Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Stella22 píše:
Budu bez kočárku, mám tmavší vlasy a dvouletou holku. Bohužel se u mně trochu změnila situace a budu se moct zdržet tak půl hoďky, ale těšim se.
ja to take nevidim na dlouho neni tam zrovna teplo…mala uz je v podzimnim fusaku a i vestu davam.. je to hrozny skok teplot
Dekuji za fajn popovidani, jstd obd super… jen vrlka velky omluva..jak se jmenujes maminko vendulky?.
skoda ze je mala tak daleko od vasich holcicek
Ahoj, pokud stále hledáte společnost na procházky velice ráda bych se přidala. Zatím sice ještě pár týdnů bez kočárku, ale i tak bych ráda s někým vyrazila… Eva
Ahoj, využiju tématu.. nedávno jsem byla ve Ski bike centru, tam je to krásné, no a bla to shodou okolností moje první návštěva Radotína…
A chci se zeptat, vy, z Prahy, kdo Radotín dobře znáte… jak to vidíte?
Já byla dost v šoku, myslela jsem si, že to prostě bude jen část Prahy - asi ta část s vilkami je krásná, nicméně zbytek - byla jsem rozčarovaná, tolik sociálně slabších n jednom míst už jsem dlouho nezžila! Plné náměstíčko. Celkově jsem si tam připadal jako někde na Kladně…
Dost mě to zklamalo, působí to tam tak jakob chudě, mrtvě, neudržovaně a tolik bezdomovců tam… ![]()
jen jsem se chtěla zeptat, zda to je jen můj divný pocit, nebo ne a pokud ne, čím to je?
Je to docela škoda, myslela jsem, že budeme často jezdit do Skibike, a kids…ale popravdě se mi tam fakt nechce. Vůbec sem se tam necítila bezpečně.
@Niemeyer píše: Více
Počkej, jak souvisí návštěva Skibi s bezdomovci? Oni byli vevnitř?
Nebo ti vadí, že jsou poblíž a kvůli tomu si nezajedes do pěkného obchodu?
@Cuddy píše: Více
ne, o to nejde. procházela jsem tam celou čtvrť…
jeden čas mě napadlo, že by tam mohlo být pěkné bydlet. Tak jsem se docela divila. Nic víc.
máš na ten Radotín jiný názor?
@Niemeyer tak si přečti svůj příspěvek. Jinak Radotín je pěkný, byly doby, kdy jsem tam byla často. Je trochu mimo, není to klasické sídliště.
A Skibi je má srdeční záležitost.