Pracuje některá jako prostitutka, společnice?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@JayLee tak já to nemyslela tak, že to jsou sociálně slabé a ne moc chytré a hezké holky. Jedna co jsem jí znala byla sestřička v nemocnici a prostě nevystačila. Tak ono taky jde o to v jaké lokalitě studio je - znám firmu co měla pronajaté prostory v Ostravě, v ústeckém kraji atd. Jinak holky to byly hezké a chytré, ale prostě potřebovaly peníze a dalo se tím dobře vydělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pomoc..
Zdravím.. Jsem bývalá společnice, ale trápí mě jedna věc, menstruaci jsem měla 4.06,a 13-14.06 nechráněný sex, jsem teď těhotná v 19tt, ale bojím se že během tý práce jsem otěhotněla… Pak jsem toho 8-9.06 ukončila úplně s tou práci, a vrátila se do normálu, jde mi O to aby to dítě bylo moje… Ne z téhle práce, pamatují si že jsem měla s přítelem 14.06 sex.. Takže možná i tak, ale nevím.. Poraďte a negativní komentáře si prosím nechte ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zdravím.. Jsem bývalá společnice, ale trápí mě jedna věc, menstruaci jsem měla 4.06,a 13-14.06 nechráněný sex, jsem teď těhotná v 19tt, ale bojím se že během tý práce jsem otěhotněla… Pak jsem toho 8-9.06 ukončila úplně s tou práci, a vrátila se do normálu, jde mi O to aby to dítě bylo moje… Ne z téhle práce, pamatují si že jsem měla s přítelem 14.06 sex.. Takže možná i tak, ale nevím.. Poraďte a negativní komentáře si prosím nechte
Od poslední menstruace si přičti 10dní a v té době jsi otěhotněla (pokud máš normální cyklus). Take by to mělo být tvého přítele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak snad jsi používala antikoncepci/kondom ne
A s kým jsi měla sex 13.?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@paola white píše:
Neboj. tvoje bude určitě
Fakt si mě pobavila
souhlas s tebou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem nemohla pochopit dotaz zakladatelky, jestli to dítě bude její, tak jsem to přečetla manželovi - jeho teorie je taková, že společnice v rámci zachování rozumu udržují od téhle práce distanc, tak proto se ptá takhle. Pochopil to tak, že kdyby to byl výsledek „pracovní činnosti“, dítě nejspíš skončí v děcáku, pokud přítelovo, tak si ho nechá.
Zakladatelko podle mě, vzhledem k tomu, že jsi měla pohlavní styk takhle brzo po sobě jsou možné obě varianty. Jsi v 19. tt, takže potrat už nepřipadá v úvahu. Jediné řešení je počkat, dítě porodit a pak udělat test otcovství. Pak se rozhodneš, co budeš dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím.. Jsem bývalá společnice, ale trápí mě jedna věc, menstruaci jsem měla 4.06,a 13-14.06 nechráněný sex, jsem teď těhotná v 19tt, ale bojím se že během tý práce jsem otěhotněla… Pak jsem toho 8-9.06 ukončila úplně s tou práci, a vrátila se do normálu, jde mi O to aby to dítě bylo moje… Ne z téhle práce, pamatují si že jsem měla s přítelem 14.06 sex.. Takže možná i tak, ale nevím.. Poraďte a negativní komentáře si prosím nechte
Stojí tak těhotná blondýnka před zrcadlem, hladí si vystouplé břicho a vzdychne: „Ach jo, kdybych tak měla aspoň jistotu, že je to moje…“
Neboj, tvoje bude, na to vsadím celou výplatu… ![]()
Promiň, ale tomu se nedalo odolat… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero píše:
Stojí tak těhotná blondýnka před zrcadlem, hladí si vystouplé břicho a vzdychne: „Ach jo, kdybych tak měla aspoň jistotu, že je to moje…“Neboj, tvoje bude, na to vsadím celou výplatu…
Promiň, ale tomu se nedalo odolat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero píše:
Stojí tak těhotná blondýnka před zrcadlem, hladí si vystouplé břicho a vzdychne: „Ach jo, kdybych tak měla aspoň jistotu, že je to moje…“Neboj, tvoje bude, na to vsadím celou výplatu…
Máš koule
jsem tenhle vtip taky chtěla napsat ale nenašla jsem odvahu.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak, tvoje bude určitě, jako vtip dobrý. Slyšela jsem z nemocnice dobrý příběh, jak romská „společnice“ z E55 má velice inteligentní blond dítě, takže v některých případech je to genové obohacení fajn, když dítě není stálého partnera ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ty jsi 9.6. skončila s prací, ale 13. jsi měla nechráněný styk s klientem? ![]()
Hoolka, dobře ti tak. Doufám, že ten sex byl aspoň pořádně zaplacený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit