Přenášení u čtvrtého dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10949
12.3.11 17:24

Kethysho tak ja jsem taky prenasela a to 9 dni. 10. den jsem mela nastupovat na vyvolani porodu ale bylo mi receno ze ho muzou vyvolat az za 4 dny tedy 14.den od terminu porodu ze zalezi na nalezu. Nekonec se mala narodila o den driv nez jsem musela do nemocnice. Odtekla mi plod. voda a kontrakce zadne tak jsem dostala tabletku na otvirani porodnich cest a mala byla za 5 hodin venku od zavedeni tabletky :palec: Jo a ted den co mi odtekla plod. voda tak mi dr. delala Hemiltonuv hmat a ten si myslim ze na me zabral, tak o nej zkus poprosit. Ja si o nej taky rekla. Drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
12.3.11 19:07

Dnes jsme byli na procházce a pár hodin sem byla venku..Ted mám trochu bolesti…ale na to už sem zvyklá-vždy přejdou :roll: Je to strašně zdlouhavé už a to i přesto,že to tak utíká..V pondělí tedy uvidím co a jak..Doufám,že konečně udělají nějaké testy a nebo alespoň ultrazvuk a řeknou kdy mám nastoupit,abych věděla na čem jsme… :roll: Bude to přesně o 9 dní..Jedna sestra mi říkala,že většinou vyvolávají do 10 dnů od termínu,ale také sem slyšela,že někdo byl až 14 dní..Je to na nervy,ale vydržely jsme to celou dobu,nezbývá než držet se dál.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
13.3.11 08:54
Ketysha píše:
Dnes jsme byli na procházce a pár hodin sem byla venku..Ted mám trochu bolesti…ale na to už sem zvyklá-vždy přejdou :roll: Je to strašně zdlouhavé už a to i přesto,že to tak utíká..V pondělí tedy uvidím co a jak..Doufám,že konečně udělají nějaké testy a nebo alespoň ultrazvuk a řeknou kdy mám nastoupit,abych věděla na čem jsme… :roll: Bude to přesně o 9 dní..Jedna sestra mi říkala,že většinou vyvolávají do 10 dnů od termínu,ale také sem slyšela,že někdo byl až 14 dní..Je to na nervy,ale vydržely jsme to celou dobu,nezbývá než držet se dál.. :wink:

Držím palce, ať to máš co nejdříve za sebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
14.3.11 12:11

Ahoj holky, zákládala jsem tuto diskuzi kvůli přenášení a vidím, že se tady už zase diskutuje, takže vám jenom napíšu, jak dopadl můj čtvrtý porod.
Ve čtvrtek 4 dny před termínem jsem cítila velmi intenzívní trhavé pohyby plodu, který se nedal nijak uklidnit. Volala jsem do porodnice, že se mi to nelíbí a tam mi řekl, at´přijedu raději na natočení monitoru, že to nemusí nic být, ale také to může znamenat nitroděložní tíseń plodu. Moitor byl v pořádku, ale dítě se otočilo do příčné polohy, takže mkě hned hospitalizovali, zavedli flexilu, s tím, že kyby se cokoliv dělo, tak sekce. Do rána byl ovšem malej zase hlavou dolů. Myslela jsem, že mě tedy pustí, ale prý ne, když tam takhle blbne, tak ho zkusí vyhnat. Ovšem porodní cesty naprosto nepřipravené. V pátek začali s preindukcí (dvě prostinové tablety), v sobotu zn ovu dvě tablety a Hamiltonův hmat, v neděli mě nechali odpočívat, nic moc se nehlo, dítě se drželo zuby nehty. V pondělí ráno prostinová tableta, za dvě hodiny další, pak na sál, prasknout vodu a oxytocin do žíly, po první infuzi se to konečně trochu hnulo. Tak mi pak dali ještě další infuzi a pak ještě jednu a nakonec se konečně podařilo synka vyhnat.
Takže celkem 6 prostinových tablet, 3 oxtocinové infuze. Držel se, kluk jeden. Měl 4060 g a 52 cm. Byla jsem neskonale štástná, že se mi podařilo porodit normálně, nebot´hned jak vylezl ze mě spadla veškerá bolest. Nicméně ani jedno ze svých 4 dětí jsem nedokázala porodit bez vyvolávaček, třetí v pořadí bylo dokonce císařem po nezdařené indukci. Tak mi řekněte, co já jsem za nemožnou ženskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lluuccii
14.3.11 13:03

Ahoj, tak jak to tak čtu, tak o moc klidnější nejsem… Termín jsem měla 3.3., dneska máme 14.3. a mimčo žádné náznaky, že by chtělo konečně ven. Nejdřív jsem razila teorii, že se umoudří samo. Nakonec od minulého týdne jsem vyzkoušela snad 10 babských rad, bohužel vše bez úspěchu. Zítra mě čeká další kontrola, tak uvidíme jak dopadneme. Každopádně toho mám už dost plné zuby a ráda bych aby se mimčo konečně umoudřilo a vylezlo na svět.

• Citovat
  • Upravit
116
14.3.11 13:39

Tak jsem dnes byla na kontrole a narazila sem na doktora,který mě přivedl na svět :) Hurá-zajásala sem,že mě konečně uvidí někdo s PRAXÍ :palec: Každopádně se tento týden nejspíš konečně dočkáme :wink: ve středu jdem na pigáro(mám pocit,že říkal ten oxytocin) a když nic tak čtvrtek,pátek na vyvolání.. :lol: Těším se,ale až na to přijde asi mi spadne hřebínek :lol: Jůůůů budeme na světě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
14.3.11 13:41
lluuccii píše:
Ahoj, tak jak to tak čtu, tak o moc klidnější nejsem… Termín jsem měla 3.3., dneska máme 14.3. a mimčo žádné náznaky, že by chtělo konečně ven. Nejdřív jsem razila teorii, že se umoudří samo. Nakonec od minulého týdne jsem vyzkoušela snad 10 babských rad, bohužel vše bez úspěchu. Zítra mě čeká další kontrola, tak uvidíme jak dopadneme. Každopádně toho mám už dost plné zuby a ráda bych aby se mimčo konečně umoudřilo a vylezlo na svět.

Jinak také sem zkoušela vše možné,ale nechce ven :think: dnes sem ale potkala kamarádku a ta prý rodila 43+2 a vše v pořádku..takdržím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
14.3.11 19:38

Ahoj holky, tak jsem po kontrole a všechno bylo opět v pořádku. Malá už má 4 Kg :mrgreen: Hlavička lehce sestupuje, na čípku žádně změny. Jsme domluveni že ve čtvrtek příjdu ještě na kontrolu a z kontroly rovnou do porodnice na vyvolání :-( tak už to budeme mít za sebou. Ale pořád je možnost, že se malá do čtvrtka narodí přirozenou cestou :palec:
Už se moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
14.3.11 19:39
eva valoi píše:
Ahoj holky, zákládala jsem tuto diskuzi kvůli přenášení a vidím, že se tady už zase diskutuje, takže vám jenom napíšu, jak dopadl můj čtvrtý porod.
Ve čtvrtek 4 dny před termínem jsem cítila velmi intenzívní trhavé pohyby plodu, který se nedal nijak uklidnit. Volala jsem do porodnice, že se mi to nelíbí a tam mi řekl, at´přijedu raději na natočení monitoru, že to nemusí nic být, ale také to může znamenat nitroděložní tíseń plodu. Moitor byl v pořádku, ale dítě se otočilo do příčné polohy, takže mkě hned hospitalizovali, zavedli flexilu, s tím, že kyby se cokoliv dělo, tak sekce. Do rána byl ovšem malej zase hlavou dolů. Myslela jsem, že mě tedy pustí, ale prý ne, když tam takhle blbne, tak ho zkusí vyhnat. Ovšem porodní cesty naprosto nepřipravené. V pátek začali s preindukcí (dvě prostinové tablety), v sobotu zn ovu dvě tablety a Hamiltonův hmat, v neděli mě nechali odpočívat, nic moc se nehlo, dítě se drželo zuby nehty. V pondělí ráno prostinová tableta, za dvě hodiny další, pak na sál, prasknout vodu a oxytocin do žíly, po první infuzi se to konečně trochu hnulo. Tak mi pak dali ještě další infuzi a pak ještě jednu a nakonec se konečně podařilo synka vyhnat.
Takže celkem 6 prostinových tablet, 3 oxtocinové infuze. Držel se, kluk jeden. Měl 4060 g a 52 cm. Byla jsem neskonale štástná, že se mi podařilo porodit normálně, nebot´hned jak vylezl ze mě spadla veškerá bolest. Nicméně ani jedno ze svých 4 dětí jsem nedokázala porodit bez vyvolávaček, třetí v pořadí bylo dokonce císařem po nezdařené indukci. Tak mi řekněte, co já jsem za nemožnou ženskou.

Teda tak to jsem se moc neuklidnila, po přečtení tvého popisu :-? Ale jsi šikovná, že jsi všechno zvládla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
15.3.11 19:29
Zuzana. k píše:
Ahoj holky, tak jsem po kontrole a všechno bylo opět v pořádku. Malá už má 4 Kg :mrgreen: Hlavička lehce sestupuje, na čípku žádně změny. Jsme domluveni že ve čtvrtek příjdu ještě na kontrolu a z kontroly rovnou do porodnice na vyvolání :-( tak už to budeme mít za sebou. Ale pořád je možnost, že se malá do čtvrtka narodí přirozenou cestou :palec:
Už se moc těším.

Držím palce-vypadá to,že to budem mít opravdu podobně.. :lol: no zítra se u mě uvidí.. :dance: nemohu uvěřit,že se možná konečně dočkám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
15.3.11 19:33
Ketysha píše:
Zuzana. k píše:
Už se moc těším.
Držím palce-vypadá to,že to budem mít opravdu podobně.. :lol: no zítra se u mě uvidí.. :dance: nemohu uvěřit,že se možná konečně dočkám :pankac:

Tak dej pak vědět, co ti řekli, budu zvědavá. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
16.3.11 01:34

Ach jo..zrovna sem sama doma a probudila sem se úplně mokrá-už 2 krát sem se převlékala-myslím,že mi praskla plodová voda..ale nemám žádné bolesti?stále čekám až se něco objeví.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
16.3.11 07:36
Ketysha píše:
Ach jo..zrovna sem sama doma a probudila sem se úplně mokrá-už 2 krát sem se převlékala-myslím,že mi praskla plodová voda..ale nemám žádné bolesti?stále čekám až se něco objeví.. :nevim:

No ale jestli ti praskla voda tak doufám, že už jsi v porodnici. Po prasknutí vody je dobré jet hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
16.3.11 07:57

No taky to teď čtu a jsem v šoku, že má, nebo měla Ketysha ty nervy vyčkávat. Já bych teda jela hned.
Ale už zítra se taky dočkám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
19.3.11 15:57

Ahojky holky,tak se taky přidávám k vám co přenášíte..jsem 40+5tt ,takže su zvědavá co se bude dít..poslíčky mám hrozně silné už hodně dlouho,ale vždycky se to uklidní,někdy to trvá jen pár minut,někdy několik hodin v kuse,dokonce se to i zkracuje na 3až 5 minut a pak to náhle přejde..a nepomáhá nic,fyzická aktivita,sex,teplá vana atd..první dcerku jsem měla přesně na termín..tak už začínám být nervozní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí