Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Novaska jooo času habaděj, ale víš jak to pak je všichni se ptají co koupit, tak si řeknu k svátku toto a nebudu ani já muset složitě nic vymýšlet ![]()
@Verunka.T dekuji za recenzi, evidentně vidím, ze kdo od nich mel jakoukoliv tasku tak byl spokojený, takze do ni určitě jdu
@Kristyna.Vechtova v Kutné hoře jsme kupovali kočár
, v jakém jsi byla obchodě?
Holky mám na vás otázku
když už se tu řešejí tašky tak proč ne postýlky.. Jakou barvu přemýšlím nad světle hnědé nebo bíle má některá zkušenosti s bílou?? Neodře se rychle? ![]()
@Petruna21 my máme tmavě hnědou s krémovou, vypadá to hezky. Vyloženě bílou jsem nechtěla, ale vím, že je to teď modní ![]()
http://www.nabytek-jeko.cz/…keho-pokoje/ něco takového, jen pod postýlkou nemáme šuplík (přišel mi k ničemu
)
@Kristyna.Vechtova Jo na takovou podobnou jsem koukala jen že se nám vůbec nehodí
docela sem byla rozhodnutá pro bílou jen že pak sem přemýšlela aby se neodřela rychleji než ta dřevěná ![]()
@Kristyna.Vechtova my taky byli v Domeximu
to je nahoda ![]()
@Petruna21 my máme bílou, koupenou uz pro prvniho syna, takze ji mame 5 let a pořád jako nova
ale me se libi i postýlky z přírodního dřeva, ma to neco do sebe
jen jsme asi tehdy chteli bilou ani uz nevím proc a tak ji mame ale fakt na udrzbu je ok. Zrovna vcera jsem ji vytahla, umyla a zacala kompletovat ![]()
@Novaska Jéé ta je moc krásná
no na takovou jsem právě koukala a moc se mi líbila. A pak právě z přírodního dřeva tak to bude těžký výběr kruci
![]()
@Petruna21 Jasně chápu, my máme takovu i ložnici, takže tam sedí a pokojíček má taky z tohohle nábytku a pak až bude větší dostane nábytek nový jiný ![]()
@Novaska no měli totiž tam toho Soyana, co jsem chtěla a všichni tam byli milí ![]()
@Kristyna.Vechtova No tak že právě přemýšlím jakou..
a holky máte přebalovák nebo ne? ![]()
@Petruna21 my máme, já si to nedovedu jinak představit, i v noci jsem chodila přebalovat tam a přebaluju tam dodnes a to mu bude 15m ![]()
@Kristyna.Vechtova Tak že ty za sebe doporučuješ přebalovák?
super rady se vždy hodí ![]()
@Petruna21 ja za sebe určitě, neumím si představit v noci někde na posteli lovit někde plíny ubrousky a tak. Ze začátku mají ty děti hovínka s prominutím pomalu až za krkem a ta představa, lovit podložku dávat pod něj, plínu a tak. Takhle jsem dala na přebalovák, kde jsem měla jednorázovou podložku, kterou jsem kdyžtak vyhodila a vedle v boxíku nachystané plínky a ubrousky, mastičku na zadek, případně když to proteklo přes oblečení tak hned v šuplíku pod tím jiné pyžamko ![]()
@Kristyna.Vechtova my tam taky jeli kvuli konkrétním kocarkum, vybírali jsme mezi mamas&papas a Moonem a tady je měli oba k porovnání
@Petruna21 ja mam taky prebalovak a nedam na nej dopustit. Přesně jak pise Kristyna, vse pri ruce, nic nehledam, ja mam ten kombinovany s vanickou a na kolečkách a urcite investice do nej nelituji ![]()
@Novaska jsou tam super, škoda že už mám kočárek doma po mladším, hned bych jela vybírat znovu
![]()
My tedy koupeme od malička ve velké vaně, neb v malé prostě řval, ani v kyblíku být nechtěl, jen ve vaně na pěnové podložce. Takže zrovna toto by u nás byla zbytečná investice, ale jinak je přebalovák za mě TOP věc
té bych se opravdu nevzdala a kapsáře na postýlku mi přijdou nevzhledné, takhle na přebalováku má vše své místo a není to tak vytelené ![]()