Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já peru od začátku v Persilu sensitive a dávám automaticky ještě jedno máchání, aby byl prášek co nejvíc odstraněn a malé vyhovuje
jinak je báječný a odstraní i skvrny (pokakané po MM jsem osprchla vlažnou vodou a ještě přes noc namazala tuhým mýdlem Lanza a pak hodila rovnou do pračky a krásně se vše vypralo) jen mrkvička teď drží jak přibytá
![]()
Jéje, jak to tady tak čtu, tak jsem pěkná vostuda, jsem na začátku 36.tt a ještě nemám vypráno vůbec nic
, ale aspoň tu Lovelu mám už koupenou
Akorát mě teď zarazilo, když tu někdo psal, že moc dobře nepere?
Budu na přebalování používat klasické čtvercovky, tak potřebuju něco, co pere pořádně a zároveň je to vhodné pro miminka ![]()
Gretchen píše:
Jéje, jak to tady tak čtu, tak jsem pěkná vostuda, jsem na začátku 36.tt a ještě nemám vypráno vůbec nic, ale aspoň tu Lovelu mám už koupenou
Akorát mě teď zarazilo, když tu někdo psal, že moc dobře nepere?
Budu na přebalování používat klasické čtvercovky, tak potřebuju něco, co pere pořádně a zároveň je to vhodné pro miminka
Právě na ty čtvercovky používají třeba ty ořechy…ale stejně budeš muset mít koupený žlučový mýdlo a tím ty plenky před praním přetřít a promáchnout…Ty hovínka jen tak lehce nepustí…Navíc teda co vím, tak stejně používají separační vložky, který se vyhodí a na té plence by teda nemělo být žádné neřádstvo (aspoň sem to tak pochopila z diskuzí
) ![]()
Ja at peru v čem chci,vždy se najde věc,ktera ma fleky.Poradíte?
jani09 píše:
Ja at peru v čem chci,vždy se najde věc,ktera ma fleky.Poradíte?
Amway předpírací sprej. Netvrdím, že fleky nemám, ale mám jich hodně málo ![]()
Dokud jsem prala v dětských prášcích tak hrůza, zhruba kolem roku a půl jsem začala v klasickém co máme my. Místo aviváže teda používám parfém, dává se kapka a voní daleko dýl.
@LussyB píše:
Dokud jsem prala v dětských prášcích tak hrůza, zhruba kolem roku a půl jsem začala v klasickém co máme my. Místo aviváže teda používám parfém, dává se kapka a voní daleko dýl.
Reaguješ na 11 let starou diskuzi.
Zakladatelka praní už dávno vyřešila.
Milé uživatelky,
otevřeli jsme pro Vás novou Poradnu na téma vše kolem praní. Dozvíte se zde, jak si poradit i s těmi nejodolnějšími skvrnami a mnohé další užitečné informace. =)
Krásný den
Terka ![]()