Přebalovací taška Skip hop

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.2.18 17:47

@Novaska jooo času habaděj, ale víš jak to pak je všichni se ptají co koupit, tak si řeknu k svátku toto a nebudu ani já muset složitě nic vymýšlet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
4.2.18 19:29

@Verunka.T dekuji za recenzi, evidentně vidím, ze kdo od nich mel jakoukoliv tasku tak byl spokojený, takze do ni určitě jdu ;) @Kristyna.Vechtova v Kutné hoře jsme kupovali kočár :palec: :palec:, v jakém jsi byla obchodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.18 19:55

@Novaska my byli v Domeximu a máme odtamtud Soyan Cayman :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
4.2.18 20:25

Holky mám na vás otázku :) když už se tu řešejí tašky tak proč ne postýlky.. Jakou barvu přemýšlím nad světle hnědé nebo bíle má některá zkušenosti s bílou?? Neodře se rychle? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.18 20:28

@Petruna21 my máme tmavě hnědou s krémovou, vypadá to hezky. Vyloženě bílou jsem nechtěla, ale vím, že je to teď modní :)
http://www.nabytek-jeko.cz/…keho-pokoje/ něco takového, jen pod postýlkou nemáme šuplík (přišel mi k ničemu :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
4.2.18 20:31

@Kristyna.Vechtova Jo na takovou podobnou jsem koukala jen že se nám vůbec nehodí :nevim: docela sem byla rozhodnutá pro bílou jen že pak sem přemýšlela aby se neodřela rychleji než ta dřevěná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
4.2.18 21:01

@Kristyna.Vechtova my taky byli v Domeximu :mrgreen: :mrgreen: to je nahoda :mrgreen:
@Petruna21 my máme bílou, koupenou uz pro prvniho syna, takze ji mame 5 let a pořád jako nova :potlesk: ale me se libi i postýlky z přírodního dřeva, ma to neco do sebe :) jen jsme asi tehdy chteli bilou ani uz nevím proc a tak ji mame ale fakt na udrzbu je ok. Zrovna vcera jsem ji vytahla, umyla a zacala kompletovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
4.2.18 21:06

@Novaska Jéé ta je moc krásná :palec: no na takovou jsem právě koukala a moc se mi líbila. A pak právě z přírodního dřeva tak to bude těžký výběr kruci :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.18 21:10

@Petruna21 Jasně chápu, my máme takovu i ložnici, takže tam sedí a pokojíček má taky z tohohle nábytku a pak až bude větší dostane nábytek nový jiný :)

@Novaska no měli totiž tam toho Soyana, co jsem chtěla a všichni tam byli milí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
4.2.18 21:13

@Kristyna.Vechtova No tak že právě přemýšlím jakou.. :) :) a holky máte přebalovák nebo ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.18 21:18

@Petruna21 my máme, já si to nedovedu jinak představit, i v noci jsem chodila přebalovat tam a přebaluju tam dodnes a to mu bude 15m :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
4.2.18 21:24

@Kristyna.Vechtova Tak že ty za sebe doporučuješ přebalovák? :) super rady se vždy hodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.18 21:30

@Petruna21 ja za sebe určitě, neumím si představit v noci někde na posteli lovit někde plíny ubrousky a tak. Ze začátku mají ty děti hovínka s prominutím pomalu až za krkem a ta představa, lovit podložku dávat pod něj, plínu a tak. Takhle jsem dala na přebalovák, kde jsem měla jednorázovou podložku, kterou jsem kdyžtak vyhodila a vedle v boxíku nachystané plínky a ubrousky, mastičku na zadek, případně když to proteklo přes oblečení tak hned v šuplíku pod tím jiné pyžamko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
4.2.18 21:39

@Kristyna.Vechtova my tam taky jeli kvuli konkrétním kocarkum, vybírali jsme mezi mamas&papas a Moonem a tady je měli oba k porovnání :palec: @Petruna21 ja mam taky prebalovak a nedam na nej dopustit. Přesně jak pise Kristyna, vse pri ruce, nic nehledam, ja mam ten kombinovany s vanickou a na kolečkách a urcite investice do nej nelituji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.18 21:44

@Novaska jsou tam super, škoda že už mám kočárek doma po mladším, hned bych jela vybírat znovu :D :D
My tedy koupeme od malička ve velké vaně, neb v malé prostě řval, ani v kyblíku být nechtěl, jen ve vaně na pěnové podložce. Takže zrovna toto by u nás byla zbytečná investice, ale jinak je přebalovák za mě TOP věc :) té bych se opravdu nevzdala a kapsáře na postýlku mi přijdou nevzhledné, takhle na přebalováku má vše své místo a není to tak vytelené :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí