Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
valkil píše:
U emočně vypjatých příspěvů se spoustou interpunkce a opakujícíííííííííííííííííííííííích se hlásek se příliš nahlas směji a budím zbytek rodiny.
nevim zda je spíš nebudí tvá hloupost když tady plácáš nesmyslné příspěvky
.
a jinak, já když jedu s malým do nemocnice, tak nechodím přes pohotovost a jdu rovnou na dětský, vždycky mě vzali a nikdy jsme nejeli zbytečně a mám asi štěstí, ale taky se k nám nikdy nechovali arogantně ba naopak zdůrazňovali, že prostě s malýma dětma to není sranda a není nad to se chovat zodpovědně. Takže za hysterku se nepovažuju. Kdybych si nebyla něčím jistá, rozhodně bych jela nebo minimálně volala.
Kamča.dalmatinka píše:valkil píše:
U emočně vypjatých příspěvů se spoustou interpunkce a opakujícíííííííííííííííííííííííích se hlásek se příliš nahlas směji a budím zbytek rodiny.nevim zda je spíš nebudí tvá hloupost když tady plácáš nesmyslné příspěvky
.
haha ![]()
já nevím holky,jednou když synovi bylo 4 m, jsem dokonce zavolala sanitku v noci, protože jsem se lekla že malý brečí,ale přitom neotevře očička a tohle jsem jim nahlásila i po telefonu - přijeli okamžitě,nakonec se zjistilo že brečí ze spaní,nic mu nebylo,ale sanitaci byli zlatička,úplně v pohodě se tomu zasmáli a prej kdyby se mi něco nezdálo,tak at neváhám volat.co se týče mého dítěte, mi nikdy nic nebude trapné
jsem ráda,že sem zakladatelka už nepíše, doufám že vypla pc a to dítě vzala konečně na pohotovost
Prosím o slušné vyjadřování v diskusi. Příspěvky s urážkami jsem smazala.
Tereza
nikitanikita píše:Tea 24 píše:Ne to je supermámavalkil píše:a ty jsi co zač? paní chytrolína?
U emočně vypjatých příspěvů se spoustou interpunkce a opakujícíííííííííííííííííííííííích se hlásek se příliš nahlas směji a budím zbytek rodiny.
Ano..to by odpovídalo.
![]()
Já se teda zařadím mezi „hysterky“, já bych měla strach a jela bych okamžitě na pohotovost. Však od toho tam jsou! Taky jsem toho názoru, že raději stokrát zbytečně než jednou pozdě. To co popisuje zakladatelka jsou typické příznaky možné boreliózy. ![]()
http://www.asklepion.cz/…alitida.html
Když jsem minulý měsíc kontrolovala moji 10měsíční dcerku v postýlce, neměla naušničku, když jsme ji po 2hodinovém hledání nenašli, usoudili jsme, že ji musela nějak sundat a spolknout, tak jsme se sbalili a kolem půlnoci jeli na pohotovost. Dr. ji prohlékla, udělali rentgen a našli ji tam. Sice říkala, že to není akutní, že by to počkalo do rána, ale já bych celou noc nespala a takhle jsem byla klidnější, hned jsme byli na řadě, protože v noci tam nikdo nebyl a za hodinu jsme jeli domů i s nálezem, poučením co dělat a hlavně s klidem, že je relativně v pořádku.
Tak přeju, ať to dobře dopadne.
Mmainky uz jsme zpet z nemocnice meli otevrenou pohotovostku ktera je od nas par minut pesky priznaky to nejsou je to horecka nic vic modrina u oka neni nic divnehokdyz tam mel kliste a prujem? mam mu dat smectu ![]()
valkil píše:Akelei píše:No vidíš
Mmainky uz jsme zpet z nemocnice meli otevrenou pohotovostku ktera je od nas par minut pesky priznaky to nejsou je to horecka nic vic modrina u oka neni nic divnehokdyz tam mel kliste a prujem? mam mu dat smectu
Vidim neochotu uzasne doktorky !
Valkil : mas pravdu nikdy me to nase zdravotnictvi neprestane asi udivovat
ale jsem aspon klidnejsi, ze se na neho ockem koukla …
doktoři nejsou bohové, nevědí všechno a hlavně zdaleka né všichni jsou opravdu zodpovědné a dobří, já jen doufám,že tomu co píšeš tak doopravdy je, ale být tebou, tak se obrátím ještě jednou ale k jinýmu dc
Hele nemam duvod si neco vymyslet nechapu jak jsi to myslela …
Zitra rano zajdu pro zichr jeste k obvodacce at se na neho koukne poradne
valkil píše:Akelei píše:Ráno můžete zajít za obvoďačkou, ne?
Valkil : mas pravdu nikdy me to nase zdravotnictvi neprestane asi udivovatale jsem aspon klidnejsi, ze se na neho ockem koukla …
jj ted jsme to psala ze tam rano skocim pro klid v dusi ![]()
wau
tak v týhle diskuzi fakt končím protože jen ta věta :jsem aspon klidnejsi, ze se na neho ockem koukla svědčí o tom, že zakladatelka je mimo, naschle
ps: o tom že jsi mimo svědčí hlavně to,že tvému dítěti je špatně a ty se nemůžeš odtrhnout od pc