Přenášení u čtvrtého dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6160
28.10.13 19:36

@CokeLady

Ty jo, mám se na co těšit 8o
Nechci být potrhaná :(
Nemám ráda bolest, dokonce i na vrtání kazu v zubu si nechávám dát znecitlivující injekci.
No tak to bude hukot… :-O
Radši na to nemyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
28.10.13 19:49

Holky, ja teda musim rict, ze vyvolavanej porod jsem zvladala lip jak prirozenej, ted me ty premile pa nazvaly hysterkou 8) :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
28.10.13 20:00
@CokeLady píše:
Neboj, třeba bude všecko v cajku, ale zatím to vypadá, že jsi skoro zavřená na 9 západů a oni budou dělat vše proto, aby se porodilo.Já jsme myslela, že je zabiju, když mi dali tabletu (byla jsme na 2 cm), asi za 3 hodiny už se kontrakce nedaly vydržet, tak monitor, kde teda kontrakce jako hovado porodní, ale já furt na 2 cm a na to mi dr řekla, že to dyžtak bude zítra… A CO JAKO S TĚMA KONTRAKCEMA? :pocitac: :pocitac: Já se tam kroutila a ona, že to teda necháme na zítra, jenže nějak mi neřekla, jak mám jako přežít. Malej byl od tý dby za 2 a čtvrt hodiny na světě. Byl by dřív, kdyby mě nenechali hodiny a hodiny samotnou tlačící na pokoji… fuj, nechci na to vzpomínat, je hnus rodit sama bez nikoho, prvorodička, nevíš co se děješ, tělo tlačí jak kráva, bojíš se tlačit aby se miminu nic nestalo, nikdo nikde, holt super porodnice. Našli mě až na pokoji, když si uvědomili, že jsme dlouho nebyla na monitoru (zvonky z pokoje ani sprchy nefunkční).

Snad je půjde ukecat ať s tím něco udělají, když budou ty kontrakce, tak nač čekat do dalšího dne :think:
Mrzí mě, žes to měla takový a že na to nerada vzpomínáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
28.10.13 20:02
@Reinka píše:
Holky, ja teda musim rict, ze vyvolavanej porod jsem zvladala lip jak prirozenej, ted me ty premile pa nazvaly hysterkou 8) :roll: :mrgreen:

Jakto? Jako takhle přímo do očí? Že jim to není blbý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
28.10.13 20:05

@zvědavá borůvka proste mi spis pomahalo si zakricet nez dychat jak chtely ony, tak tam na me jedna vlitla s tim, ze tohle uz hranici s hysterii a ze akorat bavim cely oddeleni…no, pro me za me, at se bavej, rodim ja a budu si u toho delat, co mi vyhovuje :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
inko11
28.10.13 23:56

Ty jo, tak to je drsný. To je teda podpora a pomoc rodičce, co to je za asistentku? Tak snad je normální, že se u porodu křičí, ne? No ale hlavně, že už to máš za sebou! Gratuluju! :kytka: A jaký měl malej míry, když byl takhle přenášenej?

• Citovat
  • Upravit
26833
29.10.13 05:29
@inko11 píše:
Ty jo, tak to je drsný. To je teda podpora a pomoc rodičce, co to je za asistentku? Tak snad je normální, že se u porodu křičí, ne? No ale hlavně, že už to máš za sebou! Gratuluju! :kytka: A jaký měl malej míry, když byl takhle přenášenej?

No fakt jsem mela ‚stesti‘ na takovy dve protovny baby. Jinak prcek mel 3820g a 51cm…ale prenasenim to nebude, cely tehotenstvi jsem citila, ze bude vetsi, starsi syn se narodil o dva dny driv, ve 40+4 a mel 3020g a 50cm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
inko11
29.10.13 13:57

Tak to je pěknej macík, gratuluju!!! :kytka: A na šestinedělí přeju už jen samý příjemný sestřičky :)

• Citovat
  • Upravit
927
8.9.15 07:45

Obnovuji s dovolenim diskuzi

:) Ahoj holky, aktualne nejaka prenasejici maminka??? Pro podporu, pochopeni nebo jen spolecne teseni na ten den D (nebo vyvolavani :(:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
9.9.15 10:10

@adamka00 ahoj včera byl TP a nic se neděje první dítko jsem přenášela 10dnu tak tajně doufám že to brzo přijde a nebudu se muset dál stresovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
27.8.16 16:01

Obnovuji téma :)

Maminky, je tu někdo kdo aktuálně „přenáší“? Ať vím, že v tom nejsem sama :zed:. Mám 4. den po termínu dle utz (23.8.), na kontrole ve středu to prý vuuuuubec k porodu nevypadalo, že prý by Dr. zkusil Hamiltona, ale vzhledem k nepřipravenosti cest by to vůbec nemělo efekt. Máme za sebou několik různých vyháněcích pokusů, výsledek nula nula nic :mrgreen: Už jsem z toho dost unavená, pořádně se nevyspím, navíc denně x dotazů jestli,,Už???" :cert: Počasí tomu taky dává korunu teda, ven nemůžu :roll: Další ko v pondělí, předběžně že by se prý vyvolávalo na konci týdne - 10 dnů po termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
27.8.16 17:10

To jestli je neco pripraveno nebo ne, o nicem nevypovida, ja to mela pripravene 3 tydny a vzdy slysela, ze do dalsi kontroly uz budu mit porozeno. A nic, az mi rekli, at prijdu za dva dny na vyvolani, nasla jsem babske rady a hned mi rupla voda;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
27.8.16 17:24

@e008 Tím se uklidňuju - že se to může změnit i přes noc :) Můžu se zeptat jaké byly ty babské rady? Jestli existuje ještě něco co jsem nevyzkoušela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
27.8.16 17:48

@Terulli prenasela jsem 2 tydny.desny.nic nepomohlo. museli vyvolavat. a ani to se 1.den nepovedlo..az druhy den po dalsi tablete a rupnuti vody…porod desne bolel. hruza…a to uz melo ditko pres 4kg :nevim: :roll: a stejne se mu ven nechtelo…kdyz proste nechce, tak s nim nic nehne.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
27.8.16 18:03

@Liklark Já už jsem s vyvoláním v podstatě smířená, ale vůbec se mi to teda nelíbí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí