Pracuje některá jako prostitutka, společnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6079
7.10.15 10:48

@Patruse.M

hm… nejsem si úplně jista, jestli jsi to napsala do správné rubriky. Nebo ty chceš pracovat doma jako prostitutka/společnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Patruse.M
7.10.15 10:52

@Modesta Máte pravdu, poté mi to taky došlo. Nějak mi to přeskočilo. Omlouvám se :oops: :D

• Citovat
  • Upravit
6578
7.10.15 10:52
@Patruse.M píše:
Ahoj holky, nevíte nějaká o nějakém seriózním přivýdělku na doma? Bohužel to je samý podvod apod. Takže opravdu jen odzkoušené nabídky. Nemusí to být nějaké velké sumy. Prostě jen na přilepšení. Bohužel přítel dělá od rána do rána, krátký dlouhý týden. Takže je to špatné i s hlídáním, protože náš malej je ještě opravdu malej :) Budu vděčná za jakékoliv info. Děkuji :)
8o :potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.10.15 14:35
@neila píše:
já jsem vůbec nepochopila, co vlastně ta dotyčná řeší :think:

těžko říct :think: já se nedokážu fixovat na jinou otázku než na tu jestli je dítě její :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.15 14:47

Neberte to takhle

Měla jsem nechráněný s bývalým přítelem. A ostatni kecy že jsem společnice a dobře mi tak si nechte! Musela jsem to dělat, když má rodina je nemocná, mám malou sestřičku, a neměli jsme ani na nájem a na jídlo! Jo mohla jsem dělat v drogerce, ale to mi nestačí k obživě mé rodiny.. Nedělala jsem to abych měla prachy na kabelku, a další, dělala jsem to abych mohla zachránit svou rodinu, když jsme bydleli v malé garsonce.. Táta po operaci, mamka na mateřskou.. Prostě jsem potřebovala rozumnou radu, a né typu že jsem blondýna apod.. Ano,4.06 jsem měla poslední menstruaci,9.06 jsem s tim skončila a 14.06 jsem měla s bývalým nechráněný, vždy s nim byl až do konce, celý rok a půl jsme spali bez ochrany, a do konce, tak proč jsem neotěhotněla před rokem a zrovna teď? Prostě mi jde o to abych neměla špatné svědomí že je to z práce.. A vážně si negativní komentáře typu dobře ti tak ATD nechte! :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.15 15:11

Ahoj holky, prosím anonym…
Já jsem bývalá live chat „společnice“, tu práci jsem dělala 3 roky.
vydělávala jsem cca 150 tis měsíčně, takže jsem zajištěná.
Mám už ale svůj věk, bude mi 30 a čekáme už rodinu, tato práce nejde dělat věčně.
Nedělají to holky, co se nikde nechytí - právě naopak..je potřeba znát jazyky a umět vystupovat (samozřejmě mít pěkné tělo)
Já se dopracovala už do té fáze, kdy jsem nemusela nic ukazovat, měla jsem stále „kecací zamilované klienty“ co strávily na chatu i 4 h v kuse, nic nechtěli, jen si povykládat a za noc jsem si vydělala i přes 10 tis. Ne vždy bylo posvícení, někdy jsem si to musela „oddřít“ a našlo se dost prasáků, ale ty jsem odmítala, mohla jsem si to dovolit.
můj rekord přes vánoce byl 250 tis za měsíc.
Pracovala jsem ale jen přes noc a víkendy, protože mě penze dost motivovaly :)

Docela mi chybí, že mi nepřistane na účtě měsíčně přes sto tisíc, ale nemyslím na to…mám teď jiné životní hodnoty a zajištěná jsem, mám vlastně vše, co jsem chtěla.

Dělala jsme sama na sebe, ne pod žádným studiem, hezky z domu.

• Citovat
  • Upravit
6160
7.10.15 18:29
@Anonymní píše:
Měla jsem nechráněný s bývalým přítelem. A ostatni kecy že jsem společnice a dobře mi tak si nechte! Musela jsem to dělat, když má rodina je nemocná, mám malou sestřičku, a neměli jsme ani na nájem a na jídlo! Jo mohla jsem dělat v drogerce, ale to mi nestačí k obživě mé rodiny.. Nedělala jsem to abych měla prachy na kabelku, a další, dělala jsem to abych mohla zachránit svou rodinu, když jsme bydleli v malé garsonce.. Táta po operaci, mamka na mateřskou.. Prostě jsem potřebovala rozumnou radu, a né typu že jsem blondýna apod.. Ano,4.06 jsem měla poslední menstruaci,9.06 jsem s tim skončila a 14.06 jsem měla s bývalým nechráněný, vždy s nim byl až do konce, celý rok a půl jsme spali bez ochrany, a do konce, tak proč jsem neotěhotněla před rokem a zrovna teď? Prostě mi jde o to abych neměla špatné svědomí že je to z práce.. A vážně si negativní komentáře typu dobře ti tak ATD nechte! :cert: :cert:

Nemusíš se obhajovat, nikomu do toho nic není.
To cos dělala je jen tvá věc.
Já na tom nevidím nic špatného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
7.10.15 18:31
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím anonym…
Já jsem bývalá live chat „společnice“, tu práci jsem dělala 3 roky.
vydělávala jsem cca 150 tis měsíčně, takže jsem zajištěná.
Mám už ale svůj věk, bude mi 30 a čekáme už rodinu, tato práce nejde dělat věčně.
Nedělají to holky, co se nikde nechytí - právě naopak..je potřeba znát jazyky a umět vystupovat (samozřejmě mít pěkné tělo)
Já se dopracovala už do té fáze, kdy jsem nemusela nic ukazovat, měla jsem stále „kecací zamilované klienty“ co strávily na chatu i 4 h v kuse, nic nechtěli, jen si povykládat a za noc jsem si vydělala i přes 10 tis. Ne vždy bylo posvícení, někdy jsem si to musela „oddřít“ a našlo se dost prasáků, ale ty jsem odmítala, mohla jsem si to dovolit.
můj rekord přes vánoce byl 250 tis za měsíc.
Pracovala jsem ale jen přes noc a víkendy, protože mě penze dost motivovaly :)

Docela mi chybí, že mi nepřistane na účtě měsíčně přes sto tisíc, ale nemyslím na to…mám teď jiné životní hodnoty a zajištěná jsem, mám vlastně vše, co jsem chtěla.

Dělala jsme sama na sebe, ne pod žádným studiem, hezky z domu.

To jsou krásný peníze :potlesk:
V současné době, ale chat už tolik nevydělává jak před deseti lety :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
7.10.15 19:18
@neila
@neila píše:
ty seš teda optimistka :mrgreen:

Jo, říkají to o mě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
869
7.10.15 19:59
@Anonymní píše:
Měla jsem nechráněný s bývalým přítelem. A ostatni kecy že jsem společnice a dobře mi tak si nechte! Musela jsem to dělat, když má rodina je nemocná, mám malou sestřičku, a neměli jsme ani na nájem a na jídlo! Jo mohla jsem dělat v drogerce, ale to mi nestačí k obživě mé rodiny.. Nedělala jsem to abych měla prachy na kabelku, a další, dělala jsem to abych mohla zachránit svou rodinu, když jsme bydleli v malé garsonce.. Táta po operaci, mamka na mateřskou.. Prostě jsem potřebovala rozumnou radu, a né typu že jsem blondýna apod.. Ano,4.06 jsem měla poslední menstruaci,9.06 jsem s tim skončila a 14.06 jsem měla s bývalým nechráněný, vždy s nim byl až do konce, celý rok a půl jsme spali bez ochrany, a do konce, tak proč jsem neotěhotněla před rokem a zrovna teď? Prostě mi jde o to abych neměla špatné svědomí že je to z práce.. A vážně si negativní komentáře typu dobře ti tak ATD nechte! :cert: :cert:

No jasně, ty máš v hlavně dobře vymatláno, prý že nejsou prachy atd. proto si to musela dělat a přitom spíš s přítelem bez ochrany, takže předtím jsi se neuživila „slušně“ a přitom zadělávali jste s přítelem na dítě a to dítě se bude jako pást, až ne narodí, nebo se hodláš živit sociálními dávkami? Podle toho co píšeš, spíš bude přítele, i když je taky možné, že chlap je neplodný, když 1,5 roku nic a najednou se zadařilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.15 20:48

Jsem zajištěná, jestli tě to zajímá, pomohla jsem své rodině a to je hlavné, nějakým lidem to nejde 5-10 let mít dítě a nemusí být neplodní. Starej se o sebe, řekla jsem moc jasně že negativní komentáře si máte nechat pro sebe. Chci rozumnou radu, a ne kritiku.

@4family píše:
No jasně, ty máš v hlavně dobře vymatláno, prý že nejsou prachy atd. proto si to musela dělat a přitom spíš s přítelem bez ochrany, takže předtím jsi se neuživila „slušně“ a přitom zadělávali jste s přítelem na dítě a to dítě se bude jako pást, až ne narodí, nebo se hodláš živit sociálními dávkami? Podle toho co píšeš, spíš bude přítele, i když je taky možné, že chlap je neplodný, když 1,5 roku nic a najednou se zadařilo…
  • Citovat
  • Upravit
869
10.10.15 13:46
@Anonymní píše:
Jsem zajištěná, jestli tě to zajímá, pomohla jsem své rodině a to je hlavné, nějakým lidem to nejde 5-10 let mít dítě a nemusí být neplodní. Starej se o sebe, řekla jsem moc jasně že negativní komentáře si máte nechat pro sebe. Chci rozumnou radu, a ne kritiku.

To že jsi zajištěná asi znamená, že Tě zajistil přítel, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.10.15 06:56
@Terezka s Denískem píše:
Já se ale vůbec nedivím kdyby se tenhle debilní stát dokázal postarat o lidi tak by nemuseli zabíjet, krást a holky prodávat sami sebe.. :roll:

obligátní kecy o státu. Stát jsou lidi, co platí daně. Lidi se mají starat sami o sebe, pokud jsou zdraví a nejsou líní. Makat rukama či hlavou ale dá na rozdíl od roztažení nohou víc práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
27.10.15 07:05
@Burj Chalifa píše:
obligátní kecy o státu. Stát jsou lidi, co platí daně. Lidi se mají starat sami o sebe, pokud jsou zdraví a nejsou líní. Makat rukama či hlavou ale dá na rozdíl od roztažení nohou víc práce.

přesně… Jako kdyby stát byl povinen se o někoho starat :roll: Snad jen o ty, co to opravdu potřebují (postižení, důchodci, sirotci…), ne o zdravé mladé lidi :cert:
Podle mě si tuhle zvrácenou teorii většina nespokojenců osvojuje z domu, pokud rodiče taky natahovali, pobírali dávky a přitom nadávali, jak je stát hnusný, že víc nedá, pak se není co divit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.16 02:15

Diskuze chce říct, poukázat na realitu, doložit příběhem, jaký jsou ženský ku*víčky. Pokud už to děláme, tak mi jestě vychcanější, si to rádi dáme zaplatit, dnes je draho, prachy vládnou světem…
Chlap bývá obviněn že chce jen to jedno, ale co chtějí vlastně ženy? Jejich gro, je častěji a více píchat.
Pro další příklady nemusíme chodit daleko, ženy vždy maj chlapů dost výběr…
Jistě i chlap zahejba, ale proti tomu co dokáže žena je to nic, pokud není chlap nějaká Casanova.
Diskuze ze života kamarádek, dokládá nezvratný fakt.

ukážu příkladem:
Studována kamarádka 1: “mám ho moc řada, jsme spolu pět let, doma uklizeno, navařeno ale to
není normální! Nedovedu si představit, že už to nebudu nikdy dělat s někým
jiným. Prostě chci zkusit jiného a já ho prostě podvedu jak bude nejbližší
příležitost”

Kamarádka 2: “Já toho svýho už hodněkrát podvedla, on je
sice chytrej, úžasnej, má VŠ, ale tom sexu nic moc, on mě ani v SM nebije, musím si to tak hledat jinde”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat