Prcek a klíště

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
8.6.11 22:19
valkil píše:
U emočně vypjatých příspěvů se spoustou interpunkce a opakujícíííííííííííííííííííííííích se hlásek se příliš nahlas směji a budím zbytek rodiny. :evil:

nevim zda je spíš nebudí tvá hloupost když tady plácáš nesmyslné příspěvky :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
8.6.11 22:19

a jinak, já když jedu s malým do nemocnice, tak nechodím přes pohotovost a jdu rovnou na dětský, vždycky mě vzali a nikdy jsme nejeli zbytečně a mám asi štěstí, ale taky se k nám nikdy nechovali arogantně ba naopak zdůrazňovali, že prostě s malýma dětma to není sranda a není nad to se chovat zodpovědně. Takže za hysterku se nepovažuju. Kdybych si nebyla něčím jistá, rozhodně bych jela nebo minimálně volala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
8.6.11 22:22
Kamča.dalmatinka píše:
valkil píše:
U emočně vypjatých příspěvů se spoustou interpunkce a opakujícíííííííííííííííííííííííích se hlásek se příliš nahlas směji a budím zbytek rodiny. :evil:

nevim zda je spíš nebudí tvá hloupost když tady plácáš nesmyslné příspěvky :nevim: .

haha :lol:

• Citovat
  • Upravit
542
8.6.11 22:29

já nevím holky,jednou když synovi bylo 4 m, jsem dokonce zavolala sanitku v noci, protože jsem se lekla že malý brečí,ale přitom neotevře očička a tohle jsem jim nahlásila i po telefonu - přijeli okamžitě,nakonec se zjistilo že brečí ze spaní,nic mu nebylo,ale sanitaci byli zlatička,úplně v pohodě se tomu zasmáli a prej kdyby se mi něco nezdálo,tak at neváhám volat.co se týče mého dítěte, mi nikdy nic nebude trapné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
8.6.11 22:40

jsem ráda,že sem zakladatelka už nepíše, doufám že vypla pc a to dítě vzala konečně na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20820
8.6.11 22:40

Prosím o slušné vyjadřování v diskusi. Příspěvky s urážkami jsem smazala.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
8.6.11 22:41
nikitanikita píše:
Tea 24 píše:
valkil píše:
a ty jsi co zač? paní chytrolína?
Ne to je supermáma :pocitac:

Ano..to by odpovídalo. :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
642
8.6.11 22:45

Já se teda zařadím mezi „hysterky“, já bych měla strach a jela bych okamžitě na pohotovost. Však od toho tam jsou! Taky jsem toho názoru, že raději stokrát zbytečně než jednou pozdě. To co popisuje zakladatelka jsou typické příznaky možné boreliózy. :-(

http://www.asklepion.cz/…alitida.html

Když jsem minulý měsíc kontrolovala moji 10měsíční dcerku v postýlce, neměla naušničku, když jsme ji po 2hodinovém hledání nenašli, usoudili jsme, že ji musela nějak sundat a spolknout, tak jsme se sbalili a kolem půlnoci jeli na pohotovost. Dr. ji prohlékla, udělali rentgen a našli ji tam. Sice říkala, že to není akutní, že by to počkalo do rána, ale já bych celou noc nespala a takhle jsem byla klidnější, hned jsme byli na řadě, protože v noci tam nikdo nebyl a za hodinu jsme jeli domů i s nálezem, poučením co dělat a hlavně s klidem, že je relativně v pořádku.

Tak přeju, ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
8.6.11 22:59

Mmainky uz jsme zpet z nemocnice meli otevrenou pohotovostku ktera je od nas par minut pesky priznaky to nejsou je to horecka nic vic modrina u oka neni nic divnehokdyz tam mel kliste a prujem? mam mu dat smectu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
8.6.11 23:03
valkil píše:
Akelei píše:
Mmainky uz jsme zpet z nemocnice meli otevrenou pohotovostku ktera je od nas par minut pesky priznaky to nejsou je to horecka nic vic modrina u oka neni nic divnehokdyz tam mel kliste a prujem? mam mu dat smectu :-(
No vidíš :-(

Vidim neochotu uzasne doktorky !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
8.6.11 23:08

Valkil : mas pravdu nikdy me to nase zdravotnictvi neprestane asi udivovat :-( ale jsem aspon klidnejsi, ze se na neho ockem koukla …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
8.6.11 23:11

:zed: :zed: :zed: doktoři nejsou bohové, nevědí všechno a hlavně zdaleka né všichni jsou opravdu zodpovědné a dobří, já jen doufám,že tomu co píšeš tak doopravdy je, ale být tebou, tak se obrátím ještě jednou ale k jinýmu dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
8.6.11 23:12

Hele nemam duvod si neco vymyslet nechapu jak jsi to myslela …
Zitra rano zajdu pro zichr jeste k obvodacce at se na neho koukne poradne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
8.6.11 23:13
valkil píše:
Akelei píše:
Valkil : mas pravdu nikdy me to nase zdravotnictvi neprestane asi udivovat :-( ale jsem aspon klidnejsi, ze se na neho ockem koukla …
Ráno můžete zajít za obvoďačkou, ne?

jj ted jsme to psala ze tam rano skocim pro klid v dusi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
8.6.11 23:14

wau 8-o tak v týhle diskuzi fakt končím protože jen ta věta :jsem aspon klidnejsi, ze se na neho ockem koukla svědčí o tom, že zakladatelka je mimo, naschle

ps: o tom že jsi mimo svědčí hlavně to,že tvému dítěti je špatně a ty se nemůžeš odtrhnout od pc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí