Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, mám za sebou neúspěšné IVF v Gyncentru. Hledala jsem si na ně ohlasy a jsem celkem hodně znepokojena. Zjistila jsem, že jsme s manžou oproti Fertimedu přeplatili cca polovinu, dož se mi zdá hodně. Já mám neprůchodně vejcovody a endometrií ovarií I.dx, manžel má spermiogram v pořádku (normozoospermie), imuno i genetika je taky ok. Chtěla jsem Vás poprosit o radu a Vaše názory. Předem moc děkuji ![]()
@MartinaBronclíková nemám zkušenosti ani s jedním, ale vím že na gyncentrum nadávají všichni
…šílené ceny, neochota a každého vidí jako chodící kasu
![]()
Ahoj, presne jak tady pise danger007, slysela jsem to same o gyncentru, nastesti nas gynekolog poslal rovnou na Fertimed s doc. Sobkovi. Byli jsme moc spokojeni, i kdyz tu chodidi kasu v pacientech v tomhle oboru asi vidi vsude, nedavaji to najevo. Tak at jste spokojeni!
Holky moc děkuji za info. Dívala jsem se i na diskuze přímo o Fertimedu, kde bylo dost negativních reakcí na ně ale zase když jsem jejich výsledky porovnala s našima, tak měli třeba blbý spermiogram nebo špatnou imuno, tak uvidíme. Právě známá od manželové babičky chodila taky do Gyncentra, 3 IVF nevyšly, pak šli na pobočku do Polanky a má krásná dvojčátka.
Ahojky, můžu se k vám přidat? Já mám taky zrovna po neúspěšným IVF v Gyncentru. Taky mě překvapili ty sumy. 5000 za zmražení embryek a dalších 7000 za rozmražení chtějí.
Už jsme se pomalu vyšplhali na 40 000 a mimi nikde.
Nevíte jestli se ty zmražené embryjka dají převést někde jinde?
Příští IVF zvažuji ve FN OLomouc. Nebo víte o nějaké dobré klinice?
Ahoj holky..jestli Vám teda můžu říct svou zkušenost..s gyncentrem tedy žádnou nemám, ale do fertimedu v polance jsme docházeli víc jak rok…taky máme po jednom nevydařeném ivf..a jelikož jak píšete správně taky nás viděli jako chodící kasu tak jsme přešli do reprofitu v olomouci a po 2,5 letech snažení mi tam přišli na problém s štítnou žlázou(která je nejspíše příčinou toho že nám to nejde)..takže za mě určitě reprofit a hlavně přístup je úplně o něčem jiném…ale je to těžko..100 lidí a 100 názorů…každá máme jinou zkušenost…
Tak nějak jsem pročítala diskuze a když bych měla navštívit CAR tak raději ne v Ostravě. Asi bych osobně volila Olomouc nebo Brno ![]()
Právě že Fertimed je Olomouci, ale mái pobočku v Polancenad Odrou, což by pro mě bylo super. Z Dobré to není zas tak daleko. Na Gyncentrum už kašlu. Nechci zbytečně přicházet o možnost otěhotnění.
@MartinaBronclíková Z Fertimedu jsme utekli po třech nevydařených IVF, do dneška lituju, že jsme to neudělali dřív. Říkali jsme si-doktoři přece ví, co dělají, rozumí tomu.Po poslední kontr.jsem odcházela s brekem. Ptala jsem se na Ivf s minim.,nebo žádnou stimulací a dr.mi řekl, že neví o čem mluvím a že si mám nachystat 60 000kč na další IVF a že nemám otálet. Šli jsme do Reprofitu, při první návštěvě mi dr. Machač okamžitě nechal vzít krev na štítnou žlázu, protože se mu nelíbil můj krk.No,hodnota TSH 10 a na těhu by mělo být okolo 2.Odchod na endokrinologii a za asi 8 měsíců byla štítka v normě a já těhotná. Celé to IVF vedl dr. Machač a za naše krásná a zdravá dvojčátka mu nikdy nepřestanu být vděčná. V Reprofitu jsem měla pocit, že nám konečně chce někdo pomoct a že o peníze jde až v druhé řadě.
Na Fertimed nenadávám proto, že se nám tam nezadařilo, ale proto, že tu štítku nějak neřešili, takže jsem nabyla dojmu, že tam fakt jde jen o prachy.
Holky ta souhlasím Fertimed děs a hrůza RF a dr Machač super i když zatím mimi nemáme ale věřím že bude!!"
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.