Přebalovací taška Skip hop

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9947
6.2.18 20:59

@Novaska No jo my jedeme ve velkém :lol: no asi do něj půjdu vypadá i pěkně :palec: Císař kvůli tomu že jsem po dvou operacích zad a mám křivou pánev tak že mám rizikové tak říkali že bude lepší císařský řez tak uvidíme :think:.

Holky a vy jste obě těhotné? A kdy máte termín? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.18 21:16

@Petruna21 Jéé 24.7 mám svátek :D ty jo císař já se hrozně bála, abych na něj nemusela, nebo abych neskončila akutním císařem, ale chápu, že pokud jsou zdravotní problémy, tak je to nejlepší způsob :)

Já jsem teprve na úplném začátku (dnes 5+5tt) takže termín dle kalkulačky vychází na 4.10, ale vím, že jsem neotěhotněla dřív než 17.1, takže to bude spíš 7.10 a jestli bude jako první, tak ho/ji budou vyvolávat :D brala bych to tak 15.10, neb tchýně má narozeniny 10.10 a 20.10 je má můj taťka, tak ať je mezi nimi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
6.2.18 21:31

@Kristyna.Vechtova No já se bojím i normálního porodu i toho císaře tak že ono to je jedno :lol: no uvidíme přála bych si kdyby to bylo toho 10.7 na přítelovo narozky by měl dárek na celý život :dance:. Já jsem dnes 16 tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
6.2.18 22:42

Tak to chapu, jak jsou zdravotní problemy a neni jine vychodisko, neda se nic delat, je pravda, ze ja si taky radsi vytrpim normalni porod ale kdybych musela na císaře, stejně nic nenadelam :think: ja jsem dnes 32+0 takze termin mam cca 2.4. Ale dr rikala ze to vidi spíš na konec brezna, tak snad nebudu přenášet, uz jsem ve fazi, kdy toho začínám mit dost, jsem jinak taky na rizikovym ale uz bych rodila :zed: :mrgreen: ale vim, ze prdola musi jeste trosku,,dozrát,, :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.18 07:52

@Petruna21 tak to je jasný, já teda vyloženě strach z porodu neměla, jen jsem nevěděla do čeho jdu a teda musím říct, jasně bolí to, ale jakmile mi dali malýho na břicho tak jsem absolutně nevěděla a tu bolest už jsem nikdy nedokázala popsat - jen prostě jo bolí to. Měla jsem i šití, ale teda hned druhej den jsem seděla a fungovala normálně, tchýně byla překvapená, jak jsem čilá, že ona nemohla ještě 14 dní pořádně sedět :D Tak to chápu, malej se narodil 22.11 a manžel má 3.12 narozeniny, ale to bych fakt nedala, už takhle jsem týden přenášela a teda stačilo, kdyby ho nevyvolali, tak jsem těhotná snad ještě dnes :D :D
@Novaska tak já taky říkala, že kdyby to bylo na akutního, tak je přeci jasný, že půjdu, že neohrozím malého a ani sebe, jen jsem nechtěla jít na plánovaného, ale kdyby byl důvod tak samozřejmě taky půjdu :) Joo já přenášela týden u prvního a už 14 dní před termínem jsem chtěla rodit, ale malýmu se prostě nechtělo, takže když dr v pondělí navrhl vyvolání, hned jsem souhlasila :D Sice jsem přibrala necelých 10kg, ale prostě už to byl záhul a věřím, že kdyby ho nevyvolali, tak jsem těhotná ještě dneska :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
7.2.18 07:55

@Novaska Tak to je jasné taky bych chtěla normálně ale bohužel nu :)

@Kristyna.Vechtova Tak to je dobrý :lol: no já se spíše bojím toho co mě čeká na to se člověk nemůže ani nějak překvapit každý to snaší jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.18 08:02

@Petruna21 no jasný, někdo hned druhý den po císaři funguje a někomu to hold trvá dýl, hlavní je zdraví prcka a jak příjde na svět je v podstatě to poslední :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
7.2.18 08:03

@Kristyna.Vechtova No já bych každopádně chtěla fungovat hned abych mohla co nejdřív domu :lol: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
7.2.18 11:04

@Kristyna.Vechtova taky jsem takto přenášela :mrgreen: ale v den kdy mi naplanovali vyvolavacku se prcek rozhodl jit ven sam, takze nakonec jsme nevyvolavali :potlesk: ja doufam, ze po druhe uz to bude do terminu, to přenášení bylo ubijejici :mrgreen: to hojeni je určitě horší po císaři, já se přiznám ze nechci cisar protoze mam celkove panickou hruzu z jakekoliv anestezie a operací, proste jen to slyším a cela se klepu, dr mi rikala ze to je neco jako nemoc z bílých pláštu :mrgreen: ono to vypada jako blbost ale ja kvuli tomu uz dva roky bojkotuji operaci ramene, ikdyz vim, ze je potreba, snad to nekdy prekonam no :mrgreen: takže ani pri normalnim porodu nepřichází v uvahu zadny epidural atd, nesnesu to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.18 11:42

@Petruna21 tak já porodila v úterý v 15:51 a domů jsme šli v sobotu, ono záleží i jak bude prcek přibírat, mě třeba už ve čt doktor říkal, no já bych vás pustil hned, ale záleží, kdy to dovolí pediatři :)
@Novaska no on by se asi malej taky rozhodl za 2-3 dny sám, jelikož mi před nástupem odešla hlenová zátka, ale já už to chtěla mít za sebou :D A vyvolávačku jsem měla v pohodě v 8 tableta, zhruba od 12 takový větší bolesti od 13 už teda vcelku masakr a v 15:51 byl malej na světě :D U mě epi nepřipadala v úvahu nechtěla jsem, aby mě někdo píchal do páteře a teda musím, říct, že jsem si na epi vzpomněla až druhý den, že jsem ho vlastně nechtěla, přitom já citlivka, co se bojí injekcí a nesnáším bolest :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
7.2.18 14:32

Ja jsem porodila v patek v 1h rano a domu jsme sli v nedeli odpoledne a ja doufam, ze i ted to bude max dva dny, dyl v nemocnicnim prostředí nevydržím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.18 19:59

@Novaska tak záleží na prckovi, ale většinou všeobecně s druhými dětmi pouští dřív, kvůli starším ;) teda tak je to u nás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
7.2.18 21:05

@Kristyna.Vechtova ja v to doufam :mrgreen: naštěstí ve většině porodnic je narvano tak jsou i radi kdyz to pěkne odsejpa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
7.2.18 21:30

Holky vy se máte že máte zkušenost já nevím co mě čeká a mám z toho nervy :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.18 21:38

@Novaska já rodila sama přede mnou tam byly dvě maminy a dvě přišly další dny po mě, takže jsem měla klídek a pohodu :) Rodila jsem v malé porodnici a jsem za to ráda, byl klid a nepřipadala jsem si jak na běžícím páse :lol:
@Petruna21 neboj bude to dobrý, já teda neabsolvovala žádný předporodní kurz a musím říct, že pro mě to bylo lepší neb jsem nevěděla do čeho půjdu a neměla jsem strach co a jak bude, ale někomu to pomůže, tak to můžeš zkusit. Mě stačilo, když mi PA řekla, jak mám dýchat a že mě chválila, že nevyvádím, jsem v klidu, správně dýchám a teda nejvíc mi pomohlo, že tam byl manžel. A hlavně přístup pana doktora, byl to mladej sympaťák a furt se smál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí