Přenášení u čtvrtého dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9918
25.4.11 09:20

40+6 - sex, cervene vino + horka koupel, masaz zad a masaz kotniku, nic nezabralo :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
26.4.11 11:21

Zdravím všechny.My máme první dítě teď 13 měsíců.Přenášela jsem 12 dnů.Nakonec jsem rodila císařem v celkové narkoze.Taky jsem si připadala neschopná,že jsem nedokázala porodit normálně a hlavně mi bylo strašně líto,že jsem neměla hned po porodu malou u sebe až za 3 hodiny mi ji donesli :-( a když mě vezli na vozíku na pokoj a sestřička mi gratulovala k holčičcce tak mi to bylo úplně jedno a to jsem si hodně vyčítala,ale prý je to normální,že jsem byla mimo z té narkozy.Teď s odstupem času jsem ráda,že jsme obě dvě v pořádku :-) a jsem zvědavá na druhý porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
28.4.11 09:37

přenášení

Ahoj, taky se přidávám k těm, co přenáší, já jsem teď 40+3, v pondělí mám nastoupit do nemocnice. Malý je úplně dole, níž už to podle doktora snad ani nejde, hlenová zátka není, otevřená jsem už 14 dní na 1 cm a stále nic, všechny babské rady jsem vyzkoušela :-) A to už to po odchodu hlenové zátky vypadalo jako kdyby jo, jenže to byly jenom poslíčci, no a od té doby nic. Mám poslední víkend a děsím se toho, že budu muset do nemocnice. Nemáte někdo zkušenost s tím, jestli na to může působit stres (úmrtí v rodině, delší služební cesta manžela)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
28.4.11 09:40

Ahoj, tak jdu napsat, jak jsem dopadla. Na vyvolání jsem nenastoupila v pátek, jak jsem psala, ale nechali si mě už po poradně ve čtvrtek,to jsem byla 41+2tt. V jedenáct dopo jsem dostala první tabletu, do půlhodiny nastoupily takové silnější menstruační bolesti, které přestaly v osm večer po horké sprše.

Další tabletu jsem měla dostat v šest ráno. K tomu nedošlo. Ve dvě v noci mi začaly kontrakce a dost zostra. Emma se narodila v 11:18, měla 4290g a 52cm. Takže nakonec se přihlásila na svět i bez tablety :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
28.4.11 09:48
rosslyn píše:
Ahoj, tak jdu napsat, jak jsem dopadla. Na vyvolání jsem nenastoupila v pátek, jak jsem psala, ale nechali si mě už po poradně ve čtvrtek,to jsem byla 41+2tt. V jedenáct dopo jsem dostala první tabletu, do půlhodiny nastoupily takové silnější menstruační bolesti, které přestaly v osm večer po horké sprše.Další tabletu jsem měla dostat v šest ráno. K tomu nedošlo. Ve dvě v noci mi začaly kontrakce a dost zostra. Emma se narodila v 11:18, měla 4290g a 52cm. Takže nakonec se přihlásila na svět i bez tablety :mrgreen:

to je krásné!Moc gratulujem :) Měly jsme to dost podobné :) tak už nezbývá než jen se těšit s mimíšků :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
28.4.11 09:53

Ketysha,

jj, přesně tak:) Teď mi ten poklad pěkně spinká a já ji chodím pořád očumovat a kochat se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
28.4.11 10:50
rosslyn píše:
jj, přesně tak:) Teď mi ten poklad pěkně spinká a já ji chodím pořád očumovat a kochat se :srdce:

Gratuluji :kytka: :kytka: :kytka: a teda Emma je teda pekny kus zenske :palec: :srdce: Kazdopadne zavidim naprosto hladky a v podstate skoro prirozeny prubeh, ja nastupuji na vyvolani zitra rano, dneska jsem celou noc mela kontrakce a dost silne, ze kterych se ale nakonec vyklubali poslicci, tak doufam, ze mi to probehne taky tak hladce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
28.4.11 10:54
ahink píše:
Ahoj, taky se přidávám k těm, co přenáší, já jsem teď 40+3, v pondělí mám nastoupit do nemocnice. Malý je úplně dole, níž už to podle doktora snad ani nejde, hlenová zátka není, otevřená jsem už 14 dní na 1 cm a stále nic, všechny babské rady jsem vyzkoušela :-) A to už to po odchodu hlenové zátky vypadalo jako kdyby jo, jenže to byly jenom poslíčci, no a od té doby nic. Mám poslední víkend a děsím se toho, že budu muset do nemocnice. Nemáte někdo zkušenost s tím, jestli na to může působit stres (úmrtí v rodině, delší služební cesta manžela)?

Ahoj, taky jsem nad tim uvazovala, zda-li to nezpusobuje primarne stres, ale to by muselo odpovedet vice maminek. Ja jsem v prvnim tehotenstvi prochazela obrovskym stresem, byli jsme s partnerem oba vysokoskolaci, bez strechy nad hlavou, moje mamka se ke me otocila zady, tchyne nadsena z ditete nebyla vubec a davala mi to najevo dost dlouho, takze nic moc prozitky a porad jsem brecela. Ted me zase na zacatku druheho tehotenstvi povysili na dost zodpovednou pozici a prace byla opravdu narocna. Byla jsem v ni od rana do vecera, pak jsem vzdycky totalne odpadla vysilenim a o vikendech jsem taky neco musela do prace delat, navic se jednalo o praci s lidma, ktera je vzdy plna spousty „prekvapeni“.

Takze by me taky zajimalo, co ostatni maminky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
28.4.11 11:08
vodaziva píše:
ahink píše:

Ahoj, taky jsem nad tim uvazovala, zda-li to nezpusobuje primarne stres, ale to by muselo odpovedet vice maminek. Ja jsem v prvnim tehotenstvi prochazela obrovskym stresem, byli jsme s partnerem oba vysokoskolaci, bez strechy nad hlavou, moje mamka se ke me otocila zady, tchyne nadsena z ditete nebyla vubec a davala mi to najevo dost dlouho, takze nic moc prozitky a porad jsem brecela. Ted me zase na zacatku druheho tehotenstvi povysili na dost zodpovednou pozici a prace byla opravdu narocna. Byla jsem v ni od rana do vecera, pak jsem vzdycky totalne odpadla vysilenim a o vikendech jsem taky neco musela do prace delat, navic se jednalo o praci s lidma, ktera je vzdy plna spousty „prekvapeni“.

Takze by me taky zajimalo, co ostatni maminky :think:

Myslím, že stresem to nebude, nevím. Já se na mimčo těšila, nemohla se ho dočkat, v práci sice byly stresy, ale když jsem nastoupila na mateřskou a ještě dobírala dovolenou, tak to byla doma docela pohoda.. Spíše jsem na ten porod pořád myslela a vše studovala a tak.. možná jsem měla na chvíli vypnout a úplně zapoměnout na to, že jsem těhotná.. :nevim:

Jinak můj porod byl vyvolávaný a jak už tady psaly holky.. ze začátku silné menstruační bolesti taky, ale teda žádna pauza mezi tím a pak nástup kontrakcí už celkem častých, no a otevřená jsem byla strašně rychle, takže od prní kontrakce byl malý do 3 hodin na světě.. A celkově to trvalo cca 20 hodin… no pro mě byly ty menstruační bolesti asi nejhorší, protože to bolelo nonstop a nešlo ani na chvíli usnout. Ty kontrakce už mi přišly víc v pohodě, protože byly mezi něma alespoň pauzy.. Sice intenzita bolesti větší, ale ty pauzy byly k nezaplacení :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
28.4.11 11:17
:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
28.10.11 15:03

Chtěla bych se zeptat maminek co maji zkušenost s přenašením… Termín mam sice dneska ale chtěla bych se zeptat kolik dní se muže maximalně přenašet?? Když neporodim přez vykend mam jit v ponděli do porodnice na ryzikovku nevite co se tam děla?? Děkují za odpovědi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
28.10.11 20:40

ahoj,já přenášela šest dní a pak jsem nastoupila do porodnice na vyvolání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
28.10.11 21:49

Prenasi se max 14 dni. Ale co je ta tvoje ryzikovka, to fakt netusim :think: Nemas tehu cukrovku? Nebo zvyseny tlak? Nebo vetsi porodni vahu ditete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
28.10.11 23:14

No pravě že niic všecko je ok jen když neporodim tak tam mam nastoupit uvidime no třeba se ji zachce ven přez vykend :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
29.10.11 08:57

Ahojky nechci stresovat,ale já sem přenášela 11 dní a když mi praskla voda tak sem ležela v nemocnici ještě noc a den než sem porodila…Zase mi ale nepíchali žádné vyvolávačky..nevím,možná líp možná ne..Rodila sem v Motole..odd.šestinedělí ale super! :) Každopádně držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí