Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@radkka Tak to máš štěstí
To bereš něco s clopidogrelem ne? Platel, Zylt atd? Děkuji ![]()
@kiwa píše:
@radkka Tak to máš štěstíTo bereš něco s clopidogrelem ne? Platel, Zylt atd? Děkuji
Já ne, dvě příbuzné, mně se to zatím vyhlo a doufám, že to tak zůstane. Ani jeden název mi nic neříká, ale můžu se optat ![]()
@radkka Aha, tak jsem to špatně pochopila… Tak pokud tebe hlídají, tak se to snad tobě vyhne
. Ne nemusíš. Ono to budě něco takového…
@kiwa píše:
@radkka Aha, tak jsem to špatně pochopila… Tak pokud tebe hlídají, tak se to snad tobě vyhne. Ne nemusíš. Ono to budě něco takového…
No, mamka byla taky hlídaná a dopadlo to po operaci embolií, takže strach trochu mám
No, nezbývá, než věřit.
@radkka Fakt? To ji nedali po operaci fraxiparin či clexan?
protože to by byla zásadní chyba ![]()
@kiwa píše:
@radkka Fakt? To ji nedali po operaci fraxiparin či clexan?protože to by byla zásadní chyba
Dali, ale nějak to nepomohlo, píchala si poctivě a stejně… zřejmě jí dali špatné dávkování (nevím přesně, už je to pár let zpět, ale naštěstí to dobře dopadlo
). Každopádně ted potřebuje na další operaci a je hrůzou bez sebe.
Mela jsem nehormonalni telisko, po 4 mesicicich slo ven a zase zobu HA.Ale kazda jsme jina. Osobne uz vych do teliska nesla at s hormonama nebo bez nich.
Zdravím děvčata, pořád přemýšlím jestli mám jí do tělíska. Mám malého prcka. V budoucnu cca za rok bychom chtěli zkusit druhé mimi. Mám ale problém s antikoncepcí, že po ní nemám chuť na sex. Tak jsem se chtěla zeptat, zda máte někdo stejný problém a zda používáte tělísko a je to s ním lepší.
Omlouvám se zda je to špatně napsaný, nejsem literárně nadaná ![]()
@Digiivca píše:
Zdravím děvčata, pořád přemýšlím jestli mám jí do tělíska. Mám malého prcka. V budoucnu cca za rok bychom chtěli zkusit druhé mimi. Mám ale problém s antikoncepcí, že po ní nemám chuť na sex. Tak jsem se chtěla zeptat, zda máte někdo stejný problém a zda používáte tělísko a je to s ním lepší.Omlouvám se zda je to špatně napsaný, nejsem literárně nadaná
Pokud chcete za rok druhý tak bych do sebe asi nervala ani jedno ani druhý
a chránila se gelem/kondomem/počítáním dnů… Já po praskach nemám chuť, stejně jak moje kámoška s Mirenou
Takže je to asi individuální no ![]()
@Digiivca Přijde mi to jako drahá investice (navíc absolvovat to zavádění a vyndavání) na to, aby jsi ho za rok dávala pryč.
Byla jsem v podobné sitiaci a ten rok jsme fungovali s kondomem.
Tak cenove to asi vyjde nastejno, telisko je mozna o neco levnejsi, ale na rok mi to pride zbytecny, vetsinou se dava na 5 let a taky to zavadeni neni pry nic prijemneho, ale zas pro nekoho jako je kdo neni schopnej kazdej den myslet na prasky je to lepsi ![]()
Já měla antikoncepci, chuť taky nebyla. Zašla jsem si do lékárny pro Arginin (oproti argininu apod nesrovnatelně levnější) a chuť byla zpátky.
Presne takhle jsem to mela ja, prvni dite, rok telisko a pak jsem sla do druheho.
@Digiivca asi zalezi na tom jake telisko- hormonalni ci nehormonalni? Ja mela nehormonalni, stalo 750kc a bylo na 5let. Nijak neovlivnuje tve telo, takze libido by ti asi nezvysilo a zavadeni mi neprislo tak hrozne
my jsme me mezi prvnim a druhym ditkem prerusovali bez antikoncepce. A dopadlo to tak, ze jsme chteli deti od sebe cca o 3roky a mame je po 18cti mesicich ![]()