Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
máte zkušenosti s prvotrimestrálním screeningem v Olomouci?
Vzhledem k tomu, že je léto tak v G-Centru už mají plno, takže teď řeším dilema jestli FNOL nebo MUDr. Polák ![]()
@LK87
Já byla u Dr. Poláka a naprostá spokojenost. Krásně vše vysvětlil a dokone mi řekl i pohlaví.
MUDr. Polák je velký odborník. Vím z doslechu, byla jsem v G-centru u doktora Humla.
Já byla před 3 týdny ve FN Olomouc a spokojená jsem byla taky..doktor super, vše vysvětlil, pohlaví mi řekl taky a nemůžu si stěžovat a hlavně, pokud by jsi měla žádanku od DR, ve FN to je zadarmo ![]()
Uričtě Polák, sice se platí, ale některé pojištovny proplácí, navíc má opravdu luxusní utz, vše je krásně vidět, fotky krásné, videa krásné..co jsem viděla fotky z nemocnice, tak se to nedá srovanat
Tak ja byla u Polaka v prvním tehotenstvi a ve FN ve druhem. a na obou pracovištích spokojenost. ted bych volila FN, byl tam lepsi pristup, ne silene cekani u Polaka, u kterého jsem pak byla asi 3 minuty…
pohlavi mi rekli spravne na obou pracovistich
Tiež som bola v Olomouci na Han. Pluku 6 u Poláka v obidvoch teh. a naprostá spokojnosť ![]()
Za mě FN vše ok a vyšetření zdarma u Poláka se platí. Ve FN teď už mají nové pracoviště a všechno nové. I přístup v pohodě:-)))
@Hanulka82
já byla u Poláka 2×..na screnning a pak později na fotky a nidky jsem nečekala..byla jsem objednaná, a šla na čas, podruhé mě vzal dokonce dřív - prázdná čekárna ![]()
@smurfka tak mozna je to tam uz ted lepsi, v roce 2008/09 to byla katastrofa, cekala jsem 3 hodiny
ve FN cekani téměř zadne, vybaveni super a doktori „ukecanejsi“ nez Polak, ze kterého jsem pacila kazde slovo ![]()
Taky jsem ve FN nečekala ani minutu, brali mě přesně na čas a to i před skoro 4 roky to bylo bezva..teď je to v jiné budově, je to nové a modernější..já byla naprosto spokojená ![]()
Já byla u Poláka 2012 a nečekala jsem skoro vůbec. Asi nějakých 5 min., ale to proto, že jsem tam byla dřív. Sice se platí, ale záleží co máš za pojišťovnu - mě pojišťovna přispěla.
Děkuju moc za spoustu informací. Žádanku od Dr. nemám, je to na mě zda na vyšetření půjdu nebo ne, takže platit budu tak jak tak. Pojišťovnu mám Průmyslovou, je tam nějaký příspěvek pro těhotné, takže bych to řešila takhle.
Bohužel u doktora Humla už je plno. Mám doktorku v G-centru, ale už mi tam nenašla volný termín, jinak bych to asi vůbec neřešila kam jít a zůstala v jednom baráku ![]()
Já jsem byla ve FN v Olomouci u obou těhotenství, měla jsem stejnou DR. při UTZ a naprostá spokojenost a v pohlaví se strefila u obou
Já byla u Poláka 2010 a děsný, poprvé jsem čekala asi hodinu, zato podruhé 3 hodiny v narvané čekárně, byla jsem u něj 5 minut a nazdar.
Podruhé zkusím FN asi.