Praní, vůně prádla. Jak udržet voňavé pradlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3478
4.10.20 05:58
@Sára 1 píše:
Taky nemám ráda tu vůni a aviváž zásadně nepouzivam. Zkoušela jsem přírodní prášek na praní - nevoněl, ale taky moc dobře nepral. Takže jsem se vrátila k předchozímu prášku na praní a dávám po vyprání ještě máchání. Mám pak lepší pocit z toho, že v tom není ten prášek, když to nevoní.

Jo to dělám taky, teď jsem koupila po dlouhé době gel místo prášku a zdá se mi, že ani dvojité máchání tu vůni nevyžene, ale zas nevím, jestli je to tím, že je to nová vůně a ještě jsem si nezvykla, nebo je to tím gelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
4.10.20 06:43
@nikdy niikdyy píše:
Jo to dělám taky, teď jsem koupila po dlouhé době gel místo prášku a zdá se mi, že ani dvojité máchání tu vůni nevyžene, ale zas nevím, jestli je to tím, že je to nová vůně a ještě jsem si nezvykla, nebo je to tím gelem.

Třeba to je nová vůně. Ale u mě je to opravdu znát. Prádlo po vyprání bez máchání strašně voní, po máchání nevoní - ale mně to tak vyhovuje. Nemám ani ráda, když je někdo moc prevoneny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
4.10.20 06:56
@dyňa píše:
Miluju avivaze a uz asi 5 let nedam dopustit na Dedru, konkretne avivaz Infinity, Lila Fashion a Season Parfum. Stoji par korun a vydrzi dlouho.

Ano, Dedra je držák :pankac:
I po roce, když vyndám vyprané prádlo ze skříně, voní!! Používám Magnolii
Teď mám modrý Lenor. Ten taky vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25221
4.10.20 09:46

Nesnáším prevonene pradlo. Když uz dávám avivaz, tak kapku. Vcelku fajn jsou parfémy na prádlo (Herbow). Takové jemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
4.10.20 11:32

Zkusila jsem kdysi dávno voňavý kapesník do sušičky, ale nevonelo mi to. Takže nedoporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
4.10.20 12:31

Už roky používám jen ocet a do něj pár kapek tea tree oil nebo citrusový éterický olej. Kupovaných aviváží jsem kdysi vyzkoušela spoustu a všechny mě přišly hrozně umělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
4.10.20 14:37

Ja uz taky nemuzu ty Ariel kapsle ani citit. Pradlo po nich i bez avivaze je divne, vetsinou jeste i zcuchne. Teda mozna mam divnej nos, ale fakt se mi protivi. Kdyz uz kapsle, tak ty Formil z Lidlu, vune je to neokoukana. Jinak avivaze uz mam taky vsechny sjete, uz toho neni co moc objevovat. Ted mi nejvic voni Persil prasek a Perwoll na barevne obleceni. Dam na balkon a neresim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
4.10.20 21:45

@Burj Chalifa
Dala byste odkaz na ten gel? Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
9.12.20 19:21

Jooo, ty používáme. Aviváže Attitude z alpiku jsou moc fajn, voní dlouho a jsou šetrné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.5.22 17:48

Mě teda osobně málo co voní a když už mi to voní tak zase jen chvilku. Kamarádka něco přidává do prádla a voní jí to hrozně dlouho ale nevím co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20887
6.5.22 17:24

Milé uživatelky,
otevřeli jsme pro Vás novou Poradnu na téma vše kolem praní. Dozvíte se zde, jak si poradit i s těmi nejodolnějšími skvrnami a mnohé další užitečné informace. =)

Krásný den

Terka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný