Praha - Strašnice nebo Prosek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.9.19 11:19

Praha - Strasnice nebo Prosek?

Áhoj, rozhodujeme se mezi dvema byty v Praze. Oba maji metro v dochazkove vzdalenosti. Ze Strasnic je to do centra asi o pet minut blize. Jedna se o novostavby. Prosek ma hezci okoli, je to novy rezidencni komplex s parkem, ulice Valecovska. Neni to to obri panelove sidliste. Strasnice ulice Michelangelova, okoli bytove domy z 50. ci 70. let. Panelaky u obou lokalit videt nejsou. Ktera ctvrt by se vam libila?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
847
8.9.19 11:26

Prosek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
8.9.19 11:39

Strašnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
8.9.19 11:40

Prosek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.9.19 11:46

Prosek, uz jenom kvuli moderne zrekonstruovane poliklinice, kde jsou vsechny lekarske obory…

• Citovat
  • Upravit
15416
8.9.19 11:53

Prosek, jednak jsem tam vyrostla a pak je to na kopci - bude tam čistší vzduch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.19 11:55

Prosek, já tam bydlím.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
8.9.19 11:58
@ivašot. píše:
Prosek, jednak jsem tam vyrostla a pak je to na kopci - bude tam čistší vzduch :lol:

Ano, dalsi plus plus
A dalsi vyhoda - okamzity najezd na dva dalnicni smery…

• Citovat
  • Upravit
2220
8.9.19 12:11

Strašnice, ale rozhodnutí spíš srdcové. Za mého mládí byl Prosek strašná periferie, ale Strašnice, to už jsou skoro Vršovice a to už skoro centrum :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
8.9.19 12:32

Strašnice, prosek je pro mě hlavně velké sídliště. Strašnice jsou hezčí a výborně dostupné do centra, s přehradou kousek.

• Citovat
  • Upravit
287
8.9.19 12:47

Strasnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
8.9.19 12:57

Stradonice, vyrostla jsem tam :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
8.9.19 13:08

Strasnice:) bydlim tu, Prosek je panelakov:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.19 13:23
@Lalelale píše:
Strašnice, prosek je pro mě hlavně velké sídliště. Strašnice jsou hezčí a výborně dostupné do centra, s přehradou kousek.

Ta ctvrt v Proseku prave panelakov neni, je to asi stary Prosek. Ctvrt na me prave delala vetsi dojem nez Strasnice, kde ta novostavba byla ve stare zastavbe, jenze to nejsou hezke historicke domy, ale takove ty komunisticke cihlove bytovky. Ten Prosek je tohle https://www. sreality. cz/detail/prodej/byt/2+kk/praha-prosek-valecovska/3799772764#img=0&fullscreen=false
Vse nove, domy dal od sebe, na kopecku, kolem park, uzavreny areal, vse ciste, trava udrzovana atd.

• Citovat
  • Upravit
36556
8.9.19 14:11
@Anonymní píše:
Ta ctvrt v Proseku prave panelakov neni, je to asi stary Prosek. Ctvrt na me prave delala vetsi dojem nez Strasnice, kde ta novostavba byla ve stare zastavbe, jenze to nejsou hezke historicke domy, ale takove ty komunisticke cihlove bytovky. Ten Prosek je tohle https://www. sreality. cz/detail/prodej/byt/2+kk/praha-prosek-valecovska/3799772764#img=0&fullscreen=false
Vse nove, domy dal od sebe, na kopecku, kolem park, uzavreny areal, vse ciste, trava udrzovana atd.

Normálně bych řekla určitě Strašnice. Ale ta čas Proseku, co popisujes, je zrovna super. Nové domy, úžasný výhled, čistý vzduch. To bych byla na vážkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí