Přenášení u čtvrtého dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
736
2.4.11 18:18
Ketysha píše:
Zuzana. k píše:
Ahoj holky, tak já se taky musím pochlubit s přírustkem.
Anička se nám narodila taky 17. 3. 2011 ve 21.53, měla 53 cm a 4350g. Taky pěkný macíček.
No teda!Obrovská gratulace! :) To je paráda :) :palec:

Móóć děkuji, máme stejné datum, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
2.4.11 19:21

Ahoj holky, tak já jsem aktuálně 40+4tt a pokud to nedáme do úterý, tak nastupuju na vyvolání…zkusila jsem už kde co, abych miminu trochu pomohla, ale nic nezabírá :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
2.4.11 21:16
rosslyn píše:
Ahoj holky, tak já jsem aktuálně 40+4tt a pokud to nedáme do úterý, tak nastupuju na vyvolání…zkusila jsem už kde co, abych miminu trochu pomohla, ale nic nezabírá :-?

Ahojky, já jsem taky vyzkoušela všechno a nakonec jsem šla taky na vyvolání. Měla jsem super porod, hned bych šla rodit znova, tak držím palce ať jde všechno jako po másle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
5.4.11 17:55

Ahoj holky, nakonec jsem rodila přesně na den!!!A od pravidelných kontrakcí jen necelé 3 hodinky! což je prý na prvorodičku a miminko 3900g, 52cm velký úspěch! prý jsem předurčena rodit děti, povídala porodní asistentka :dance: myslím, že dvě mi postačí…držím všem pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
5.4.11 18:47

Velká gratulace :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: hlavně ať jste s miminkem v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
5.4.11 19:47

Ahoj holky, tak já vyzkoušela, co jsem mohla…v pátek nastupujuna vyvolání. 10. den přenášení :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
5.4.11 20:52
rosslyn píše:
Ahoj holky, tak já vyzkoušela, co jsem mohla…v pátek nastupujuna vyvolání. 10. den přenášení :-?

Ahojky,
třeba se ještě do pátku mimi rozhoupe. Ale co mám být to budě. Mě porod taky vyvolávali a měla jsem nádherný porod, hned bych šla rodit znova a to má malá teprve 19 dní :mrgreen:
Vůbec není pravda, že vyvolaný porod je horší.
Držím palce, ať všechno dobře dopadne a hlavně ať to máš brzy a rychle za sebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monika123
11.4.11 19:05

Rosslyn a kde si rodila?
Ja dnes prenasam 8 den…tak uvidim co mi povedia zajtra na kontrole (Praha-Apolinar).

• Citovat
  • Upravit
Monika123
12.4.11 14:27

Tak zajtra (termin 41 plus 2) idem na preindukciu porodu…

• Citovat
  • Upravit
10783
12.4.11 16:34

Ahoj holky, ja jsem nakonec prenasela 11 dnu, porod mi vyvolavali a tahlo se to 2 dny, strasne pomalu jsem se otevirala. Bez epiduralu bych to nezvladla, i kdyz jsem byla nejdriv zasadne proti nemu. Ale jsem moc rada, ze uz je to za mnou, na porod jsem skoro zapomnela a uzivam si malinkou. Drzim vsem palecky, at se to rozjede jeste pred vyvolanim a pokud ne, tak at je to co nejrychlejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
12.4.11 16:42

Velká gratulace k holčičce :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10783
12.4.11 17:31
Zuzana. k píše:
Velká gratulace k holčičce :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

Taky moc gratuluju k Anicce :kytka: . Cetla jsem, ze byla pekny macik :-) . Nase mala nakonec nemela tolik, mela 3.57 kg, tak asi uz po terminu tolik nenabirala :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
12.4.11 17:51

Jo, jo Anička je macíček pořád, ale 3570g je taky pěkné. jak se holčička jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monika123
20.4.11 19:25

Ahojte,
tak aj u mna sa to trosku tiahlo. Musela som nastupit na rizikove ked som bola 41tt+2. Tam mi dali nejaky gel na pripravu porodnych ciest..sposobilo mi to taku predmenstruacnu bolest…doktor odhadoval, ze tu noc porodim..no ja som neporodila a tak mi na dalsi den rano dali Prostin, ten na mna zaposobil, tak ako ten gel..sposobil mi akurat suvisle predmenstruacne bolesti..a tak mi dal doktor 2 cipky proti bolesti. Bolest prestala a vecer o 17 mi zacala odtekat plodova voda a bola som presunuta na porodny sal. Okolo 23 sa zacali jemne kontrakcie…skor ma bolelo brucho pri kazdom pohybe..neviem preco … mozno to sposobila ta odtecena plodova voda..rano pri vizite som bola otvorena na 5cm a nastupila som na porodny box. Tam uz to bola uplna pohoda - epidural - ja som necitila ziadne kontrakcie a poobede o 13:30 sa mala narodila. Asi vdaka 11 dnovemu prenasaniu bola trosku vacsia - mala 53cm a 4 kg.
Takze u mna bol vyvolavany porod uplne bezbolestny :o)). Prajem aj ostatnym aby mali taky pekny porod.

• Citovat
  • Upravit
9918
22.4.11 14:02

Tak jsem si procetla celou diskusi a vidim, ze opravdu nepomaha nic :-( Jsem 40+3 a vidim to tak, ze pujdu na vyvolani pristi patek. Prenasela jsem prvniho syna 14 dnu a doktorka mi rekla, ze pry je prenaseni prokleti nekterych maminek. Nikdo nevi cim to je, ale celkem se da dost jasne ricit, ze se to bude opakovat u dalsich deti. Uz bych nejradeji porodila, zase se obavam, ze budu tvrdnout 24 hodin na porodnim sale a bez epiduralu to fakt nepujde, ale co se da delat :nevim: Vsem gratuluji k miminkum, jsou to opravdu pekni macci! :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí