Prednison na laryngitidu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
18.8.16 10:51

@JituleF díky :-) k dr se pořád nemůžu dovolat. To je u ní fakt hrozný, člověk ji nahání celý den :-( asi tam budu muset odpoledne vyrazit ať mi řekne jak dlouho ji mám co dávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
18.8.16 11:22

Nedávejte dítěti léky podle vlastního uvážení a nebo podle internetu. Mazejte k lékaři, pokud na laryngitidy trpí často, tak se s pediatrem poraďte o tom, jestli už má smysl zajít na imunologii a nebo na podzim zkusit třeba nějaké lyzáty, aby lépe snášela zimní obodbí. Případně chtějte alergologické vyšetření.

Ale nesypte do dítěte léky na předpis, které dostalo dříve a teď vám jen tak přijde, že mu je prostě dáte. Natož to kombinovat s tunou volně prodejných léků. Kurník - prednison jsou kortikoidy.

Konec konců na tlumení kašle jsou nejlepší opiáty, žejo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
18.8.16 11:56

@Ou no žádné volně prodejné léky ji jen tak nedávám. V pondělí jsem byla u dr a vše mi řekla ona. Teď jsem s ní mluvila po telefonu, za to že jsem ji dala prednison mě pochválila a dnes pokud začne znovu kaslat mám dát znovu. Také nejsem úplně nadšená z toho kolik to je léků, ale radši ji to dám, protože z toho mám prostě strašný strach. Pro mě je laryngitida příšerný zážitek. A pro ni taky. Jinak dále to samozřejmě řeším. Uz jsme byli na Orl na konci srpna jdeme znovu na kontrolu a uvidí se co dále. Radši ji dam ctvrtku prednisonu a vím že bude ok než to pak nezvládnut a jet do nemocnice. To byl stokrát horší zážitek a tam by do ní teprve nacpali sra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí