Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@tynaa6 navic predpokladam, ze jeste nemas ani testy na streptokoka (GBS), bud bych sla jeste do jine porodky a nebo hnad rano ke svemu doktorovi.
@tynaa6 a jinou nemocnici v okoli nemas?
ke svemu doktorovi jdi hned zitra, na porod je brzo
Test na GBS mi už dělal.. další nejbližší porodnice v mém okolí je 70km.. já jsem myslela že mám kontrakce, jsou to křečové bolesti po 2hod.. dnes jsem ani nepostřehla pohyby miminka.. ![]()
@tynaa6 píše:
Test na GBS mi už dělal.. další nejbližší porodnice v mém okolí je 70km.. já jsem myslela že mám kontrakce, jsou to křečové bolesti po 2hod.. dnes jsem ani nepostřehla pohyby miminka..
Tak v tom případě by pro mne 70 km nic neznamenalo a jela bych. Já jela taky asi 70 km a 34+0 pak porodila.
@tynaa6 píše:
Test na GBS mi už dělal.. další nejbližší porodnice v mém okolí je 70km.. já jsem myslela že mám kontrakce, jsou to křečové bolesti po 2hod.. dnes jsem ani nepostřehla pohyby miminka..
A to jsi jim rekla s temi pohyby? Ja bych jela taky do jine nemocnice, to Te tak odbyli nebo ses neptala nebo to nepochytila? To je nejake divne.
@tynaa6 já bych nepřemýšlela a mazala i třeba přes celou republiku..Neblbni, oblékni se a klusej do nemocnice. Být tebou, ani do rána nečekám..Jestli celý den necítíš pohyby, nepřemýšlej vůbec
nechápu, že ti neudělali základní vyšetření jako test na plodovku a monitor??? Když jsem naklusala do porodnice ve 36 tt, automaticky mě hospitalizovali..
@blumen no doufám, že jo, proto jsem tam hodila ty?? Ale přijde mi už trochu úlet, když jde do nemocnice s tim, že z ni něco Teče a oni ji neudělají ani test na plodovku a pošlou ji domu
to ať se na mě nikdo nezlobí, ale to by si za klobouk ten doktor nedal
![]()
@luciana2602 no presne, vubec to nechapu. Ono se da teda usoudit na unik plodovky i podle ultrazvuku, ale to by ji snad meli rict, zda to plodovka je nebo neni. Plus vzsvetlit ten nalez na cipku a zda se chysta porod
do te nemocnice uz bych nikdy nepachla a jela rodit do te 70 km vzdalene ![]()
A pokud neudelali ani monitor, tak bych se zvedla a jela do te druhe nemocnice hned…
@blumen přesně tak..do tehle nemocnice už by mě nikdo nedostal ani heverem..ale každopádně, jestli nedelali monitor a do toho zakladatelka necítí pohyby, no nevím, asi bych se tu na nic neptala a už bych byla v nemocnici..
Ty jsi nepostřehla dnes pohyby??? A dělali ti v té porodnici monitor? Doufám, že už jsi v té 70 km vzdálené a doufám, že není pozdě…
@kapuletka taky v to doufám..z vlasní zkušenosti..
Já necítila pohyby od večera..ráno už bylo pozdě
![]()