Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Pekulína píše:
@Egonek @Egonek já mám právě zase špatnou zkušenost s tímhle…můj bývalý přítel si přes dceru vyřizuje účty se mnou…když měla teplotu a byla nemocná a byla u něj, potkala jsem je v hypermarketu na nákupu…a dcera má atopický ekzém…poměrně dost…a on mi řekl, že jí mazat nebude, protože jsem hnusná…takže já mám v tomhle špatnou zkušenost a tak bych dceru s teplotou už tatínkovi nedala…
Ja být otec hned bych Vám zvednul mandle - zvýšena teplota a horečka jsou dva různé pojmy. I kdyby to bylo jak říkáte - na návštěvu obchodu se neumírá a Vy nejste majitelka dítěte - jakmile je to soudně daný - predat je vaše povinnost pokud není dítě fakt vážně nemocné a transport - přesun k druhému rodiči by byl dlouhý nebo pro dítě nebezpečný. Vám by se líbilo, kdyby jste o své dítě nesměla pečovat nikdy když má jen třeba zvýšenou teplotu? Co by jste chtěla / aby si otec bral děti jen do parku na výlety a pod? Víte ono to zavalení do deky a vaření teplého čaje - to je něco, co je ve vztahu rodič - dítě hrozne důležité - věřím tomu ze jste si toho vědoma - možná proto takový přístup …. Aby jste se později nedivila - decka nejsou blbe a jak jednou budou schopné si udelat názor, muže se vám Stát ze za svůj majetnicky přístup zaplatíte