Praha Radotín - je tu někdo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5075
8.9.15 11:34
@Stella22 píše:
Budu bez kočárku, mám tmavší vlasy a dvouletou holku. Bohužel se u mně trochu změnila situace a budu se moct zdržet tak půl hoďky, ale těšim se.

ja to take nevidim na dlouho neni tam zrovna teplo…mala uz je v podzimnim fusaku a i vestu davam.. je to hrozny skok teplot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075
8.9.15 15:57

Dekuji za fajn popovidani, jstd obd super… jen vrlka velky omluva..jak se jmenujes maminko vendulky?. :oops: skoda ze je mala tak daleko od vasich holcicek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.4.16 10:55

Ahoj, pokud stále hledáte společnost na procházky velice ráda bych se přidala. Zatím sice ještě pár týdnů bez kočárku, ale i tak bych ráda s někým vyrazila… Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
27.9.24 14:19

Ahoj, využiju tématu.. nedávno jsem byla ve Ski bike centru, tam je to krásné, no a bla to shodou okolností moje první návštěva Radotína…

A chci se zeptat, vy, z Prahy, kdo Radotín dobře znáte… jak to vidíte?

Já byla dost v šoku, myslela jsem si, že to prostě bude jen část Prahy - asi ta část s vilkami je krásná, nicméně zbytek - byla jsem rozčarovaná, tolik sociálně slabších n jednom míst už jsem dlouho nezžila! Plné náměstíčko. Celkově jsem si tam připadal jako někde na Kladně… :oops: Dost mě to zklamalo, působí to tam tak jakob chudě, mrtvě, neudržovaně a tolik bezdomovců tam… :oops:

jen jsem se chtěla zeptat, zda to je jen můj divný pocit, nebo ne a pokud ne, čím to je?
Je to docela škoda, myslela jsem, že budeme často jezdit do Skibike, a kids…ale popravdě se mi tam fakt nechce. Vůbec sem se tam necítila bezpečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
27.9.24 15:54
@Niemeyer píše: Více

Počkej, jak souvisí návštěva Skibi s bezdomovci? Oni byli vevnitř? 8o Nebo ti vadí, že jsou poblíž a kvůli tomu si nezajedes do pěkného obchodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
27.9.24 16:39
@Cuddy píše: Více

ne, o to nejde. procházela jsem tam celou čtvrť…

jeden čas mě napadlo, že by tam mohlo být pěkné bydlet. Tak jsem se docela divila. Nic víc.

máš na ten Radotín jiný názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
27.9.24 17:03

@Niemeyer tak si přečti svůj příspěvek. Jinak Radotín je pěkný, byly doby, kdy jsem tam byla často. Je trochu mimo, není to klasické sídliště.

A Skibi je má srdeční záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová