Přehlédnutí těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
305
30.7.11 23:56

Popravde tu nejistotu citim jen tenhle tyden..a vim ze je to uplne nelogicky, ale pri kazdym testovani pocituju hroznej stres kdyz čekam,jestli se objevi druha čarka nebo ne, ale asi me to nemine a skocim si pro nej v tydnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
31.7.11 00:03

Celé je to nelogické. Stát se může samozřejmě úplně všechno (poslední dobou čteme každou chvíli v novinách, jak některá porodila, aniž věděla o těhotenství), ale podle toho, cos tady popsala, si já osobně jsem jistá, že si to vsugerováváš.

Každopádně držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
31.7.11 00:10

Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
31.7.11 00:20

Prosím tě uklidni se. Těhotná nejsi, otěhotnět přes antikoncepci, menstruovat, těhotenské testy negativní, nepoznat na utz ve 3.měsíci, kdy už se dělají I.screen.utz přes břicho a dítě má již ruce a nohy apod. to poznala i každá z nás co to je v břichu, to se gynekoložka opravdu neomohla splést!!! A abys teď byla ve 20tt a dosud nic neprokázalo těhotenství 8-o Opravdu si troufám říct, že těhotná opravdu NEJSI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
31.7.11 00:37

Kliiid kocko, tehotna nejsi. Cetla jsem i jednu tvou predeslou diskuzi. Ja ted take tehotna nejsem, ale kolikrat bych dala ruku do ohne, ze citim pohyby. Je to jen bublani v brise.

A k tomu tehotenskemu testu- ja nekde cetla (muj tatinek tomu rika JPP- jedna pani povidala), ze ve vyssim stupni tehotenstvi jsou uz testy negativni. Proste ze to HCG je jen na zacatku. Samotnou by me zajimalo, jak to vlastne je. Nevite o tom nekdo neco?
Ja jen abysme tu zakladatelku neujistily, ze je vse ok, testy negativni a vsechny se nespletly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
31.7.11 00:39

O tomhle jsem uz take nekde cetla, ze snad po 3 mesici ta hodnota klesa. Ale mozna to byla nejaka blbost,nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
31.7.11 01:09

HCG je těhotenský hormon a je přítomen úplně celou dobu těhotenství. Těhotenské testy detekují od 10 jednotek. Do poloviny těhotenství stoupá až na cca 228000 jednotek a pak ve III.trim klesá a končí na „pouhých“ cca 4000 jednotkách, takže těhotenský test je pozitivní opravdu po celou dobu těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
31.7.11 01:17

Já to taky slyšela s tím testem, že je pak negativní, ale v 6. měsíci jsem čůrala na test kamarádovi, jehož kamarádka si chtěla na apríla udělat srandu, že je těhotná a byly tam // jak vyšité, takže mám vyzkoušeno, že je to kec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
31.7.11 01:17
teredes píše:
Kliiid kocko, tehotna nejsi. Cetla jsem i jednu tvou predeslou diskuzi. Ja ted take tehotna nejsem, ale kolikrat bych dala ruku do ohne, ze citim pohyby. Je to jen bublani v brise.A k tomu tehotenskemu testu- ja nekde cetla (muj tatinek tomu rika JPP- jedna pani povidala), ze ve vyssim stupni tehotenstvi jsou uz testy negativni. Proste ze to HCG je jen na zacatku. Samotnou by me zajimalo, jak to vlastne je. Nevite o tom nekdo neco?
Ja jen abysme tu zakladatelku neujistily, ze je vse ok, testy negativni a vsechny se nespletly.

já taky slyšela, že testy už ve vyšším stádiu těhu nic neukážou :-D ale jsem „dítko zvídavé“, četla jsem to před druhým otěhotněním, takže jsem se někdy kolem 25tt nebo už nevim pořádně kdy (ale vím, že se to tu tehdy v nějaké diskuzi řešilo :-D ) pokusila si test udělat (shodou okolností mi tu jeden zbyl, tak co s ním, že jo :-D ) a byl okamžitě pozitivní :mrgreen: takže se žádná senzace nekonala… :cry: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
31.7.11 01:18

já to taky někde četla :pankac: ale nenapadlo mě udělat si třeba v šestém měsíci test abych zjistili co je na tom pravdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
31.7.11 01:33

To jsou opravdu jen babské pověry. A o těhotenství se mi zdá, že je jich snad nejvíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
31.7.11 06:33

Takže s těma testama je to BLBOST, HCG je přítomné po celou dobu těhotenství, takže asi tak. Jinak zakladatelko, asi se zaměř na něco jiného, protože prostě těhotná nejsi, ne, nemůže se stát, aby to na UTZ doktorka nepoznala ve 12tt. Takže těhotná nejsi a pokud jsi takhle mimo, najdi si server třeba o psech :mrgreen: To nemyslím zle, ale zaměříš se na jiné věci. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7711
31.7.11 08:19
Temaho píše:
Přestaň blbnout! Těhotná nejsi, máš leda tak pohyby střev :palec:

Jo taky si myslím. Ve 12tt je vidět mimi krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
31.7.11 09:36

Ve 12. týdnu Dr pozná těhotenství už i podle velikosti dělohy. Nehledě na to, že pohyby v tomto týdnu cítit ani nemůžeš i kdybys byla, takže to budou větry a dobře vsugerované těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
31.7.11 09:49
monikalysa píše:
Takže s těma testama je to BLBOST, HCG je přítomné po celou dobu těhotenství, takže asi tak. Jinak zakladatelko, asi se zaměř na něco jiného, protože prostě těhotná nejsi, ne, nemůže se stát, aby to na UTZ doktorka nepoznala ve 12tt. Takže těhotná nejsi a pokud jsi takhle mimo, najdi si server třeba o psech :mrgreen: To nemyslím zle, ale zaměříš se na jiné věci. :mavam:

já tehdy právě četla, že potom je ta hladina už moc vysoká a ten test si to už správně nepřebere a nereaguje na ni (ne že by HCG vůbec nebylo :-D ) :nevim: každopádně u mě reagoval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí