Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosek, uz jenom kvuli moderne zrekonstruovane poliklinice, kde jsou vsechny lekarske obory…
Prosek, jednak jsem tam vyrostla a pak je to na kopci - bude tam čistší vzduch ![]()
@ivašot. píše:
Prosek, jednak jsem tam vyrostla a pak je to na kopci - bude tam čistší vzduch
Ano, dalsi plus plus
A dalsi vyhoda - okamzity najezd na dva dalnicni smery…
Strašnice, ale rozhodnutí spíš srdcové. Za mého mládí byl Prosek strašná periferie, ale Strašnice, to už jsou skoro Vršovice a to už skoro centrum
…
Strašnice, prosek je pro mě hlavně velké sídliště. Strašnice jsou hezčí a výborně dostupné do centra, s přehradou kousek.
@Lalelale píše:
Strašnice, prosek je pro mě hlavně velké sídliště. Strašnice jsou hezčí a výborně dostupné do centra, s přehradou kousek.
Ta ctvrt v Proseku prave panelakov neni, je to asi stary Prosek. Ctvrt na me prave delala vetsi dojem nez Strasnice, kde ta novostavba byla ve stare zastavbe, jenze to nejsou hezke historicke domy, ale takove ty komunisticke cihlove bytovky. Ten Prosek je tohle https://www. sreality. cz/detail/prodej/byt/2+kk/praha-prosek-valecovska/3799772764#img=0&fullscreen=false
Vse nove, domy dal od sebe, na kopecku, kolem park, uzavreny areal, vse ciste, trava udrzovana atd.
@Anonymní píše:
Ta ctvrt v Proseku prave panelakov neni, je to asi stary Prosek. Ctvrt na me prave delala vetsi dojem nez Strasnice, kde ta novostavba byla ve stare zastavbe, jenze to nejsou hezke historicke domy, ale takove ty komunisticke cihlove bytovky. Ten Prosek je tohle https://www. sreality. cz/detail/prodej/byt/2+kk/praha-prosek-valecovska/3799772764#img=0&fullscreen=false
Vse nove, domy dal od sebe, na kopecku, kolem park, uzavreny areal, vse ciste, trava udrzovana atd.
Normálně bych řekla určitě Strašnice. Ale ta čas Proseku, co popisujes, je zrovna super. Nové domy, úžasný výhled, čistý vzduch. To bych byla na vážkách.
Áhoj, rozhodujeme se mezi dvema byty v Praze. Oba maji metro v dochazkove vzdalenosti. Ze Strasnic je to do centra asi o pet minut blize. Jedna se o novostavby. Prosek ma hezci okoli, je to novy rezidencni komplex s parkem, ulice Valecovska. Neni to to obri panelove sidliste. Strasnice ulice Michelangelova, okoli bytove domy z 50. ci 70. let. Panelaky u obou lokalit videt nejsou. Ktera ctvrt by se vam libila?