Předání dítěte do péče otce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107637
3.1.19 18:45
@pohledzdruhestrany píše:
děti často vycítí, když pro zoufalou matku je důležitější nabíječ než vlastní dítě, tak třeba na to zkus myslet při lovu příštího přítele

tak se vynasnazi aby dlouho nepobyl …jojo hodne milovane deticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.19 18:51
@růžový achát píše:
Tak proč vám to zasahuje do partnerského vztahu?

mně ne, zakladatelce. Ale v každém případě, pokud něco zasahuje do partnerského vztahu, nechápu, jak z toho lze vyvodit, že partner pak zakladatelku vydírá. O tom tu přece nepadlo ani slovo. Že by přítel třeba podmínil dvoje setrvání ve vztahu tím, že dcera půjde do péče k otci. Já jsem tu nic takového nezaznamenala.

• Citovat
  • Upravit
rokris
3.1.19 19:10
@růžový achát píše:
@Barbora1158 Normál :P , to dělaj všechny děti.. ty musíš bejt trubka :roll:

Jo, přesně to mě napadlo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.19 19:11

Mám tři děti, v určitém věku jsem měla podobné myšlenky u prostředního. Nakonec jsem zjistila, že sice výchovný styl může být stejný, ale přístup ke každému z dětí musím mít jiný. Tolik k tomu „vychovávám je stejně“.
Ne že bychom se synem teď spolu neměli spory a různé mocenské půtky, ale funguje to mnohem líp, když k němu pristupuju jinak než k sourozencům.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.19 19:15
@růžový achát píše:
Ja jsem zaznamenala, že je sama na tři děti a logicky proto, že má zlobivou dceru, takže asi se urazil a odešel, či vyhrožuje, že odejde…

Psala, že je teď sama se třemi dětmi. Prostě že s ní přítel už není. Vyhrožování ani vydírání nepadlo. Že od nich přítel odešel, na začátku zmíněno nebylo, takže mně to přišlo jako situace, kde je jiné rozložení poměrů, než je zřejmé teď. Za situace, kdy přítel už odešel, nedává smysl, že by maminka měla snahu odložením dítěte řešit nespokojenost přítele (tedy vašimi slovy - dát přednost nabíječi). Nespokojeni byli oba, ona i přítel, snažili se to řešit, různými způsoby - vstřícnost k dítěti, důslednost, psycholog - otcova péče je až poslední varianta, kdy je maminka zřejmě zoufalá, že nic nepomáhá. Sama si uvědomuje, že ta varianta pro dítě není ideální a kdoví, zda pomůže.

• Citovat
  • Upravit
13197
3.1.19 19:32

koukam, zase same chytre horakyne :potlesk: :potlesk: vsadim boty, ze mnohe by v jine diskusi psaly, ze dite ma stejne pravo byt u otce, tak u matky … autorko, ja mam v okoli kamaradku s obdobnym problemem, na rozdil od zdejsich radkyn. vyresila to bravurne, dala na prani ditete a dovolila, aby zilo chvili u otce. do roka a do dne bylo zpatky u maminky, vratilo se ji uplne jine dite, nyni si pece maminky vazi, samo prislo na to, kde je mu dobre … nevim, co maji zdejsi radkyne za deti, ale me deti jiz od mala vedi, co chteji (zda je jim zima, maji hlad,…), a myslim, ze vek 8 let je dite moc dobre si vedome, co by chtelo (bohuzel, vetsina matek je neposloucha a mermomoci si jedou tu svoji). Ma rada, promluv si s dcerou, rekni, ze das na jeji prani a muze bydlet s otcem a ze kdykoliv te bude potrebovat, budes tu pro ni… Vim, ze ti to bude trhat srdce, ale pokud si dcerka nevyzkousi, ze chleba je o dvou kurkach, bude to u vas stejne a dovolim si tvrdit, ze s pribyvajicim vekem, horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.1.19 19:36

@růžový achát „@pohledzdruhes­trany“ koukam, ze neumite moc cist, prani zit u otce je z hlavy dcery a ne matky. ono pochopit psany text je obcas tezke, obzvlast, kdyz clovek misto rady si chce kopnout … ale, coz, ne kazdemu do vinku byla dana inteligence a empatie… :mavam:

Příspěvek upraven 03.01.19 v 19:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.1.19 19:40
@růžový achát píše:
@markytka3 No ty musíš bejt taky matka Tereza :roll:

… ne, ale nechodim si sem zvedat nizke ego hloupymi radami a zesmesnovanim autoru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.19 19:55
@růžový achát píše:
@markytka3 Radu dát dítě taději k otci jsem ji dala, pže matka, ktetá se za svoje dítě nerve je u mě divná tečka.

jakože kdo se nerve o dítě s otcem, je divnej?

• Citovat
  • Upravit
13197
3.1.19 20:13
@růžový achát píše:
@markytka3 Radu dát dítě taději k otci jsem ji dala, pže matka, ktetá se za svoje dítě nerve je u mě divná tečka.

tomu ja rikam opici laska, matka si jede svou bez ohledu na prani ditete, … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
3.1.19 20:19
@markytka3 píše:
tomu ja rikam opici laska, matka si jede svou bez ohledu na prani ditete, … :nevim:

takže když ti dítko bude chtít skočit pod autobus tak ho necháš? přece nepojedeš svou bez ohledu na přání dítěte :think: opičí láska versus dítě modlou, kterému ve všem vyhovíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
3.1.19 20:22
@růžový achát píše:
@markytka3 No ty musíš bejt taky matka Tereza :roll:
:)
  • Citovat
  • Upravit
13197
3.1.19 20:27
@Keyllah píše:
takže když ti dítko bude chtít skočit pod autobus tak ho necháš? přece nepojedeš svou bez ohledu na přání dítěte :think: opičí láska versus dítě modlou, kterému ve všem vyhovíme…

absolutne nechapete nebo nechcete chapat. nevim, jak vase dite, ale vetsina deti neni dementni, aby dobrovolne skakalo pod autobus. proste jsou prani a prani, ale vam to nemam cas ani chut vysvetlovat, bo svym prispevkem jste mne utvrdila, ze by jste to stejne nepochopila. ale mohu prirovnat, dite chce delat urcity sport, povolani a rodice si vehementne jedou tu svou … a jak to dopada, z cloveka se stane v zivote nespokojena bytost, ktera si sve ego honi na problemech ostatnich, viz. prispevky vetsiny zde. Reknete mi jeden padny duvod, proc by si holcicka nemohla ZKUSIT jake je to zit s tatinkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
3.1.19 20:33
@markytka3 píše:
absolutne nechapete nebo nechcete chapat. nevim, jak vase dite, ale vetsina deti neni dementni, aby dobrovolne skakalo pod autobus. proste jsou prani a prani, ale vam to nemam cas ani chut vysvetlovat, bo svym prispevkem jste mne utvrdila, ze by jste to stejne nepochopila. ale mohu prirovnat, dite chce delat urcity sport, povolani a rodice si vehementne jedou tu svou … a jak to dopada, z cloveka se stane v zivote nespokojena bytost, ktera si sve ego honi na problemech ostatnich, viz. prispevky vetsiny zde. Reknete mi jeden padny duvod, proc by si holcicka nemohla ZKUSIT jake je to zit s tatinkem?

tak se zkus podívat jak se na taková přání a rozmary dítěte dívá zákon -) tak závažná věc jako je péče o osmileté dítě se opravdu nedá řídit jen jeho rozmary. Pokud to bude v rozporu s jeho blahem/zdravím/zájmem soud se jeho přáním rozhodně řídit nebude. A to nebudu ani já jako rodič a není to o opičí lásce.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
3.1.19 20:33
@Barbora1158 píše:
Představte si… Každý den 10 až 20 stejne věci… Úkoly, čtení, úklid pokoje,jidlo… Nebudu to dělat, nechci, ne, pak vražedný pohled a pak vám řekne, že s vámi být nechce, protože nic nesmí? Podotýkám… Nesmí se dívat celý den na televizi z duvodu nemoci,nesmi běhat po bytě, bydlíme v patře. A úplně běžne rutinní věci, které chápe 4 leta

To mi ta moje dělá taky. A dělají to i děti kamarádek v tomhle věku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect