Pracuje některá jako prostitutka, společnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
2.9.15 19:30

@JayLee tak já to nemyslela tak, že to jsou sociálně slabé a ne moc chytré a hezké holky. Jedna co jsem jí znala byla sestřička v nemocnici a prostě nevystačila. Tak ono taky jde o to v jaké lokalitě studio je - znám firmu co měla pronajaté prostory v Ostravě, v ústeckém kraji atd. Jinak holky to byly hezké a chytré, ale prostě potřebovaly peníze a dalo se tím dobře vydělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.15 22:28

Pomoc..

Zdravím.. Jsem bývalá společnice, ale trápí mě jedna věc, menstruaci jsem měla 4.06,a 13-14.06 nechráněný sex, jsem teď těhotná v 19tt, ale bojím se že během tý práce jsem otěhotněla… Pak jsem toho 8-9.06 ukončila úplně s tou práci, a vrátila se do normálu, jde mi O to aby to dítě bylo moje… Ne z téhle práce, pamatují si že jsem měla s přítelem 14.06 sex.. Takže možná i tak, ale nevím.. Poraďte a negativní komentáře si prosím nechte :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17021
6.10.15 22:33
@Anonymní píše:
Zdravím.. Jsem bývalá společnice, ale trápí mě jedna věc, menstruaci jsem měla 4.06,a 13-14.06 nechráněný sex, jsem teď těhotná v 19tt, ale bojím se že během tý práce jsem otěhotněla… Pak jsem toho 8-9.06 ukončila úplně s tou práci, a vrátila se do normálu, jde mi O to aby to dítě bylo moje… Ne z téhle práce, pamatují si že jsem měla s přítelem 14.06 sex.. Takže možná i tak, ale nevím.. Poraďte a negativní komentáře si prosím nechte :nevim:

Od poslední menstruace si přičti 10dní a v té době jsi otěhotněla (pokud máš normální cyklus). Take by to mělo být tvého přítele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.10.15 22:34

Neboj. tvoje bude určitě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
6.10.15 22:36

Tak snad jsi používala antikoncepci/kondom ne :roll: 8o A s kým jsi měla sex 13.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
6.10.15 22:43
@paola white píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
6.10.15 22:45
@paola white píše:

Tak co ty víš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
6.10.15 22:45
@paola white píše:

Fakt si mě pobavila :lol: :lol: :lol: souhlas s tebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6079
6.10.15 22:53

Taky jsem nemohla pochopit dotaz zakladatelky, jestli to dítě bude její, tak jsem to přečetla manželovi - jeho teorie je taková, že společnice v rámci zachování rozumu udržují od téhle práce distanc, tak proto se ptá takhle. Pochopil to tak, že kdyby to byl výsledek „pracovní činnosti“, dítě nejspíš skončí v děcáku, pokud přítelovo, tak si ho nechá.

Zakladatelko podle mě, vzhledem k tomu, že jsi měla pohlavní styk takhle brzo po sobě jsou možné obě varianty. Jsi v 19. tt, takže potrat už nepřipadá v úvahu. Jediné řešení je počkat, dítě porodit a pak udělat test otcovství. Pak se rozhodneš, co budeš dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
6.10.15 22:57
@Anonymní píše:
Zdravím.. Jsem bývalá společnice, ale trápí mě jedna věc, menstruaci jsem měla 4.06,a 13-14.06 nechráněný sex, jsem teď těhotná v 19tt, ale bojím se že během tý práce jsem otěhotněla… Pak jsem toho 8-9.06 ukončila úplně s tou práci, a vrátila se do normálu, jde mi O to aby to dítě bylo moje… Ne z téhle práce, pamatují si že jsem měla s přítelem 14.06 sex.. Takže možná i tak, ale nevím.. Poraďte a negativní komentáře si prosím nechte :nevim:

Stojí tak těhotná blondýnka před zrcadlem, hladí si vystouplé břicho a vzdychne: „Ach jo, kdybych tak měla aspoň jistotu, že je to moje…“

Neboj, tvoje bude, na to vsadím celou výplatu… ;)

Promiň, ale tomu se nedalo odolat… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
6.10.15 23:14
@Regina Hero píše:
Stojí tak těhotná blondýnka před zrcadlem, hladí si vystouplé břicho a vzdychne: „Ach jo, kdybych tak měla aspoň jistotu, že je to moje…“

:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
6.10.15 23:17
@Regina Hero píše:

Máš koule :mrgreen: jsem tenhle vtip taky chtěla napsat ale nenašla jsem odvahu. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
6.10.15 23:28

No tak, tvoje bude určitě, jako vtip dobrý. Slyšela jsem z nemocnice dobrý příběh, jak romská „společnice“ z E55 má velice inteligentní blond dítě, takže v některých případech je to genové obohacení fajn, když dítě není stálého partnera :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
7.10.15 06:24
@Anonymní píše:

Ty jsi 9.6. skončila s prací, ale 13. jsi měla nechráněný styk s klientem? :think:
Hoolka, dobře ti tak. Doufám, že ten sex byl aspoň pořádně zaplacený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
7.10.15 06:26
@Regina Hero píše:

:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat