Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak i já se přidávám k sérii přeřeků. Byl víkend, s bývalým přítelem jsme měli v plánu jet na nákup. Říká.:" Kdy asi tak budeš chtít jet na ten nákup?" a já na to: "No…umyju kafe, uvařím si hlavu a pak můžeme jet.
To je super diskuze
Já si vzpomínám na jeden velkej přebret.Maturovala jsem a vytáhla si otázku mužské pohlavní ústrojí.Sedím,nervózní,přede mnou pět lidí.A já říkám:„šourek je uložen mimo dutinu ústní“-místo dutinu břišní
Nevěděla jsem,jestli se mám smát nebo brečet.Nakonec jsme všichni vybuchli smíchy.Na to nikdy nezapomenu ![]()
Petrajan píše:
To je super diskuzeJá si vzpomínám na jeden velkej přebret.Maturovala jsem a vytáhla si otázku mužské pohlavní ústrojí.Sedím,nervózní,přede mnou pět lidí.A já říkám:„šourek je uložen mimo dutinu ústní“-místo dutinu břišní
Nevěděla jsem,jestli se mám smát nebo brečet.Nakonec jsme všichni vybuchli smíchy.Na to nikdy nezapomenu
…mě se včera povedlo přebrebtnout… Chlap se ptá : „na co se chceš večer dívat na TV?“ a já mu povídám…„no, na ty Pravdivé lži se Schwarcenbergem“ …mělo být z Arnoldem Schwarcenegerem …chlap se hodně zasmál, prý si ho úplně v té roli představil. Navíc ty jména mají tak podobný…musela jsem si vygooglit, abych ty jména správně napsala ![]()
Mě se včera povedlo malýmu říct, že půjde do houby na lesa.
A jinak každý den něco.
![]()
xxxxxx píše: …mě se včera povedlo přebrebtnout… Chlap se ptá : „na co se chceš večer dívat na TV?“ a já mu povídám…„no, na ty Pravdivé lži se Schwarcenbergem“ …mělo být z Arnoldem Schwarcenegerem …chlap se hodně zasmál, prý si ho úplně v té roli představil. Navíc ty jména mají tak podobný…musela jsem si vygooglit, abych ty jména správně napsala
Tak to jsi asi googlila špatně
. Pánové se píší se „z“ a Arnold má v příjmení dvě „g“.
![]()
Raduš.ka44 píše:xxxxxx píše: …mě se včera povedlo přebrebtnout… Chlap se ptá : „na co se chceš večer dívat na TV?“ a já mu povídám…„no, na ty Pravdivé lži se Schwarcenbergem“ …mělo být z Arnoldem Schwarcenegerem …chlap se hodně zasmál, prý si ho úplně v té roli představil. Navíc ty jména mají tak podobný…musela jsem si vygooglit, abych ty jména správně napsalaTak to jsi asi googlila špatně. Pánové se píší se „z“ a Arnold má v příjmení dvě „g“.
![]()
kde soudruzi s NDR udělali chybu?
Já to zkopírovala…asi jsem hledala u nespolehlivých zdrojů
příště jedině přes wikipedii…jestli to teda tentokrát píši správně
. Ale díky za opravu ![]()
Jinak zrovna dnes jsem dala svému muži oběd a říkám mu „HAM“…tak si do mě rejpl jestli ho nechci rovnou nakrmit…
Já dávám manželovi běžně pít z hrnečku s pítkem
Vždycky ne mě jen mrkne"už zase?Dokážu to sám" ![]()
Mě se kdysi podařilo říct, že vánoční stromeček odzdobíme 3.ledna na 6 králů.
Nedávno jsem se manžela ptala, jestli už má nachystané pyžámko.
super se tu pěkně lámu
já jich mám za sebou taky hodně ,ale žádný mi nechce vyvstat z paměti ![]()
Teda holky, nasmála jsem se po ránu , jako blázen ![]()
K tématu mě napadá zážitek s mojí sestrou, která se po roční mateřské měla vrátit do práce do v celku vysoce postavené funkce. Byli u nás na návštěvě a balili se k odchodu. Sestra hledala, kam položila mobil. A ptá se celé rodiny : „Nevíte někdo, kde mám haló haló?“ ![]()
Tak jsem jí říkala, že to bude mít v kanceláři zajímavé, až jim tam bude vyzvánět telefon a ona řekne přísně : Tak zvedne už konečně někdo ten haló haló? ![]()
xDD Taky jsem se moc nasmála .. dobrýý ;D. Taky mám za sebou spousta takových vtipných přežbleptů ale asi si nejvíc vzpomenu na náš výlet do přírody.
tak
jsme šli a já sem dodala: že je to krásná kravina..
(místo krajina)
my teď posledně jeli autem na hory a já povídám manžovi, ať brzdí, že bych nechtěla skončit ve škroupě - spojila jsem škarpu se strouhou ![]()