Přenášení u čtvrtého dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
27.8.16 19:23

@Terulli o jakém přenášení píšeš? Přenášet začneš až po 42 tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
27.8.16 20:36

@Terulli příroda miminko zavolá, ale vážně, není kam spěchat, já měla vyvolávání a lituji toho. Nech vše na ní/na něm.. přirozeně až praskne voda půjde to neboj se. Vím, že se těšíš ale vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
27.8.16 21:05

Tak holky, já to mám z druhé strany. Moje švagrová je zítra 40+2 a už se všichni nemůžeme dočkat. Když vše dobře půjde, měla bych být i s bráškou u porodu. Vcera jsme jely na jógu, dnes u nás doma plavání a já už jsem nervní jak sáňky v létě. Maminka je v klidu, strašně moc se těší na porod a na to, až tady Kryštof bude s námi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
27.8.16 22:14

@berry4 Proto jsem dala přenášení do uvozovek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
27.8.16 22:18

@Teeeri však já nespěchám proto, že bych byla nedočkavá a nemohla se maličké dočkat, jde mi o to, že počasí posledních dnů mě fyzicky totálně ždíme, už teď se na porod necítím a jestli to bude takhle dál i jen pár dní tak opravdu nevím, kde tu sílu k porodu nabrat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
27.8.16 22:27

@LennaZS Obdivuju maminku, že je v klidu :potlesk: Ať dělám co dělám, tak nemyslim na nic jinýho než abych už porodila :mrgreen: Už i odmítám návštěvy, vždycky to vypadá asi tak, že na mě hned ve dveřích vybafnou,,Tak už???" A když vidí, že tam stojím pořád 2v1, tak mě začnou litovat, následují 2 hodiny hypnotizování břicha a řeči na facku jakože:,, To musíte popohnat ňák"…,,A to ti to břicho nepřekáží?„…,,To víš u maminky je nejlíp.“ A nejlepší na konec,,Haha, to bude mít aspoň 6 kilo až vyleze." :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
28.8.16 09:11

@Terulli jooo, tohle jsem si zažila u třetího prcka a vážil „skoro fakt“ těch 6 kg (4850g). Narodil se nakonec 40+6, musel vyvolávaně, skrz problémy a já už neměla sílu lékařům vzdorovat a taky jsem měla strach, abych neudělala špatné rozhodnutí. Naše Vendy má úplně čerstvých 23, miminko nebylo úplně moc plánované, ale o to víc je chtěné. Ona je úplně vyrovnaná. Chodí na tu jógu, připravuje se na porod, k miminku mluví a domlouvá se s ním, že porod bude super :-)) ona je hodně naladěná na tu východní medicínu a buddhismus, atd. Bere to tak, jak to je. Toto na ní obdivují, já měla stejné myšlenky a pocity jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
28.8.16 09:29

@Terulli, ani nemluv, já měla termín minulou neděli, vím, že se v podstatě o přenášení ještě nejedná, ale je to náročné. Čeká mě čtvrtý porod, první proběhl 4dny před termínem, druhý 5dní po, 3.tí 3dny po a opravdu jsem nečekala, że zrovna čtvrtě si dá takto načas, zvlášť, kdyż si všechny předchozí porody začly jen tak, z ničeho nic a teď zátka odchází už skoro 4týdny, poslíčkuju…Já se tedy dokopu i ven, deně chodím několik km, tahám těžké nákupy, jezdím na kole, ale mé tělo je na pohyb zvyklé… ty noci jsou náročnější, navíc to zklamání každé ráno, že zase nic a já abych si vymýšlela nějaký plán dne, abych se zabavila (ale zase se bojím někam dál od domova) :-( Vždy se mi tedy porod rozběhl k ránu a nějak si nedokážu představit, že se to stane jen tak přes den. Už jsem měla samozřejmě spousta plánů na září, myslela jsem si, že se stihnu do začátku školního roku, který bývá hektický, trochu zmátořit… Počítala jsem prostě se lvem, ale pod srdcem nosím nějakou velmi pečlivou pannu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
28.8.16 10:34

@LennaZS Nás už ve 38tt strašili, že maličká má 4 kila a ať počítáme s větším miminkem - přesně tohle chce prvorodička slyšet, fakt :mrgreen: Budu držet palce ať se Vám miminko brzo vyklube a ať má maminka porod podle svých představ :hug: Jsem zvědavá kdy ty prďolové vykouknou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
28.8.16 10:41

@Terulli Neboj se, já měla holku 4500 g a vydržela jsem to, bez jediného nástřihu. Chápu že jsi nervozní, ale fakt nespěchej, vyvolávaný porod je mnohem horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
28.8.16 10:41

@eryby Takže momentálně jsi taky po termínu? :) Vím přesně jak se cítíš, každý ďobnutí už už připisuju porodu a nikdy z toho nic není :roll: Ráno se taky budím s tím, že hledám jestli v posteli nenajdu loužičku po plodovce a když zjistím, že nic tak začnu vymýšlet program na celičkej den :mrgreen: Taky se bojíme někam dál vyrazit, navíc v autě tím drncáním a sezením mi tvrdne bolestivě bříško až se mi i blbě dýchá, to na cestování moc není :( Jsem zvědavá co se zítra dozvím na poradně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
28.8.16 10:47

@mamule42 Po nepovedených vyháněcích pokusech min. týden jsem usoudila, že tomu opravdu dám čas :) Stejně už asi není nic co by jsme nevyzkoušeli :lol: Čekání se strašně táhne, ale snažím se vsugerovat, že maličká ví kdy bude ten pravý čas.. No, moc to nejde :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
28.8.16 11:31

@Terulli Bud ráda, rodit v tom horku, vím že tě to už zatěžuje, já byla taky netrpělivá, ale postupem času jsem už nespěchala, já měla ze 7 porodů 4 vyvolávaný blé, tak už jsem zocelená. Přeji ti aby jsi to zvládla dobře. Když o tom tak přemýšlím tak nejméně mě bolel první porod, byl sice nejdelší, ale nejméně bolestivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
28.8.16 12:54

@mamule42 Děkuju za podporu :hug: Vydržím to, to jo - ono co mi zbývá že :lol: Že ale na sebe nechají ty prďolky tak čekat :think: Jinak, 7 porodů, to už je výkon :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.1.17 06:09

Aktuální potermínové těhotenství

Ahoj holky, najde se tu některá, co teď zrovna přednáší taky? Nebo má poterminové těhotenství, jak kdo tomu chce říkat. Já jsem 40+6 a pořád žádný příznak..Mám strach o mrně, aby teď v břiše spíš nestrádalo :( psychika teď dostává hrozně zabrat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí