Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ketysha píše:Zuzana. k píše:No teda!Obrovská gratulace!
Ahoj holky, tak já se taky musím pochlubit s přírustkem.
Anička se nám narodila taky 17. 3. 2011 ve 21.53, měla 53 cm a 4350g. Taky pěkný macíček.To je paráda
![]()
Móóć děkuji, máme stejné datum, co?
Ahoj holky, tak já jsem aktuálně 40+4tt a pokud to nedáme do úterý, tak nastupuju na vyvolání…zkusila jsem už kde co, abych miminu trochu pomohla, ale nic nezabírá ![]()
rosslyn píše:
Ahoj holky, tak já jsem aktuálně 40+4tt a pokud to nedáme do úterý, tak nastupuju na vyvolání…zkusila jsem už kde co, abych miminu trochu pomohla, ale nic nezabírá
Ahojky, já jsem taky vyzkoušela všechno a nakonec jsem šla taky na vyvolání. Měla jsem super porod, hned bych šla rodit znova, tak držím palce ať jde všechno jako po másle ![]()
Ahoj holky, nakonec jsem rodila přesně na den!!!A od pravidelných kontrakcí jen necelé 3 hodinky! což je prý na prvorodičku a miminko 3900g, 52cm velký úspěch! prý jsem předurčena rodit děti, povídala porodní asistentka
myslím, že dvě mi postačí…držím všem pěsti!!!
Ahoj holky, tak já vyzkoušela, co jsem mohla…v pátek nastupujuna vyvolání. 10. den přenášení ![]()
rosslyn píše:
Ahoj holky, tak já vyzkoušela, co jsem mohla…v pátek nastupujuna vyvolání. 10. den přenášení
Ahojky,
třeba se ještě do pátku mimi rozhoupe. Ale co mám být to budě. Mě porod taky vyvolávali a měla jsem nádherný porod, hned bych šla rodit znova a to má malá teprve 19 dní ![]()
Vůbec není pravda, že vyvolaný porod je horší.
Držím palce, ať všechno dobře dopadne a hlavně ať to máš brzy a rychle za sebou ![]()
Rosslyn a kde si rodila?
Ja dnes prenasam 8 den…tak uvidim co mi povedia zajtra na kontrole (Praha-Apolinar).
Ahoj holky, ja jsem nakonec prenasela 11 dnu, porod mi vyvolavali a tahlo se to 2 dny, strasne pomalu jsem se otevirala. Bez epiduralu bych to nezvladla, i kdyz jsem byla nejdriv zasadne proti nemu. Ale jsem moc rada, ze uz je to za mnou, na porod jsem skoro zapomnela a uzivam si malinkou. Drzim vsem palecky, at se to rozjede jeste pred vyvolanim a pokud ne, tak at je to co nejrychlejsi.
Zuzana. k píše:
Velká gratulace k holčičce![]()
![]()
![]()
Taky moc gratuluju k Anicce
. Cetla jsem, ze byla pekny macik
. Nase mala nakonec nemela tolik, mela 3.57 kg, tak asi uz po terminu tolik nenabirala
.
Jo, jo Anička je macíček pořád, ale 3570g je taky pěkné. jak se holčička jmenuje?
Ahojte,
tak aj u mna sa to trosku tiahlo. Musela som nastupit na rizikove ked som bola 41tt+2. Tam mi dali nejaky gel na pripravu porodnych ciest..sposobilo mi to taku predmenstruacnu bolest…doktor odhadoval, ze tu noc porodim..no ja som neporodila a tak mi na dalsi den rano dali Prostin, ten na mna zaposobil, tak ako ten gel..sposobil mi akurat suvisle predmenstruacne bolesti..a tak mi dal doktor 2 cipky proti bolesti. Bolest prestala a vecer o 17 mi zacala odtekat plodova voda a bola som presunuta na porodny sal. Okolo 23 sa zacali jemne kontrakcie…skor ma bolelo brucho pri kazdom pohybe..neviem preco … mozno to sposobila ta odtecena plodova voda..rano pri vizite som bola otvorena na 5cm a nastupila som na porodny box. Tam uz to bola uplna pohoda - epidural - ja som necitila ziadne kontrakcie a poobede o 13:30 sa mala narodila. Asi vdaka 11 dnovemu prenasaniu bola trosku vacsia - mala 53cm a 4 kg.
Takze u mna bol vyvolavany porod uplne bezbolestny
)). Prajem aj ostatnym aby mali taky pekny porod.
Tak jsem si procetla celou diskusi a vidim, ze opravdu nepomaha nic
Jsem 40+3 a vidim to tak, ze pujdu na vyvolani pristi patek. Prenasela jsem prvniho syna 14 dnu a doktorka mi rekla, ze pry je prenaseni prokleti nekterych maminek. Nikdo nevi cim to je, ale celkem se da dost jasne ricit, ze se to bude opakovat u dalsich deti. Uz bych nejradeji porodila, zase se obavam, ze budu tvrdnout 24 hodin na porodnim sale a bez epiduralu to fakt nepujde, ale co se da delat
Vsem gratuluji k miminkum, jsou to opravdu pekni macci!
![]()