Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Sára 1 píše:
Taky nemám ráda tu vůni a aviváž zásadně nepouzivam. Zkoušela jsem přírodní prášek na praní - nevoněl, ale taky moc dobře nepral. Takže jsem se vrátila k předchozímu prášku na praní a dávám po vyprání ještě máchání. Mám pak lepší pocit z toho, že v tom není ten prášek, když to nevoní.
Jo to dělám taky, teď jsem koupila po dlouhé době gel místo prášku a zdá se mi, že ani dvojité máchání tu vůni nevyžene, ale zas nevím, jestli je to tím, že je to nová vůně a ještě jsem si nezvykla, nebo je to tím gelem.
@nikdy niikdyy píše:
Jo to dělám taky, teď jsem koupila po dlouhé době gel místo prášku a zdá se mi, že ani dvojité máchání tu vůni nevyžene, ale zas nevím, jestli je to tím, že je to nová vůně a ještě jsem si nezvykla, nebo je to tím gelem.
Třeba to je nová vůně. Ale u mě je to opravdu znát. Prádlo po vyprání bez máchání strašně voní, po máchání nevoní - ale mně to tak vyhovuje. Nemám ani ráda, když je někdo moc prevoneny.
@dyňa píše:
Miluju avivaze a uz asi 5 let nedam dopustit na Dedru, konkretne avivaz Infinity, Lila Fashion a Season Parfum. Stoji par korun a vydrzi dlouho.
Ano, Dedra je držák ![]()
I po roce, když vyndám vyprané prádlo ze skříně, voní!! Používám Magnolii
Teď mám modrý Lenor. Ten taky vydrží
Nesnáším prevonene pradlo. Když uz dávám avivaz, tak kapku. Vcelku fajn jsou parfémy na prádlo (Herbow). Takové jemné.
Zkusila jsem kdysi dávno voňavý kapesník do sušičky, ale nevonelo mi to. Takže nedoporučuji.
Už roky používám jen ocet a do něj pár kapek tea tree oil nebo citrusový éterický olej. Kupovaných aviváží jsem kdysi vyzkoušela spoustu a všechny mě přišly hrozně umělé.
Ja uz taky nemuzu ty Ariel kapsle ani citit. Pradlo po nich i bez avivaze je divne, vetsinou jeste i zcuchne. Teda mozna mam divnej nos, ale fakt se mi protivi. Kdyz uz kapsle, tak ty Formil z Lidlu, vune je to neokoukana. Jinak avivaze uz mam taky vsechny sjete, uz toho neni co moc objevovat. Ted mi nejvic voni Persil prasek a Perwoll na barevne obleceni. Dam na balkon a neresim
Jooo, ty používáme. Aviváže Attitude z alpiku jsou moc fajn, voní dlouho a jsou šetrné.
Mě teda osobně málo co voní a když už mi to voní tak zase jen chvilku. Kamarádka něco přidává do prádla a voní jí to hrozně dlouho ale nevím co to je.
Milé uživatelky,
otevřeli jsme pro Vás novou Poradnu na téma vše kolem praní. Dozvíte se zde, jak si poradit i s těmi nejodolnějšími skvrnami a mnohé další užitečné informace. =)
Krásný den
Terka ![]()