Prenascan - cf DNA test Genet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74
3.9.16 08:56

@Ellusa a máš o té studií nějaké větší informace? Bojím se, aby jim tam nevycházela falešná pozitivita. Mohu se zeptat proč jsi to podstupovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
3.9.16 09:03

@lucal Ne, těsně před přestalo bít srdce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
3.9.16 09:06

@Timanfaya to je mi líto! Ale vážím si odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
3.9.16 09:16

@Ellusa Já přesně k takové genetičce chodím u nás v Benešově.

a nabízí mi to samé co tobě. Tobě to vyšlo jen kvůli věku? Také by to nabrala u ní, a odeslala by si to do Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
3.9.16 09:22

@lucal ahoj na ten Utz jdu teď v 17tt ve středu a ráno si mám volat na výsledky triplu aby to mohla případně nejak zkombinovat.. :nevim: furt nejaky nervy :zed: ještě jsem si to nezačala ani užívat, nikomu to pořád neříkáme i když už to je vidět, no už abych to měla za sebou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
3.9.16 10:18

@Janez ano, ty nervy už nedávám. Furt něco. :( tak hlavně, aby to ve středu dopadlo dobře!

@Ellusa furt, zvažuji, zda na to jít nebo ne. Co lékař to názor a pak babo raď.

kdy jsi měla výsledky prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
3.9.16 11:20

@Ellusa geneticka mi ho doporučila pro klid kvůli nízkému papp-a. Jinak vše negativní. I teď screening ve 20tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
3.9.16 11:27

@lucal tak jestli máš vše v pořádku jen nízkou hladinu toho Papp tak se na to Vykašli!!to uz by nějaká vada musela být vidět na Utz a Papp se nevztahuje jen k ds apod..je v pořádku! :hug: já už bych nešla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
3.9.16 11:45

@Janez @Ellusa vše vyšlo jinam negativní. Akorát říkala na uz že budou hlídat placentu a průtoky, že to někdy nízká hladila papp může dělat.
No a na genetiku jsem nešla zprávu a dr. Že jestli chci pro můj klid mi tu krev může nabrat.

A od včerejška hledám od netu a přemýšlím. Proč mě neposlala dříve na ten test? Vůbec to nechápu a hrozně mě to trápí protože vůbec nejsem v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
19.11.16 23:00

@lucal ahoj, můžu vědět, jak to dopadlo? Mně ten test teď v Gennetu taky dělali a žádné peníze nikdo nechtěl :-O Prý do 3 týdnů výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
19.11.16 23:06

Nečetla jsem předchozí odpovědi.
Já mám za sebou prenascan a stal 12500 Kč výsledky byly snad do týdne strašně rychle. My ho podstoupili zcela dobrovolně spíš jako větší jistotu hned po prvním screeningu. Pak už jsem ani nešla na triple testy jelikož jsme měli jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
25.5.17 11:49

@Anakin Ahoj, mohu se zeptat, jak test v Gennetu dopadl? Me na nej brali vcera krev..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
25.5.17 13:39

@Annie.J v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.17 10:21

Ahoj holky, uvažuji o DNA testu v Gennetu..mám špatné vysledky Papp, chtěla byhc podsoupit další, neinvazivní test. Jaké máte zkušenosti? Četla jsem, že je zdarma, že ho proplácí VZP. Jak mám postupovat? To se provádí z krve? Jde mi hlavně o vyloučení DS. Jak dlouhá je na to objednací lhůta? A za jak dlouho se dovím výsledky? Výsledky se dovím ten den a vše až za pár dní, či jak? Prosím. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
14628
13.6.17 11:36
@Anonymní píše:
Ahoj holky, uvažuji o DNA testu v Gennetu..mám špatné vysledky Papp, chtěla byhc podsoupit další, neinvazivní test. Jaké máte zkušenosti? Četla jsem, že je zdarma, že ho proplácí VZP. Jak mám postupovat? To se provádí z krve? Jde mi hlavně o vyloučení DS. Jak dlouhá je na to objednací lhůta? A za jak dlouho se dovím výsledky? Výsledky se dovím ten den a vše až za pár dní, či jak? Prosím. Děkuji.

Ahoj, já jsem v lednu podstoupila jejich cell free DNA test. Pojišťovnu mám jinou než VZP, ale screening mi dělali na pracovišti, které buď pod ně nějak spadá, nebo spolupracují, nevím přesně, takže jsem to měla zdarma. Nabídl mi to sám lékař, co mi screening prováděl. Hned po špatném ultrazvuku mi odebrali krev a poslali kurýrem do Prahy. Řekli mi, že mám počítat s čekáním asi tři týdny, ale výsledky mi volali asi za 12 nebo 14 dní. Pokud bych chtěla výsledky rychleji, musela bych si to zaplatit, asi 14 000. Zjišťovali pouze ty tři nejčastější trizomie - DS, Edwards a Pataaův syndrom. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí