Praktický lékař - České Budějovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
362
16.7.13 13:23

praktický lékař České Budějovice

Ahoj děvčata :kytka:

Mohla by mi prosím některá poradit nějakého dobrého lékaře v ČB, který přibírá pacienty? Já chodím k Pavláskové do suchého vrbného a je to hrůza teda.. Vedle Zvárová taky děs. Co mě úplně rozsekalo je že mi Pavlásková někde zašantročila kartu, takže nevím jestli se mi ten přestup ještě nezkomplikuje.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
232
16.7.13 13:46

Ahoj, Mudr. Luboš Procházka na Pražské vedle Družby má dobré reference ale nevím, zda to pro tebe není „z ruky“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
16.7.13 13:59
@lucyz_cz
@lucyz_cz píše:
Ahoj, Mudr. Luboš Procházka na Pražské vedle Družby má dobré reference ale nevím, zda to pro tebe není „z ruky“

No já chci přihlásit malou k rackovi a ten je taky někde tam, takže to by bylo super :) A máš osobní zkušenost a bere pacienty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
16.7.13 14:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
16.7.13 14:09

Já mám za Budvarem Mudr Piskače..je skvělej..už moc teda neordinuje páč je v důchodu ale má tam na záskok lékaře a ten tam bude po něm a je taky super…a berou…akorád jsou tam schody do prvního patra a s kočárem je to hnus!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
16.7.13 15:46

Burda? Myslím, že je to ulice Žižkova :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.13 15:50

Chodím k dr. Faktorové vedle Metropolu a je bezva, ale nevím, jestli ještě bere pacienty.

• Citovat
  • Upravit
232
17.7.13 00:02
@Evika87 píše:
@lucyz_cz
http://www.znamylekar.cz/…e-budejoviceje to on?

Ahoj, je to on. Osobní zkušenost nemám, zatím nebylo třeba ale před rokem jsem přecházela k němu na doporučení známých, kteří si ho nemohou vynachválit. Bohužel nejsem schopná říct zda nabírá nové pacienty, zkus to ověřit telefonicky, mě vzal před rokem bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
17.6.15 22:32

@Evika87 Můžu se zeptat, jak si dopadla? Mám stejný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
18.6.15 11:41

@Krat Nakonec jsem se zeptala mojí gyndařky, protože je výborná. Doporučila mi pediatra i praktického :-) Toho praktického mám Mudr. Klímu a je na poliklinice šumava. Ordinuje tam s dr. Teplou. Když potřebuji něco vážného, jdu raději za ním a když nějaké papírování nebo banalitu, případně s čím bych se styděla k chlapovi, tak jdu k ní. Je na ní ohodně menší fronta. Na něj se vždy čeká. A lepší tam chodit tak 2 hodiny po otevíračce, protože už tak cca Půl až hodinu před se tam dělá fronta nedočkavců.
:mrgreen:

Dle mého je to fakt dobrý doktor, má hodně zkušeností a hodně ho naučil jeho otec, který byl taky špičkový. Aspoň tak jsem to slyšela od gyndařky i dětské :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
18.6.15 12:42

Aha, to je na mě dost z ruky. Budu ještě hledat dál. Stejně tak plánuji odchod i od gynekologa. Dr. Skála. Myslím si, že je čas gynekologa trochu omladit. Každopádně děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
18.6.15 14:00

Tak dr. sklálu jsem měla i já. Děs a běs. Co já měla problémů a jakou to dalo práci se všeho zbavit díky jeho „péči“. Moje kamarádka po přejití zjistila doktorka rakovinu děl. čípku. Divím se že má nějaké pacienty. Je to asi tím, že ti co jsou tam, žádné problémy nemají nebo o nich (jako moje kamarádka) ještě neví. Teď jsem u Vandy Hořejší. Co se týče dostupnosti, tak já bydlím cca 20 km od budějovic a za dobrým doktorem se mi vyplatí dojíždět. Nejsem tam přece každý týden. Po tom jaké problémy jsem měla u Pavláskové nebo Zvárové, to je jak léčit se sama. A možná bych se sama vyléčila líp. Vždy jsem nakonec skončila s mnohem horšími problémy. Jinak v sucháči je prý dobrý Dr. benda, ale asi nové pacienty nebere, taky má narváno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
18.6.15 14:06

Jo holka, dneska najít doktora, je umění. Já mám ještě problém. A to dětský očař. Mám doporučení od dr. ale nikdo holku nechce vzít. Tak jsem nás objednala do Prahy. Holt k doktoru budem jezdit 150 km daleko. Fakt pecka. Nevim kam to tady všechno spěje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
1.10.16 23:15

Prosim nevite o nejakem praktickem lekari, ktery bere nove pacienty? Prestehovala jsem se a za boha tady nemohu najit zadneho doktora, ktery by me vzal :( tenhle tyden jsem jich obvolala 25 a vsichni me odmitli. Zacinam z toho byt celkem zoufala, svou doktorku mam 200km daleko a to se neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
2.10.16 04:08
@Anonymní píše:
Chodím k dr. Faktorové vedle Metropolu a je bezva, ale nevím, jestli ještě bere pacienty.

U p. Faktorové jsem byl jednou..,vždy zaskakuje když má naše p. doktorka dovolenou.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty