Prcek a klíště

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucineeccka
8.6.11 21:57

:roll: Radši budu za hysterku a budu mít zdravý dítě než něco odkládat a pak se celý život trápit s následky!!!!!!!!

valkil píše:
Koukám, že s přibývající hodinou jsou tu za hysterky všechny.
Zkuste si nejprve pořádně pročíst nějakou odbornou publikaci o klíšťové encefalitidě, než začnete jančit!
  • Citovat
  • Upravit
4257
8.6.11 21:59

Taky mám z klíštat strach - proto kluky fakt po každém koupání ted v létě pečlivě kontroluji. Starší už to bere jako automatický krok před mazáním a i připomíná,že jsme nekontrolovali klíšťátka… :oops:

ted už to ale fakt není sranda,kdyby manžel nechtěl jet,tak bych ho oblíkla a jela sama a to by pak manžel v rámci klidu v domě sbalil mě i malého a valili bychom na pohotovost!

Štěstí,že mám tak měkkého manžela,ten už by jel z nemocnice domů…

nebo aspon někam zavolej!!! To snad není možné! :zed: :zed:

Příspěvek upraven 08.06.11 v 22:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
8.6.11 21:59

jasně valkil, s publikacema na hysterky :palec: Každá máma si raději zalistuje lékařským magazínem a vyvodí závěry.
Poklep si na rameno, nejsi hysterka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
8.6.11 22:08
valkil píše:
A co si myslíte, že s Vámi na pohotovosti, nebo v nemocnici budou teď dělat?
Počkají do rána.
Nedělějte si iluze :-(

Nikdo tady z holek neni doktor a je normalni ze zenou maminku na pohotovost..prece jenom pro klid duse..Pises jak kdyby si nemela deti..Kazda matka ma o sve dite strach :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.6.11 22:08

Já bych zavolala.. je to nejejdnodušší, nic to nestojí, budete klidnější, když řeknou , sražte teplotu, dojeďte ráno :nevim: :think:
Nechápu, proč aspoň nezavoláte… i tak 39 je docela slušná teplota i bez klíštěte :think: :nevim: večer může být vyšší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
8.6.11 22:10

ta holka je blázeááááááááááázen!!!a její chlap taky!!! okamžitě jed do nemocnice, co to tady vůbec vysedáváš??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
8.6.11 22:13
valkil píše:
Počkají do rána.

To myslíš vážně? :-?

Příspěvek upraven 08.06.11 v 22:13

• Citovat
  • Upravit
3513
8.6.11 22:13
valkil píše:
Počkají do rána.

co blázníš, nechci tady řešit otázku toho jestli je někdo hysterka nebo ne, ale co blbneš, že když přijedeš do nemocnice, že s tebou nebudou nic dělat a čekat do rána. Když se jim to nebude zdát, vezmou minimálně krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
8.6.11 22:14
valkil píše:
U emočně vypjatých příspěvů se spoustou interpunkce a opakujícíííííííííííííííííííííííích se hlásek se příliš nahlas směji a budím zbytek rodiny. :evil:

Tak to nečti! :roll:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
8.6.11 22:15
valkil píše:
U emočně vypjatých příspěvů se spoustou interpunkce a opakujícíííííííííííííííííííííííích se hlásek se příliš nahlas směji a budím zbytek rodiny. :evil:

Jestli chceš rejpat založ si na to diskuzi a nerejpej tady. Nikdo na to není zvědavej.

• Citovat
  • Upravit
2377
8.6.11 22:16
valkil píše:
Počkají do rána.

a tyhle poznatky mas odkud ? mam uplne opacnou zkusenost a to je jednalo „jen“ o laryngitidu
zvlast poku je horecka tak vysoka a jedna se o tak male dite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
ty kráso, něco si číst a hlavně zakládát diskuze,když tvoje díte má teplotu 39 po tom co ho kouslo klíště?????????? ježiš já jsem celá nervozní z toho!!!!!mám fakt strach o to miminko!!!!!
valkil píše:
Koukám, že s přibývající hodinou jsou tu za hysterky všechny.
Zkuste si nejprve pořádně pročíst nějakou odbornou publikaci o klíšťové encefalitidě, než začnete jančit!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
valkil píše:

tak jdi radsi spat taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
8.6.11 22:18
valkil píše:

a ty jsi co zač? paní chytrolína?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
8.6.11 22:18
Tea 24 píše:
valkil píše:
a ty jsi co zač? paní chytrolína?

Ne to je supermáma :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí