila jinak a nedopadla hůř.
Snad tě život do odobný situace už nedotlačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Premek_Orac take doufam ze ne. Mam manzela, dite, dva platy a jsme bez dluhu. Jinak dekuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit