Pracuje některá jako prostitutka, společnice?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Ano, pracovala, je to 12 let zpátky a prostě jsem do toho šla, byla jsem mladé nevybouřené telátko, pracovala jsem tak 3 měsíce a za měsíc jsem měla výdělek 40.000Kč. Když na to koukám s odstupem času, tak je mi ze mě špatně. Manžel se to nikdy nedozvěděl a doufám, že ani nedozví.
- Citovat
- Upravit
Ja tuhle praci stale delam
Preji prijemny vecer, at uz jsou tady priznivci, odpurci a nebo neutralove ja tuhle praci delam. Zacala jsem zhruba pred tremi lety… a dalo by se rici, ze pokud mate jasne dane sve priority sve zasady a zebricky= vyrovnat se stim da… kazdy se boji, ze by se mohl nakazit ja jsem jasneho nazoru, zalezi na tom jak praci provadi..je jasne ze pokud se necha ukecat za par stovek na oral bez nebo neco jako je nechraneny sex tak ano mozne to je…ale pokud tuhle praci delate opatrne a bez ochrany ani ranu, jak celkovy sex tak oralni pro muze i zenu nemuze se nic stat..libani k tomu nepatri.. ja delam tzv spolecnici vyssi tridy kde za hodinovou sazbu uctuji v prepoctu na ceske penize az 10 tisic korun a nejsou to zadni hnusaci nebo smradlavci, ale vzdelani muzu starsi panove… tahle prace mi nevadi, zakladam si pro svou budoucnost, ale cely zivot se to delat neda…samozrejmne to obnasi skvelou kondici a perfektni vizaz stale upravenou..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Preji prijemny vecer, at uz jsou tady priznivci, odpurci a nebo neutralove ja tuhle praci delam. Zacala jsem zhruba pred tremi lety… a dalo by se rici, ze pokud mate jasne dane sve priority sve zasady a zebricky= vyrovnat se stim da… kazdy se boji, ze by se mohl nakazit ja jsem jasneho nazoru, zalezi na tom jak praci provadi..je jasne ze pokud se necha ukecat za par stovek na oral bez nebo neco jako je nechraneny sex tak ano mozne to je…ale pokud tuhle praci delate opatrne a bez ochrany ani ranu, jak celkovy sex tak oralni pro muze i zenu nemuze se nic stat..libani k tomu nepatri.. ja delam tzv spolecnici vyssi tridy kde za hodinovou sazbu uctuji v prepoctu na ceske penize az 10 tisic korun a nejsou to zadni hnusaci nebo smradlavci, ale vzdelani muzu starsi panove… tahle prace mi nevadi, zakladam si pro svou budoucnost, ale cely zivot se to delat neda…samozrejmne to obnasi skvelou kondici a perfektni vizaz stale upravenou..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Preji prijemny vecer, at uz jsou tady priznivci, odpurci a nebo neutralove ja tuhle praci delam. Zacala jsem zhruba pred tremi lety… a dalo by se rici, ze pokud mate jasne dane sve priority sve zasady a zebricky= vyrovnat se stim da… kazdy se boji, ze by se mohl nakazit ja jsem jasneho nazoru, zalezi na tom jak praci provadi..je jasne ze pokud se necha ukecat za par sto
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proti společnicím nemám nic, naopak mi vadí holky, co jdou někam pařit, ožerou se a pak chrápou s kde kým ![]()
Moje kamarádka to dělá, pod nátlakem své situace a neklesla u mě. Vím, že o tom tohle téma není, ale vyjádřit jsme se chtěla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaky je rozdil mezi zenskou, ktera se „prodava“ kazdy tyden jinemu chlapovi a zenskou, ktera si vybrala manzela podle tloustky penezenky a kreditu na platebnich kazrtach a je mu za ty prachy verna, jinak receno zlatokopka; je v tom rozdil nebo neni, ja zadny nevidim, penize z deseti k…tu nebo stejne penize z jednoho k…ta, za stejny cas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pesimista píše:
Jaky je rozdil mezi zenskou, ktera se „prodava“ kazdy tyden jinemu chlapovi a zenskou, ktera si vybrala manzela podle tloustky penezenky a kreditu na platebnich kazrtach a je mu za ty prachy verna, jinak receno zlatokopka; je v tom rozdil nebo neni, ja zadny nevidim, penize z deseti k…tu nebo stejne penize z jednoho k…ta, za stejny cas
Ja v tom teda rozdil vidim a velky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Levandulina píše:
Ja v tom teda rozdil vidim a velky…
a jaky je ten „velky“ rozdil, kdyz obe delaji totez a obe delaji totez pro prachy a pro nic jineho, ja v tom rozdilu nevidim, jen asi okoli ma problem tu promiskuitni akceptovat stejne jako tu velice vycuranou, vysavajici jednoho troubu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pesimista píše:
Hehe, prej každej tejden
Naivko
No já žiju v představě, že průměrná lowendová prostitutka jich vystřídá klidně pět za večer, když má žně
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pesimista píše:
a jaky je ten „velky“ rozdil, kdyz obe delaji totez a obe delaji totez pro prachy a pro nic jineho, ja v tom rozdilu nevidim, jen asi okoli ma problem tu promiskuitni akceptovat stejne jako tu velice vycuranou, vysavajici jednoho troubu
Rozdíl je především tom počtu partnerů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 píše:
Hehe, prej každej tejdenNaivko
No já žiju v představě, že průměrná lowendová prostitutka jich vystřídá klidně pět za večer, když má žně
![]()
tak takhle chapano, souhlasim, je li jich pet za vecer, ale to je v bordelu, kdyz se dari, ale ty doby uz jsou davno pryc, kdy pred kazdym bordelem stala fronta nadrzenych nemeckych sedlaku a za par marek si prijeli ulevit za ukrajinkami do bordelu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 píše:
Rozdíl je především tom počtu partnerů.
treba nekterym ten pocet partner vyhovuje
, jenze ty, ktere znam to delaji ze zoufalstvi, nez z pouhe lasky k penezum
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trochu mimo téma, ale mám dotaz. Již dříve jsme s přítelem diskutovali a přemýšleli za co se bere asi nejvíc. Ceník jsme na netu nikde nenašli. Holky prozraďte je to orál, anál, nebo něco spešl. Moc díky za info, jsme fakt zvědavci ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Trochu mimo téma, ale mám dotaz. Již dříve jsme s přítelem diskutovali a přemýšleli za co se bere asi nejvíc. Ceník jsme na netu nikde nenašli. Holky prozraďte je to orál, anál, nebo něco spešl. Moc díky za info, jsme fakt zvědavci
Nejvíc stojí klasická hodinová taxa, někdo má za další věci už,,příplatek" většina má v základní např hodině klasika sex, orál(s gumou někdy bez), nějakou menší masáž nebo striptýz. (v dnešní době průměrná společnice 1000-1500 hodina) Pak některé dělají,,aáčko" za příplatek 200-500 jak kdo. A pak už to jde z kopce úplně…příplatek za orál bez i s polykáním jsem u některých zažila i za 100!!! Často si myslí že orálním sexem se nic nechytí. Nejdražší je např noc s výletem 3-8 tis. podle slečny. Každá si určuje ty priority sama co ji vadí co ne a za co bude kolik chtít zaplatit. Nejčastěji 1200/hodina 900/ půl hodina (někdo dělá i čtvrt hoďku za 600,–) orál bez +200,– áčko 500,– orál bez do konce +300,–…to je asi úplný střed…a nejčastější cenník. No není to moc drahé…tak snad jsem ukojila zvědavost:)
- Citovat
- Upravit