Pracuje některá jako prostitutka, společnice?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ty, když jsi „pracovala“, tak bez ochrany?
![]()
Jinak ano, dítě bude Tvoje
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jestli byl ten sex stejně zmatený jako tvůj příspěvek, tak možná to tvoje nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila píše:
No jestli byl ten sex stejně zmatený jako tvůj příspěvek, tak možná to tvoje nebude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím.. Jsem bývalá společnice, ale trápí mě jedna věc, menstruaci jsem měla 4.06,a 13-14.06 nechráněný sex, jsem teď těhotná v 19tt, ale bojím se že během tý práce jsem otěhotněla… Pak jsem toho 8-9.06 ukončila úplně s tou práci, a vrátila se do normálu, jde mi O to aby to dítě bylo moje… Ne z téhle práce, pamatují si že jsem měla s přítelem 14.06 sex.. Takže možná i tak, ale nevím.. Poraďte a negativní komentáře si prosím nechte
To je fakt ubohý-jako nechráněný sex jo ale dítě pak ne-nechápu fakt-máš si snad dávat pozor ne!!!Dítě z práce-Bože kde to jsme
A když bude dítě pracovní tak ho odložíš jako špinavej pracovní oděv nebo co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chlap, běloch, ženská běloška, narodí se dítě evidentně jiného původu. Chlap se rozčiluje, ale maminka ho uklidňuje - Ty voe, ten sex byl takovej masakr, že buď rád, že to není bernardýn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zacharova píše:
To je fakt ubohý-jako nechráněný sex jo ale dítě pak ne-nechápu fakt-máš si snad dávat pozor ne!!!Dítě z práce-Bože kde to jsmeA když bude dítě pracovní tak ho odložíš jako špinavej pracovní oděv nebo co?
Klííííd Dítě z práce přece neni její.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@_Kaczenkaa_ píše:
@kve-tinka
Ten sex 13-14.6. nebyl pracovní, byl s přítelem, ne?
já jsem vůbec nepochopila, co vlastně ta dotyčná řeší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše:
Klííííd Dítě z práce přece neni její.
ted jak dohledá zákazníka na alimenty
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila
Asi jestli je dítě z práce a dá ho k adopci, nebo jestli je přítele a nechá si jej…?
![]()
Nemám tucha jak tahle sorta lidí přemýšlí… ![]()
- Citovat
- Upravit
@neila pBytše:
já jsem vůbec nepochopila, co vlastně ta dotyčná řeší
Myslim že to nechápe nikdo.Asi o to v téhle diskuzi ani nejde. A je to úplně šumák páč kdyż to půjde takhle dál, stejně to tu zamknou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@_Kaczenkaa_ píše:
@neila
Asi jestli je dítě z práce a dá ho k adopci, nebo jestli je přítele a nechá si jej…?![]()
Nemám tucha jak tahle sorta lidí přemýšlí…
ty seš teda optimistka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele a nenáleží výsledek práce náhodou výhradně zaměstnavateli? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale vážně, co chceš řešit v 19 tt? Po narození testy otcovství, no… jiná rada není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přivýdělek na doma
Ahoj holky, nevíte nějaká o nějakém seriózním přivýdělku na doma? Bohužel to je samý podvod apod. Takže opravdu jen odzkoušené nabídky. Nemusí to být nějaké velké sumy. Prostě jen na přilepšení. Bohužel přítel dělá od rána do rána, krátký dlouhý týden. Takže je to špatné i s hlídáním, protože náš malej je ještě opravdu malej
Budu vděčná za jakékoliv info. Děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit