Překlad návodu na háčkování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
andelka91
27.12.18 01:20

@sinapis.alba Ahoj ,děkuji za překlad.Jis uplně skvělá,takto mi to uplně stačí :-)Moc děkuji za ochotu,takových lidí je málo.Opravdu moc děkuji,a přeji krásné svátky a štastný nový rok 2019 :kytka: :hug: :hug: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
andelka91
14.2.19 17:17

@sinapis.alba ahoj moc prosím,byla by si tak hodná a přeložila mi tento návod prosím?? http://losenredosdelyanne.blogspot.com/… nebo aspoň ty zkratky,co je krátký sloupek apod?děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
andelka91
14.2.19 17:21
  • Citovat
  • Upravit
2084
14.2.19 20:48

tyjo, ani nevím, co to je za řeč :mrgreen: ale odhadem a podle obrázku bych řekla, že Pb je krátký sloupek, prvních šest se dělá do magického kroužku, začíná se béžovou, 2. řada do každého dva, třetí je každý druhý rozšířený (aum asi znamená dvě do každého?), potom pár řad rovně, Dis je asi ubírání - spojení dvou ok, pak se přehodí na bílou barvu a nějak se pokračuje… co píšou mezi tím, ví bůh :lol: ale tahe zvířátka jsou většinou jen kuličky a válečky krátkými sloupky a tohle vypadá poměrně jednoduše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.5.20 11:59
@Anonymní píše:
Ahojk, prosím našel by se někdo hodný a přeložil mi návod na háčkovaného slona do češtiny? moc prosím děkuji! http://amigurumilacion.blogspot.com/…utorial.html
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.5.20 12:06

Preklad

Ahojky,
prosim zvladla by jste nektera z vas prelozit tohle? Je to cast z navodu na hackovani: 07. dc 4 in the first st, sc 17 (21 sts) 08. sc, sc3tog, ch, sc 17 (20 sts)
Moc dekuji🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
31.5.20 19:38

@Nikita35 07 je číslo řady.. čtyři dlouhé sloupky do prvního krátkého sloupku (z minulé řady), 17 krátkých sloupků, dohromady 21 ok, 08. krátký sloupek, sháčkovat krátkým sloupkem 3 dohromady, řetízkové oko, 1 krátkých sloupků, dohromady 20 ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.8.22 18:13

Já rozumím například, že MR je magický kroužek SC krátký sloupek atd.
Ale některé ty návody jsou třeba
R7: Sc 3, INC 1 (X6)
Takže to znamená, že mám udělat 3 krátké sloupky za sebou a jeden přidany a 6× opakovat?
Nebo také bývá
Sc and INC in every 5th, takže zas krátký 4× a do 5 přidat?
Já jsem to takhle dělala u jednoho návodu a místo, aby to bylo kulaté a slo to do šířky, tak to slo do výšky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat