Pracuje některá jako prostitutka, společnice?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
To je hustý od prostituce k drogám ![]()
přiznávám jsem zaregistrovaná na několika livechatech asi týden a zatím ani koruna. asi s nima neumím navázat ten kontakt. a proč to dělám? minulý tyden mi zemřel otec a nemám na rozloučení ani na ŽEH. jsem zoufalá proto toto.
k těm drogám, znám několik lidí co hulí trávu několik let. můj strýc hulí deset let a je velice vážený a chtěný zubař (byl je přes rok v důchodu). známý si z trávy vaří mastičky, odvary (má lupenku). nic proti nim nemám a navíc marihuana úžasně voní.
- Citovat
- Upravit
Zpátky do normálního světa
Ahojte holky, je tu některá z vás která chodila na placené rande či jak to slušně říci?
A pokud ano, jak jste to zvládli zpátky do normálního světa? Nemám se komu svěřit, ani s kým poradit… napadla mě tato možnost. Já to třeba nějak nezvládám ![]()
- Citovat
- Upravit
Zp
Nedokážu si zvyknout na normální svět. Veškerý kontakt s mužským pohlavím mi dělá fakt problém. Připadá mi, že to snad každý chlap ze mě vycítí. Nevím jak se mám oblékat, aniž bych budila pozornost. Svlékat si mikinu, bundu taky neumím. Jednou mi bylo v restauraci tak horko, že jsem to nemohla vydržet a šla jsem se vysvléct na chodbu k wc. A tam na mě jeden známý zíral a nechápal co dělám. Bo jsem se tak koukala, zda mě někdo vidí a nevšimla si ho a začala jsem ze sebe svlékat svetr. Sem se tam kroutila, nešlo mi to sundat. Ten známej na mě zíral a ptal se co proboha dělám…bo viděl že sem přišla, rozkoukala a sundávala svetr
![]()
Nemám žádné přátelé, protože mi to prostě nějak nejde.
Nevím o čem se mám s nimi bavit. Mít takové tajemství se kterým se nelze svěřit
Jednou sem se rozbrečela nad tou nespravedlností. Být 8h v práci, celých 20 dní a dostat 15 000,– výplatu a nějaká kačena si to vydělá za blbou noc za jednoho zákazníka. ![]()
Přítel to ví, ale ten mi neporadí. Nechápe to, a nehodlá se o tomto tématu jakkoliv bavit. Připadá mi jak by to každý věděl. Připadá mi že mužské pohlaví to fakt ze mě vycítí. ![]()
- Citovat
- Upravit
Já mám stálého „kamaráda“ se kterým se párkrát do měsíce vidím a většinou je to: jak se máš, rychlovka a je to.. Je jediný s kým se scházím, přítele nemám. On je celkem sympaťák, do měsíce asi 2-3 schůzky a 10 tis. doma, někdy i víc…
Já to neodsuzuji, ale něco jiného je, když to dělá žena stále a po každé s někým jiným a nemá svoji cenu. Prostě když se prodává za pár…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nedokážu si zvyknout na normální svět. Veškerý kontakt s mužským pohlavím mi dělá fakt problém. Připadá mi, že to snad každý chlap ze mě vycítí. Nevím jak se mám oblékat, aniž bych budila pozornost. Svlékat si mikinu, bundu taky neumím. Jednou mi bylo v restauraci tak horko, že jsem to nemohla vydržet a šla jsem se vysvléct na chodbu k wc. A tam na mě jeden známý zíral a nechápal co dělám. Bo jsem se tak koukala, zda mě někdo vidí a nevšimla si ho a začala jsem ze sebe svlékat svetr. Sem se tam kroutila, nešlo mi to sundat. Ten známej na mě zíral a ptal se co proboha dělám…bo viděl že sem přišla, rozkoukala a sundávala svetr![]()
![]()
Přítel to ví, ale ten mi neporadí. Nechápe to, a nehodlá se o tomto tématu jakkoliv bavit. Připadá mi jak by to každý věděl. Připadá mi že mužské pohlaví to fakt ze mě vycítí.Jednou sem se rozbrečela nad tou nespravedlností. Být 8h v práci, celých 20 dní a dostat 15 000,– výplatu a nějaká kačena si to vydělá za blbou noc za jednoho zákazníka.
Tak tohle už je na psychologa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nedokážu si zvyknout na normální svět. Veškerý kontakt s mužským pohlavím mi dělá fakt problém. Připadá mi, že to snad každý chlap ze mě vycítí. Nevím jak se mám oblékat, aniž bych budila pozornost. Svlékat si mikinu, bundu taky neumím. Jednou mi bylo v restauraci tak horko, že jsem to nemohla vydržet a šla jsem se vysvléct na chodbu k wc. A tam na mě jeden známý zíral a nechápal co dělám. Bo jsem se tak koukala, zda mě někdo vidí a nevšimla si ho a začala jsem ze sebe svlékat svetr. Sem se tam kroutila, nešlo mi to sundat. Ten známej na mě zíral a ptal se co proboha dělám…bo viděl že sem přišla, rozkoukala a sundávala svetr![]()
![]()
Přítel to ví, ale ten mi neporadí. Nechápe to, a nehodlá se o tomto tématu jakkoliv bavit. Připadá mi jak by to každý věděl. Připadá mi že mužské pohlaví to fakt ze mě vycítí.Jednou sem se rozbrečela nad tou nespravedlností. Být 8h v práci, celých 20 dní a dostat 15 000,– výplatu a nějaká kačena si to vydělá za blbou noc za jednoho zákazníka.
a nejde to nějak přemoct a říct si, že takhle to prostě nejde a pracovat na tom, aby jsi byla jiná..aby jsi dokázala žít normálně bez strachu? Musí to být těžký, ale nikdo jiný s tím nic neudělá než jen ty sama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já mám stálého „kamaráda“ se kterým se párkrát do měsíce vidím a většinou je to: jak se máš, rychlovka a je to.. Je jediný s kým se scházím, přítele nemám. On je celkem sympaťák, do měsíce asi 2-3 schůzky a 10 tis. doma, někdy i víc…
Já to neodsuzuji, ale něco jiného je, když to dělá žena stále a po každé s někým jiným a nemá svoji cenu. Prostě když se prodává za pár…
no jo, ale zase asi záleží na tom, co jsou chlapi ochotni za to zaplatit
kdybych se měla ohodnotit, tak upřímně řečeno já nevím kolik bych za sex měla chtít
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje zkušenost
Ahoj četla jsem si jen pár reakcí, tak si pročtu ještě zpětně. Za mě…pracovala jsem jako společnice cca 4 roky. Čistě pro MĚ nejlepší práce co jsem měla možnost vyzkoušet. Vyloženě mě to bavilo a užívala jsem si to. Samozřejmě taky jsem potkala pár blbců asi jako každý, ale jako cele super, mám spoustu zážitků atd. Někdy se mi po těch časech stýská. Ale jsem spíš světlá výjimka. Vím že většina holek z oboru to dělaly protože jim nic jiného nezbylo nebo nic neuměli a byli bez peněz…rodiny…vzdělání atd. A spousta z nich fetovala nebo měla aspoň pořádný problém s psychikou a alkoholem, prostě takové mladé trosky. Věřím že ty tahle práce ještě dorazila. Samozřejmě musím psát jako anonym..tohle je příliš šťavnaté a stále ještě souzené téma ![]()
- Citovat
- Upravit
@pipiinka píše:
Skoda ze nenapise nejaky chlap, ktery tam byl, zajimal by me jeho pohled
Jestli tě zajímají názory chlapů…založili si na to téma celou webovku. Nornik.net dělají si tam chlapsi recenze na jednotlivé ťapiny a jejich schopnosti kde a za kolik atd:P Akorát musím říct píšou tam spíš,,socky klienti" kteří se snaží na holkách co nejvíc ušetřit a takové já teda nemůžu ani cítit. Taky se tam nesnaží ani vyjadřovat nějak slušně a klidně napíšou,,to je stará vytahaná megera" atd…takže tak…píše jich tam ale HODNĚ a pokud tě zajímají podrobnosti z tohoto světa, tady je i dost pikantních zkušeností a výdrbů holek i kliošů…
- Citovat
- Upravit
@rebeccca No tvůj výrok stál teda za to…je to tvůj názor, ale podle mě silně omezený SILNĚ…nevím jak reagovala druhá slečna protože byl příspěvek vymazán, ale zřejmě dost trefně. Napsat paní která je v této situaci a vymýšlí co dál i a cenu že nějaký čas budě dělat ťapinu, že je odpad…zamysli se holka. Na tohle ani nemam slov!!! Kde jaka šlápota by s takovou pitomostí nepřišla…
- Citovat
- Upravit
@Olivyia píše:..že to není práce??? Ale JE jako každá jiný… a to jestli si říkáš šlapk anebo společnice je už jen na osobním vkusu. Stejně jako je teda stejné říkat hovnocucář člověku, který odváží odpad? No já nevím. Přijde mi to prostě zbytečně vulgární. A myslím že nežijeme ve středověku a žádná společnice nemusí NIC. Pokud člověk není někde vězněm (a to jde spíš o nějaký únos)je svým pánem (aspoň já bych do toho jinak nikdy nešla) a sám si vybere koho ano a koho ne. S někým komu páchne s pusy bych například nikdy nešla. Nebo nabídnu jednorázový kartáček na zuby. Kdo není prase nebo hazardér může si nepříjemné zážitky ušetřit. I toto zaměstnání se dá provozovat na úrovni a v jistém standardu, který si každý vytvoří sám! Shazovat pouliční pracovnici co kouří bez v autě a ženu která si toto zvolí dobrovolně a ještě ji to baví…to je dost přehnané. Ale beru to tak že do toho prostě nevidíš nebo ti někdo například se společnicí zahnul tak jsi nabroušená…
Tvrdě, ale naprosto výstižně řečeno. To není „práce“, tudíž i kdyby nebyly peníze, nikdy bych nad tímto nepřemýšlela, jako nad možným výdělkem. Je to cesta jak se jedině zničit. Stojí za to ubohý peníze??
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahojte holky, je tu některá z vás která chodila na placené rande či jak to slušně říci?
A pokud ano, jak jste to zvládli zpátky do normálního světa? Nemám se komu svěřit, ani s kým poradit… napadla mě tato možnost. Já to třeba nějak nezvládám
Ahojík klidně můžeme pokecat já to zvládla uplě v pohodně. Fakt že můj,,případ,, je trošku netradiční. Jsem lidumil a bavilo mě to. Nechala jsem toho čistě kvůli příteli protože mu to opravdu vadilo a já si prostě vybrala jeho. Klidně můžeme dát řeč:)
- Citovat
- Upravit