Praní věciček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
250
30.6.11 21:31

Já peru od začátku v Persilu sensitive a dávám automaticky ještě jedno máchání, aby byl prášek co nejvíc odstraněn a malé vyhovuje :palec: jinak je báječný a odstraní i skvrny (pokakané po MM jsem osprchla vlažnou vodou a ještě přes noc namazala tuhým mýdlem Lanza a pak hodila rovnou do pračky a krásně se vše vypralo) jen mrkvička teď drží jak přibytá :pocitac: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pjajaj
30.6.11 21:38

taky používám persil sensitive a bez aviváže

• Citovat
  • Upravit
577
1.7.11 14:18

Jéje, jak to tady tak čtu, tak jsem pěkná vostuda, jsem na začátku 36.tt a ještě nemám vypráno vůbec nic :oops: , ale aspoň tu Lovelu mám už koupenou :-D Akorát mě teď zarazilo, když tu někdo psal, že moc dobře nepere? :think: Budu na přebalování používat klasické čtvercovky, tak potřebuju něco, co pere pořádně a zároveň je to vhodné pro miminka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
1.7.11 15:40
Gretchen píše:
Jéje, jak to tady tak čtu, tak jsem pěkná vostuda, jsem na začátku 36.tt a ještě nemám vypráno vůbec nic :oops: , ale aspoň tu Lovelu mám už koupenou :-D Akorát mě teď zarazilo, když tu někdo psal, že moc dobře nepere? :think: Budu na přebalování používat klasické čtvercovky, tak potřebuju něco, co pere pořádně a zároveň je to vhodné pro miminka :think:

Právě na ty čtvercovky používají třeba ty ořechy…ale stejně budeš muset mít koupený žlučový mýdlo a tím ty plenky před praním přetřít a promáchnout…Ty hovínka jen tak lehce nepustí…Navíc teda co vím, tak stejně používají separační vložky, který se vyhodí a na té plence by teda nemělo být žádné neřádstvo (aspoň sem to tak pochopila z diskuzí :nevim::)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
2.7.11 19:46

Ja at peru v čem chci,vždy se najde věc,ktera ma fleky.Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.7.11 20:37
jani09 píše:
Ja at peru v čem chci,vždy se najde věc,ktera ma fleky.Poradíte?

Amway předpírací sprej. Netvrdím, že fleky nemám, ale mám jich hodně málo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.4.22 19:22

Dokud jsem prala v dětských prášcích tak hrůza, zhruba kolem roku a půl jsem začala v klasickém co máme my. Místo aviváže teda používám parfém, dává se kapka a voní daleko dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.4.22 19:30
@LussyB píše:
Dokud jsem prala v dětských prášcích tak hrůza, zhruba kolem roku a půl jsem začala v klasickém co máme my. Místo aviváže teda používám parfém, dává se kapka a voní daleko dýl.

Reaguješ na 11 let starou diskuzi. :zed: Zakladatelka praní už dávno vyřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20782
6.5.22 17:29

Milé uživatelky,
otevřeli jsme pro Vás novou Poradnu na téma vše kolem praní. Dozvíte se zde, jak si poradit i s těmi nejodolnějšími skvrnami a mnohé další užitečné informace. =)

Krásný den

Terka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný