Přenášení u čtvrtého dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
16.10.13 21:47

@zvědavá borůvka den po TP jsme byli na 8km procházce, na rozhledně, dali jsme si vínko a sex(2×). NIC, ani poslíky. Další den jsem komplet vygruntovala byt, prolezla naší obrouvskou chodbu po kolenou s rejžákem, večer vana, vínko, sex. NIC. Pak jsem pekla perníčky, zase uklízela, zase sex, NIC. Dokonce jsem jeden den i dříví štípala :oops:
No takže mi porod vyvolávali týden po TP :nevim: Podle mě pokud mimčo nechce, tak ho nevyženeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
16.10.13 21:48

@zvědavá borůvka podle mě nemá smysl se do něčeho podobného pouštět, impuls k porodu dává miminko, takže bych se ho nesnažela nějak „vyhánět“. Víno si klidně dej, pokud máš chuť ale já osobně bych ho teda nepila denně, sex klidně, to ničemu nevadí…ale ricinu apod. blbostem bych se fakt vyhnula, to si radši udělej doma klystýr :lol: Já jsem malou nijak nevyháněla, na kontrolách mi taky říkali, že se nic neděje, že jsem zavřená, na poslední kontrole jsem byla ve středu, to mi doktor řekl, že se určitě v pátek na další kontrole potkáme, že to na porod rozhodně nevypadá. Další den ve čtvrtek jsem měla od rána šíleně energie, bylo mi perfektně, tak jsem si udělala velkej nákup, uvařila, uklidila a byli jsme u našich ještě…no a večer mi najednou začala odtíkat plodovka a malá se v pátek odpoledne narodila, takže s panem doktorem jsme se sice viděli ale to už jsem měla po porodu :D Možná u nás zafungoval zákon schválnosti, přítel už asi měsíc před termínem vůbec nepil, kdybychom náhodou museli jet, ani pivo si nedal ale ten den před termínem jsme byli u našich a jak mi bylo fajn, tak jsem mu „povolila“ pár panáků, že se určitě nic dít nebude…no a jak to dopadlo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
16.10.13 21:52

Na rady jsem kašlala, užívala jsem si poslední dny odpočinku, nehodlala jsem se unavit když porod mohl přijít kdykoliv :mrgreen:
dnes jsem za to ráda a krásně vzpomínám na ty celé dny nicnedělání :mrgreen: to už pak není NIKDY :mrgreen:

rodila jsem 42+3, naprosto zdravé a malé dítě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.10.13 21:55

@zvědavá borůvka Hamiltona mi dělali taky… A taky nic :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
16.10.13 22:05

Den po termínu jsme s manželem výháněli v 5 večer a druhej den v 4:35 byla Nikolka na světě :lol:.Takže u nás vyhánění zabralo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
16.10.13 22:10

Už abych to měla všechno za sebou a byla s miminkem už doma…
V sobotu se chystám na návštěvu k prarodičům do svého rodného města, tak třeba zafunguje zákon schválnosti a začnu rodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3801
16.10.13 22:14

To mas jeste par dni to muze prijit :D ja mam termin porodu 20.10 a taky se furt nic nedeje, v utery du na kontrolu tak su zvedava co mi rekne doktorka :mrgreen: poku to teda stihnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
16.10.13 22:17

Měla jsem úplně stejný termín porodu, zavřená na sto západů, po hamiltonu mi praskla voda, kontrakce nula, později už teda jo, ale nic extra, ve finále mě 3.11 kuchli :roll: popoháněli jsme co šlo a nepomohlo ani fň :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
16.10.13 22:20

@zvědavá borůvka Jinak mě bylo řečeno ještě 4 hodiny před porodem že na porod to nevypadá že jsem na otevřená jen 2 prsty že si mě nechají v nemocnici do rána jen na pozorování kdyby náhodou ale že to spíš vypadá že ráno půjdu domu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9378
16.10.13 22:22

U prvniho nezabralo NIC..rodila jsem 41+5..ani schody, ani generalni uklid a ani sex. A u druheho jsem to nechala na mimcu a zadne podobne koniny nedelala a narodil se 40+0..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
16.10.13 22:48
@maciček82 píše:
To mas jeste par dni to muze prijit :D ja mam termin porodu 20.10 a taky se furt nic nedeje, v utery du na kontrolu tak su zvedava co mi rekne doktorka :mrgreen: poku to teda stihnu

Jé, tak to taky držím palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
16.10.13 23:02

Jinak s tím souložením, tam jde o to sperma, které má nějaké porod vyvolávací účinky, ono to vážně nezabralo?
Víte, že nejde jen o tu soulož, ale hlavně o to sperma.
Máme v plánu na to hupnou před spaním abych to měla v sobě až do rána :oops: :mrgreen:

Jinak dnes jsem byla už asi třikrát nebo čtyřikrát na wc na velké, stolice je jakási řidší, tak nevím jestli je to z toho vína, nebo je to náznak blížícího se porodu :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
17.10.13 05:14

Mně teda taky nezabralo nic. Vyvolávání bylo taky neúspěšné, malá šla císařem. Ale u kamarádky perfektně zafungoval sex. Půl hodiny po intimních chvilkách startovali auto do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
17.10.13 07:04

@zvědavá borůvka Mně nepomohlo nic, protože ta moje holka na to asi byla zvyklá :mrgreen: Sex jsme provozovali celé těhotenství, denně jsem běžně nachodila okolo 5 km, věčně drhla podlahu apod. A nic. Ani Hamilton nezabral. Nakonec se porod rozjel sám a rodila jsem ve 40+6 ;) Vydrž :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
17.10.13 07:23

Za týden po termínu jsme nasexovali víc než za celý těhotenství a nic :lol: když se to tělo nechystá, tak sperma nepomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí